Uncategorized

Onsdagshygge

7. september 2011

Jeg ELSKER faktisk regnvejr, det hygger på en eller anden måde rigtig meget. Selvfølgelig synes jeg ikke det er fedt, når man skal noget, eller hvis Neel ikke gider sove, og man så skal ud og trille.

Men når man sådan bare tuller rundt her hjemme i barselsland, så synes jeg regnvejr og stearinlys hygger rigtig meget.

Jeg er netop startet på sidste bind i Jussi Adler-Olsen trioligien, nææææ hvor er de spændende. Har slugt to bøger på en uge, og har nu endelig lånt den sidste, jeg regner med den er læst færdig i løbet af weekenden:-)

Igår da jeg handlede havde de fået den skønneste lille mini orkide i brugsen, jeg er altid meget i tvivl når jeg køber en orkide, har faktisk kun ejet ‘en de sidste 5 år, men denne var jeg vild med. Så lille, tilpas og fin, og så lovede de at den holder LÆNGE… Det tiltalte mig en del.

Nå, bare lige lidt onsdagspludder fra mig:-)

 • Reply
  Kirkesjov
  7. september 2011 at 12:27

  Åh det ser hyggeligt ud 🙂 Og ja – de der bøger er da helt fantastiske – men bare til din orientering er der altså 4. Den sidste hedder Journal 64 – så du har endnu en til gode, når du har slugt den der!

  Kh. Mette

 • Reply
  Louise
  7. september 2011 at 12:39

  Ejjj er det rigtigt, jeg var lidt i tvivl, havde faktisk godt hørt det, men synes bare da jeg en gang hørte anmeldelser på den (han vandt jo pris på den) At den ikke lød som en del af en serie…. Men FEDT……

 • Reply
  kathrine
  7. september 2011 at 13:11

  Åh, hvor der det bare hyggeligt ud :o) God dag til jer :o)

 • Reply
  Anonym
  7. september 2011 at 14:52

  Dejlige billeder fra dig i dag og sikke en flot orkide du har købt. 🙂

  Hilsen Lisa (hende der følger din blog trofast) 🙂

 • Reply
  Mette
  7. september 2011 at 15:03

  Det lyder som en rigtig hyggelig dag. Jeg er også helt vild med den serie af Jussi, m har stadig Journal 64 til gode. Fortsat god regnvejrsdag.

  Kh. Mette

 • Reply
  Louise
  7. september 2011 at 16:12

  Hmm, desværre nåede jeg ikke at få læst så meget, Neel synes ikke at ha lyst til at sove så længe af gangen…. Så det må vente til i aften:-)

  Men ja, det er da nu gået op for mig der er en 4'er… Fantastisk….

 • Reply
  Marolle
  7. september 2011 at 16:39

  bøgerne lyder gode, måske skal jeg gå igang med dem ? Jeg elsker også krimier 🙂

  Din orkide mener jeg er en onchidium, og at den hedder Popcorn. Ligner meget en af dem jeg har herhjemme 🙂 (det er bare lidt svært at se helt tydeligt). De kan godt lide masser af spray med vand på luftrødderne.

 • Reply
  Leizys Barslerier
  7. september 2011 at 17:33

  Det lyder bare så hyggeligt! Der er bare ikke noget som en god krimi, jeg har forsøgt at kaste mig over lydbøger, for ligesom at kunne lave noget imens, men det er ikke så nemt… Nå men rigtig god onsdag til dig :o) Kh

 • Reply
  Maja Jordal
  7. september 2011 at 17:58

  bøger og regnvejr passer jo også perfekt sammen! 🙂

  Fortsat godt dag til dig :o)

 • Reply
  Olines
  7. september 2011 at 19:13

  Ja vejret idag har da været til inde hygge! Her på Djursland har det pisket ned hele dagen. Så der har været basis for stearinlys og gode bøger. Jeg har dog været på arbejde, men det er da heldigvis også inden døre:)

 • Reply
  Louise
  7. september 2011 at 19:49

  Marolle – DU MÅ IGANG MED DEM 🙂

  Leizy – Tusind tak og i lige måde

  Maja – Det gør de bare

  Olines – Indehygge er toppen:-9

 • Reply
  Hos Frøken Jensen
  8. september 2011 at 15:44

  Jeg ville såmænd også lige sige at der var endnu et bind af Jussi Adler Olsen – men jeg kan se at Mette var lidt hurtigere med den udmelding….men så kan du jo glæde dig til at han har gemt det bedste til sidst;O)For nu! for jeg har ladet mig fortælle at han vil lave den længste krimi serie nogensinde og alle om afd. Q så jeg tror vi læsere har meget at glæde os til fra HAM. God dag til dig.

  Kærligst
  Betina

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar