Uncategorized

Hygge med Neel og lidt mere efterår…

15. september 2011

Igår havde jeg en total indedag med Neel, det var simpelthen regnvejr i tide og utide, så jeg gad ikke bevæge mig ud i det uvejr. Så vi legede lidt inde. Når man sådan planter sig på gulvet og får studeret der der børnelegetøj, så kan det faktisk godt virke helt kønt. Nogle af tingene har virkelig nogle smukke farver. Nok også derfor det slet ikke generer mig med alt det legetøj i vores lille hus. Dog synes jeg bedst om det i opryddet tilstand… hvilket kun opleves når Merle ikke er hjemme:-) Men børn er børn, og når man har valgt af få dem, så skal de sørme også være her…… Vi prøver dog så småt at lære hende at hjælpe med at rydde op.

Her til morgen spotter jeg endnu engang ud på den smukke busk, det går stærkt nu kan man se, prøv og se hvor smuk den står nu, og hvor meget mere rødbrunlig den allerede er blevet siden sidst.

Idag venter jeg også på hyggelig post. Venter på min give away, en skøn bambi skabelon og så et kup jeg gjorde på dba i weekenden. Det må i se når posten har været her:-)

 • Reply
  Anne
  15. september 2011 at 10:20

  Sikke da en utrolig lille lækker pige 🙂 Ihh altså.

  Kh

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  15. september 2011 at 10:24

  Hvor ser det bare hyggeligt ud.
  Og dejlige billeder af jeres skønne datter…
  Glæder mig til at se hvad posten bringer dig:-)

  Knus Susi

 • Reply
  Kimmie
  15. september 2011 at 10:31

  Hvor er hun sød den bette pige.Dejligt smil.Kunne slet ik lade være og smile.

 • Reply
  Louise
  15. september 2011 at 11:14

  Tak hvor er i søde, ja hun er en ret lækker lille en. Temlig glad det meste af dagen, når hun ikke er træt:-) Lige nu får hun en lur, og mor får en lille stund i blogland med varm kakao og desperate housewifes i fjerneren….

 • Reply
  Anonym
  15. september 2011 at 12:29

  Sikke en smuksak i har fået jer 🙂 Hun er da skøn.

  … ja efteråret nærmer sig med hastige skridt – her i Frederikssund blæser det helt vildt i dag.
  Jeg glæder mig til at se hvad posten bringer til dig.
  Mange hilsner Lisa

 • Reply
  Auvills univers
  15. september 2011 at 12:51

  Lille smuksak, du har dig:-) Selvom babyer er skønne, glæder jeg mig allerede til jeg kan begynde at lege lidt mere med Astrid. Det er så hyggeligt.
  Glæder mig til at se, hvad posten har med til dig:-)

 • Reply
  Dorthe
  15. september 2011 at 13:26

  Sikke nogle skønne piger og en fantastisk lækker blog! Jeg melder mig straks som fast læser hos dig:-).
  KH Dorthe

 • Reply
  Ballerina
  15. september 2011 at 13:27

  Hej Louise..Lækker lille pige du har der og fin blog! Har du haft fransk stil før? Ved det godt er bare lidt nysgerrig;-)Knus fra en anden Louise:-)

 • Reply
  Louise
  15. september 2011 at 13:38

  Auvillis – Tusind tak, og ja det er lidt hyggeligere når man kan lege en smule mere med dem:-)

  Dorthe – Tak skal du ha, det var søde ord:-) Og velkommen til:-)

  Louise – fine navn du har…. ha ha…og velkommen til, ja jeg har levet 100% fransk/svensk slidt og hvidt i 10 år, men fik bare pludselig nok af det… Sys på en eller anden måde faver og retro passer bedre til mit sind og til børn:-) Der er et indlæg her inde under boligindretning hvor jeg har smidt en stor boligreportage ind af den gamle stil.

  Hvordan bor du???

  KH Louise

 • Reply
  Maria
  15. september 2011 at 19:20

  Hej! Jeg er ny fast læser hos dig, og jeg nyder det allerede!! Du bor virkelig fedt, og skønne unger du har!!! Kig ind hos mig en dag! 😉

  Klem Maria

 • Reply
  Louise
  15. september 2011 at 19:33

  Hej maria

  Tusind tak skal du ha, og velkommen til:-)

  jeg kigger da fluks forbi:-)

 • Reply
  Marie
  15. september 2011 at 20:33

  Hej Louise. Har skrevet før da jeg opdagede din skønne blog og i dag var jeg inde og kigge igen og suk nogle dejlige billeder af dine skønne lille datter:-)
  Mvh. Marie

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar