Uncategorized

En sjov ide

12. september 2011

som jeg vil dele med jer.

Nu er vi jo ret mange blogdamer som render rundt hjemme på barsel, og lige som jeg, så er jeg sikker på, at mange af jer også prøver at tage et bad mange gange i løbet af formiddagen, fordi ens barn ikke lige sys det.

Så jeg kom på en ide, vi har sådan nogle dimser til at lege med i badet, men det meste af tiden, der har både Merle og Neel faktisk bidt i dem istedet for at sætte dem på væggen. Så nu måtte de ha nyt liv.

Hvis Neel er vågen når jeg bader, så sætter jeg hende gerne på et tæppe på gulvet, og så bader jeg mens hun kan se mig, det skaber mindst ballade når forhænget ikke er trukket for.

Men så tænkte jeg, jeg må lave noget der kan distrahere hende, og her kom så ideen.

Mange af de der søde dimser til væggen, de ku ligesom danne en lille mini zoo hen af væggen hvor hun sidder. Så nu er hun ret optaget af de der dyr der vandrer hen over væggen, og glemmer et kort sekund at mor ikke lige er til rådighed:-)…. Pt sidder de kun fast med sådan noget “tyggegummi”. Men jeg overvejer at sætte dem fast med dobbeltklæbende tape, tror det holder bedre….

 • Reply
  Majken
  12. september 2011 at 9:54

  Go' idé..indtil videre er det heldigvis lykkedes mig at få det daglige bad i riiimelig ro og fred, men skulle det ændre sig, er ideén hermed lagret. tak

 • Reply
  KGaardsted
  12. september 2011 at 17:14

  God idé! 🙂
  Sikke nogle skønne figurer! 🙂

 • Reply
  Tine-Bine
  12. september 2011 at 21:22

  Sikke da en god ide, den kan man da bruge andre steder osse, så skal da bare lige have fat på sådan nogle ;o)

 • Reply
  Ellen Kathrine
  13. september 2011 at 12:11

  Det er da en super ide- den kunne jeg godt have brugt da jeg var hjemme… hvad bruger man til en på 3 år ? 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar