Uncategorized

Dagens kup 2

13. september 2011

Jeg kan vidst ikke rigtig finde andre overskrifter end lige præcis den. Jeg har nemlig været på tur idag.

Viste min veninde det fede indlæg fra Fru Back her i weekenden, hun havde været en tur i Retro Garagen i Brædstrup…. Og det må jeg sige, det har vi snakket meget om siden. Vi bor nemlig ikke særlig langt der fra.

Så vi fik ringet til denne Sune idag, og sørme om ikke han var så skøn at åbne for for os her idag. Jeg havde bevidst næsten ingen penge med, havde lovet kun at holde hende med selskab…. MEN, jeg måtte altså låne da jeg først kom frem. Jeg fik både sengetøj, gryder og en dåse for sølle 250 kr. Helt ærlig, hvilke kup… Det var virkelig virkelig turen værd.

Og nu har jeg simpelthen besluttet at dobbeltdynen må på ferie… For det første fordi jeg grundet alle fertilitetsbehandlingerne, virkelig har det varmt om natten, og for det andet fordi, at med en helt almindelig dyne, så kan mit soveværelsesprojekt nu blive helt fuldent:-) LOVELY!!!

Neel siger også hej i sin smukke hue fra Strawberry flowers, den er dog fundet på trendsales til næsten ingen penge:-)

 • Reply
  Julie
  13. september 2011 at 16:08

  Nej gud hvor nogle lækre betræk du har fundet!! Er vild med dem, hvor har du været heldig.
  Min mor og jeg har også tit snakket om vi skal i Retro Garagen. Det er vist et must.
  Meeeen Louise, fertilitetsbehandlinger – betyder det I skal have en 3'er?!
  Hvor er Neel skøn med den nye hue. Hvad er det for en trøje hun har på? Den ser lækker ud!

 • Reply
  Pia (mum22boys)
  13. september 2011 at 16:59

  Skønne ting, har også overvejet at køre et smut forbi en lørdag… I skulle da bare være forsat lidt mere nordpå, så kunne I ha' fået en kop the/kaffe og din Give Away med hjem ;o). Nu er den (trygt?) i Post Danmarks hænder. Jeg har sendt den som B-post, så mon ikke du har den inden ugen er omme? ;o)

 • Reply
  Maja Jordal
  13. september 2011 at 17:03

  lækre ting du har fundet! 🙂

 • Reply
  Louise
  13. september 2011 at 17:21

  Julie – ja vi sys også selv vi var ret heldige, vi fik begge et af de lyserøde, og jeg fik et grønt mens Camilla fik et gult… I må helt sikkert en tur i den garage, og han er vild med babyer:-)… Men nej, ikke nogen 3'er foreløbig, hvis overhovedet…. Men det tager desværre mange år før sådan noget ræs forlader kroppen, så jeg lider heftigt af det endnu. har trods alt været en del igennem på begge pigerne… Trøjen er en hjemmestrik fra Olde, den er virkelig virkelig skøn, Merle fik også en, men den er desværre ved at være lidt for lille efterhånden. Faktisk har jeg også en baby udgave:-) 🙂

  Pia – Jamen for søren, hvor er det du bor??? Det må jeg lige vide til en anden gang…. Men spændende med sættekassen, har idag lavet fint legehus, mangler bare lige sættekassen over bordet, så er der perfekt dernede:-9

  Maja, ja ik, sys os selv jeg var helt heldig da.

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  13. september 2011 at 17:22

  Ja, det må man sige at være et kup 🙂 Brædstrup virker ret langt væk.. ØV! Er vild med gryderne! Troede lige ved første øjekast, at det var en lotus-gryde – jeg er nemlig på den vilde jagt efter lotus 🙂

 • Reply
  Kirkesjov
  13. september 2011 at 17:41

  Fedt – har stadig den der garage til gode – den ligger desværre langt væk fra mig – eller måske er det meget godt 🙂

  Kh. Mette

 • Reply
  Louise
  13. september 2011 at 19:41

  Anna marie – Ja lotus gryderne er super smukke, men også i helt anden prisklasse:-) Så heldig var jeg dog ikke.

  Og Mette, ja den garage ville lige være noget for dig:-)

 • Reply
  Pimp me up! ... on detour
  13. september 2011 at 19:47

  fik du virkelige alt det for 250 kr??! Sejt

 • Reply
  Louise
  13. september 2011 at 19:55

  yep det gjorde jeg…. var virkelig et kup… Men hans priser var faktisk ret cool. gennemsnitligt 50 for dynebetræk og 15 for pudebetræk

 • Reply
  Fru Bach
  13. september 2011 at 20:19

  Super at i kom afsted, glad for at kunne inspirere lidt 😉 Men i skulle da også have sagt til, så kunne i da have været et smut forbi mig også på besøg

 • Reply
  Kathrine
  13. september 2011 at 20:42

  Sikke nogle skønne ting, måske krea blog tøserne fra det høje nord skulle pakke bilen og tage en tur derned :o) Der kan man da helt sikkert finde nogle lækre sager :o)
  Jeg glæder mig til at se legehuset :o) Jeg har sat indretningen lidt på pause her i regn og stormvejret, så kan jeg gå og hygge med at tapesere,lave sættekasse og billeder her i efteråret :o)God aften og knus til dig :o)

 • Reply
  Ævlebævle
  13. september 2011 at 20:58

  Sikke mange fine sager du har fundet og den hue er skøn. Er i i fertilitetbehandling nu, åh så håber jeg for jer at det går godt, det kender jeg alt for godt til så hvis du syntes det er hårdt så skriv endelig til mig. Jeg har fået styr på nederdelene nu har lagt nye billeder ud, så du kan bare skrive hvilken stil du bedst kan lide, så finder vi ud af noget 🙂

 • Reply
  Louise
  13. september 2011 at 21:47

  Fru Bach. Altså, hvor ærgeligt med disse kaffetilbud, det sku vi sørme da ha vidst…..

  Kathrine – indlægget om legehuset skulle meget gerne komme imorgen, jeg sys jeg fik sat go skik på det idag:-) :-9 Og ja, i må ta turen der ned, der er mange fine ting…. I hvert fald hvis man er ægte retro freak.

  Ævlebævle – jeg har lige sendt dig en mail.

 • Reply
  Ditte
  13. september 2011 at 21:53

  Puha, jeg kan da se, at jeg er nødt til at skulle derud – har hørt så meget om det. Åbner har på alle mulige tidspunkter? Skal nemlig derudaf på søndag.

 • Reply
  Pia (mum22boys)
  13. september 2011 at 21:53

  Glæder mig til at se det færdige resultat ;o)

 • Reply
  Anonym
  13. september 2011 at 23:22

  Hold da helt op – der er da rigtig begyndt at gå retro mamma i dag 🙂 Meen jeg kunne nu også godt lidt nogle af dine andre ting.

  Hilsner fra Lisa

 • Reply
  Tine
  13. september 2011 at 23:32

  Lækre sager du har fundet! Og træanden fra sidste indlæg er da super sød!

  KH Tine

 • Reply
  Louise
  14. september 2011 at 8:28

  Ditte – han har fast åben lørdag og søndag fra 10-15 mener jeg det var.

  Pia – det kommer om lidt:-)

  Lisa – JEG TOP ELSKER DET i hvert fald.

  Tine – ja den er and er bare så hyggelig, drømmer om at finde en rød kugleramme, men det blir vidst ikke så let desværre.

 • Reply
  Marolle
  14. september 2011 at 8:33

  billigt!!
  hvor er du heldig at bo så tæt på, ville elske at kunne komme forbi og shoppe der 🙂

 • Reply
  Ditte
  14. september 2011 at 17:07

  Okay, jamen så skal jeg da uden tvivl forbi på søndag – håber, manden kan overtales 🙂

 • Reply
  Maria
  14. september 2011 at 23:29

  Louise – dejligt at I har fået to piger! Vi har også været igennem fertilitetsbehandlinger og fået to skønne piger. Jeg har dog aldrig prøvet at have bivirkninger så længe efter – men jeg tog vist også min del da jeg var voldsomt overstimuleret i min første graviditet.

 • Reply
  Louise
  15. september 2011 at 9:09

  Hej Maria

  Tillykke også med jeres to pige. Det er fantastisk det overhovedet kan lade sig gøre. Jeg sys det er et mirakel hver gang:-)

  Men jo, jeg har de vildeste hedeture, især om natten, og jeg har hørt fra flere at det godt kan skyldes de mange behandlinger… Kan selvfølgelig os bare være tidelige overgangsalder… Men det håber jeg godt nok ikke:-(

 • Reply
  Céline
  16. september 2011 at 10:44

  Hey Louise
  Tak fordi du delte et billed med Neel og sin Strawberryflavor hue – det gør mig så uendelig glad hver gang jeg ser mine ting blive brugt!!
  Knus Céline

 • Reply
  Louise
  16. september 2011 at 11:11

  Hej Celine

  Ja den er SÅ SKØN til hende den hue, stadig en smule til den store side, men så kan den jo holde længe længe:-) Er meget glad for den.

  Og igen, FANTASTISK tæppe du har gang i, det er virkelig flot.

  Go weekend

  KH Louise

 • Reply
  ulla
  20. september 2011 at 22:52

  Hi hi Louise, det er sjovt hvor hurtigt det går her i blogland. Jeg var forbi Garagen i søndags og kom hjem med dynebetræk (selvfølgelig) men også den skønneste gryde;-)
  Det er en skøn garage og jeg er egentlig lidt glad for (eller det er min bankdame i hvert fald) at jeg ikke bor i nærheden:-D

 • Reply
  Louise
  21. september 2011 at 7:32

  Ja pyha, det kan godt være dyrt hvis man skal forbi hele tiden… Der går også lidt tid før jeg skal der op igen. Det er helt sikkert…. Det tør jeg ikke i forhold til min kære konto:-) selvom det var billigt.

 • Reply
  Mia
  22. september 2011 at 12:03

  Hej Louise
  Jeg er lidt ny her i blog land og faldt over din blog igennem et link omkring retro garagen og jeg synes den er super fin. Jeg eeelsker at finde nye blogs og er helt forbavset over så mange kreative "retro" damer der er 🙂
  Jeg er langsomt igang med min blog og håber den ender med at blive fin 🙂

 • Reply
  Louise
  22. september 2011 at 15:07

  Hej Mia

  Og velkommen til…. Jeg fik også nyhedsbrev fra Sune i weekenden hvor han linkede til bloggen. Lidt hyggeligt:-) Måske det er den vej du fandt her ind….

  Men ja, det er en fin og inspirerende verden. Pøj pøj med bloggen. den skal nok blive fin.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar