Uncategorized

Hvad posten havde med…

15. september 2011

Så er der endelig ro her i hytten… Merle overnatter ved mormor og bedstefar i nat, og manden er til bold…. Lille Neel har været marathon vågen idag. Hun har netop givet op, og er faldet til ro, men hun har så også været vågen siden 12.45… så moren her, hun trænger i den grad til en ledig stund nu.

Jeg har derfor lavet mig en kop varm kakao, smækket benene op, tændt for valget, og så vil jeg ellers hygge.

Posten havde desværre ikke det hele med idag, jeg mangler stadig bambi, og et af weekendens kup.

Men… Min fine give away fra mum22boys kom idag, og hun havde været så sød at vedlægge den fineste hagesmæk til Neel også, jeg siger bare mange mange tak, hvor er det en fin ting. Kassen har allerede fået første omgang gul spray:-9

Med posten var også et af mine kup, jeg har gjort mig 2, så i må vente til imorgen med den næste. Men disse bøger og dvd fik jeg simpelthen for nærmest ingenting. En pige solgte dvd’en, og jeg spurgte tilfældigvis om hun ikke også havde nogle af de gode gamle bøger… Og det havde hun. Så jeg tror nok jeg var glad, da jeg fik posten idag. Og man kan stort set ikke se de er brugt.

Kan i allesammen ha en rigtig go valgaften.

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  15. september 2011 at 19:33

  Rigtig fine sager på dine billeder.. Men hensyn til det, du skrev lige før, så er jeg sikker på, at du kan – bruger du redigeringsprogram?

 • Reply
  Louise
  15. september 2011 at 19:48

  Nej jeg har ikke sådanne installeret på computeren, tror ik jeg kan finde ud af det 🙂

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  15. september 2011 at 20:17

  Det troede jeg heller ikke, at jeg kunne, men min veninde gav mig lige en hurtig vejledning, og siden har det bare været min bedste ven.. det gør simpelhen så meget godt for ens billeder og det er os der man kan lave collager og sådan.. Picasa hedder det og det er gratis at downloade på google 🙂 Det er bare en kæmpe opfordring herfra, hvis du går og sukker og gerne vil lave collager med mere – og jeg er helt sikker på, at du sagten kan finde ud af det 🙂

 • Reply
  Binemor
  15. september 2011 at 20:28

  Kære Louise

  Din dag lyder MEGET som min. Emil skreg i nat og vækkede hele huset kl.5.45 (gaab) Nu er han endelig gået omkuld efter at have været vågen siden kl.14.00 (fordi posten valgte at holde med sin knallert LIGE ved siden af barnevognen FJOLS!!!) Grrrr………… (jeg syder stadig)

  Nu er alle 3 børn puttet (og huset ligner en slagmark) men jeg lukker øjnene og går direkte mod sofaen nu. God aften 🙂
  kh Libbie

 • Reply
  Louise
  15. september 2011 at 20:48

  Anna – jeg må kigge på det en dag:-9

  Libbie – Ja det er noget fandens noget at de postfolk sådan kører på scooter nu… hvad blev der lige af cyklerne??? Det sker også tit Neel blir vækket af det. Øv, vi håber på en bedre nat til os, ik?? Sys bare ik rigtig det sker.

 • Reply
  popetotrora
  15. september 2011 at 21:13

  Härligt att få så fina saker med posten! Det kan verkligen lysa upp ens dag. 🙂

 • Reply
  Marolle
  15. september 2011 at 22:43

  lækre sager, du får da rigtig gjort nogen kup for tiden, skønt 🙂

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  16. september 2011 at 8:57

  Træls med sådanne nætter.
  Husker det at for tydeligt med min den ældste.
  Jeg tror han var tre år før jeg fik en nat, hvor jeg sov igennem.
  Det er virklig opslidende…
  Det ser bare godt ud med alle de fine bøger, du har fået købt dig.
  Har også mange af dem, fra mine var små.
  Og når vi får besøg af mine niecer bliver der rigtig læst højt.
  Det elsker de…

  Ha´en dejlig dag.

  Knus Susi

 • Reply
  Louise
  16. september 2011 at 9:47

  Ja jeg får gjort nogle super kup for tiden:-) Det er helt vildt fedt:-)

  Susi – 3 år siger du godt nok, pyha, det kan jeg ik lige overskue hvis det her skal være 2½ år endnu… Det tror jeg da ik helt jeg holder til. Slet ik når arbejde begynder igen….

  Men ja, fantastiske bøger, er meget glade for dem, så det håber jeg også MErle blir:-) Og Neel med tiden.

 • Reply
  Anonym
  16. september 2011 at 13:04

  Hvor finder du alle de fantastiske ting henne … OG hvor har du og mange andre flotte blogs – jeg kan ikke finde ud af det ville meget gerne have min blog lavet om have de der fisk på som jeg synes er fantastiske … FLOT FLOT blog som jeg er ny fan af !!! :-))

  Jeg har en fotoblog selv mettesetfraenvinkel.blogspot.com

 • Reply
  Louise
  16. september 2011 at 14:06

  Hej Mette

  De seneste to kup er somend bare fra fra dba og fra gul og gratis, så det er vidst bare med at holde øje:-) 🙂

  Men velkommen til, er altid rigtig glad for nye læsere:-9

  Go weekend

  KH Louise

 • Reply
  KGaardsted
  17. september 2011 at 10:15

  Mmh, hvor lækkert! 🙂 Det ser hyggeligt ud! 😀

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar