Uncategorized

Flere tryllerier fra Julie

22. september 2011

Søde Julie fra Julies Kreahule har tryllet igen. Julie har før lavet sengetøj til Neel og lille tæppe til min sofa, jeg er så vild med det hun laver…. Og har derfor også sat hende på arbejde igen.

Merle blir jo snart 3, så jeg synes hun måtte eje sådan en smuk slange, og så er jeg ret vild med de der ænder fra Liebe, og også her var Julie fluks klar på en opgave…. Så nu har jeg netop modtaget disse lækre ting til mine piger.

Smukt, ikke sandt??

Og selvom den kære pige er meget meget højgravid, forhåbentlig faktisk i fødsel, så er hun alligevel stadig i fuld sving, lige pt hækler hun også på puder til mig…. Blir spændende hvordan de blir.

Indtil videre har jeg fået dette lille sneak peak af midten på den ene:-) Ser temlig lovende ud 🙂

 • Reply
  Henny
  22. september 2011 at 10:16

  Pga dine kreative evner ud i flere forskellige ting, har jeg givet dig en award på min blog:-)

 • Reply
  Louise
  22. september 2011 at 10:19

  Hej Henny

  Tak for det, men jeg er ikke så go til at få dem give videre…. jeg takker dog mange gange:-)

 • Reply
  Auvills univers
  22. september 2011 at 11:13

  De er super søde, de ænder. Og passer så godt ind på hylden med alle legesagerne. Jeg er meget misundelig over at dine Disneybøger har deres rygge i behold. Her i huset er de fleste af bøgerne meget slidte i ryggen, og så er det lidt svært at sætte i farve orden. Flot ser det ihvert fald ud:-)

 • Reply
  Fru Dahls fiflerier
  22. september 2011 at 11:21

  Sikke nogle fine ting hun har lavet.. Elsker farvekombinationerne.. Og wauw hvor bliver det nogle helt vildt fede puder.. Måske man skulle lære og hækle.

  Mvh fru dahl

  http://frudahlsfiflerier.blogspot.com/

 • Reply
  Mette
  22. september 2011 at 11:35

  De er bare fine 😉

 • Reply
  Louise P
  22. september 2011 at 11:51

  Smukke sager, og smukt hjem som man bliver helt glad i låget af…virkeligt lækkert

  KH Louise

 • Reply
  FamilienG
  22. september 2011 at 12:52

  Jeg bliver glad af at kigge på dem :o)
  De er meget søde og fine…

  Generelt fine farver du holder….

 • Reply
  Louise
  22. september 2011 at 15:04

  Tak for jeres søde ord… Mest er det jo egentlig ros til Julie, det er hendes værk det her…. Det passer bare helt perfekt ind her hjemme hos os:-) 🙂 Jeg er virkelig begejstret for de ting hun laver. Lige i øjet og helt perfekt. 🙂

  Ang. disney bøgerne, ja så er jeg da os ret imponeret over hvor fine de stadig er, mine forældre har nok været lidt obs på dem da jeg selv var barn… NOgen af dem er der dog tegnet i, det håber jeg, at jeg kan sørge for mine piger ikke kommer til. Synes de er Så fine at have til arv…. Og lige nu også som en lækker pynteklat der i reolen.

  Ha en dejlig dag

 • Reply
  KGaardsted
  22. september 2011 at 18:27

  De er simpelthen bare så lækre! 🙂 Er VILD med ænderne! De er skønne! 🙂

 • Reply
  popetotrora
  22. september 2011 at 22:01

  Haha! så söta att jag nästan smäller av! 🙂

 • Reply
  Xo Ein Ding
  22. september 2011 at 22:59

  Jeg skal da vist også snart have lavet sådan en slange… Og så er jeg dybt misundelig på din samling bøger fra Anders And's Bogklub. Min mor vil ikke af med mine de gamle, så jeg må på jagt efter dem andre steder…
  Kh Line

 • Reply
  Louise
  23. september 2011 at 8:45

  Hej Line

  ja du må bestemt ha sådan en slange… de er virkelig fine, og pynter og hygger selvom det er en slange…

  Ej det er da lidt fejt din mor ikke vil af med dem, når det nu er dine…. Kan hun ikke overtales???

 • Reply
  Henny
  23. september 2011 at 11:07

  Det er helt okay. Du gør bare som du har lyst til med awarden.

 • Reply
  Marolle
  26. september 2011 at 20:18

  hun er bare så dygtig! jeg har faktisk opskriften på de ænder herhjemme i en bog, så måske skulle jeg se og få lavet dem snart. Og den slange, den er bare så fin.

 • Reply
  Louise
  26. september 2011 at 21:49

  Ja hun er vildt dygtig, elsker de ting hun laver…. hun kommer ikke til at kede sig efter hun har lært mig at kende:-9

  Du må da bestemt igang, de er fantastiske de ænder… og slangen.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar