Uncategorized

Hygge og ænder…

24. september 2011

Igår var vi på besøg hos Merles kusine, de er næsten jævnaldrende, hvilket næsten ikke kan være bedre. Med tiden udligner de få måneder sig til at være ikke eksisterende:-)

I nærheden af hvor de bor, er sådan et dejligt naturområde, kæmpe sø og MASSER af ænder. Faktisk nogle lidt halv aggressive ænder efter min mening. Hvis man ikke lige fik smidt brødet hurtigt nok, så skal jeg love for de fik nappet i fingrene. Merles lille kusine fik da lige lov at føle på et tidspunkt. Jeg er ikke sikker på hvor ondt det gør, men når man ikke er større, så blir man da temlig forskrækket når sådan en flok ænder lige pludselig bider i fingrene….

Men det er også hyggeligt når de er så mange, og gerne vil tæt på. Børnene elsker det jo, og kan næsten få lov at røre, og her mener jeg ae på den rare måde….

 • Reply
  Mama Lola
  24. september 2011 at 10:26

  Hvor er det bare hygge Louise:) skønne billeder

 • Reply
  Dorthe
  24. september 2011 at 15:13

  Hvor er de bare søde sammen de små! Og lækre billeder:-).
  Synes også ænder nogle gange kan være ret nærgående og lidt skræmmende, så jeg kan sagtens forstå, hvis hun blev forskrækket!

 • Reply
  Ævlebævle
  25. september 2011 at 3:52

  Lækre billeder, ser så skøn ud der hvor de står og kigger ud på ænderne. Dejlig at have en jævnaldrene kusine, det er Filippa også heldig at have.

 • Reply
  Hanne Bente
  25. september 2011 at 14:19

  Hejsa.
  Dejlig blog du har, med nogle skønne billeder.
  Har tilføjet mig som følger.
  Ønsker dig en god søndag.
  Knus Hanne Bente
  http://www.finus.dk

 • Reply
  Louise
  25. september 2011 at 16:40

  Vicki – TUsind tak, dejlig at høre:-)

  Dorthe – Ja de er så søde, så dejligt at se dem lege… Den ene øjeblik stille og betragtende, det næste i fuld fart:-)

  Jeantte – Ja det er en vildt godt billede, var også meget tilfreds da jeg fangede dette øjeblik…. Det er så heldigt de er kommet så tæt på hinanden, og lige nu gemmer der sig også endnu en i Jespers søsters mave, så Neel får også en at lege med:-)

  Hanne Bente – Tusind tak, og velkommen til…
  Hvor sjovt jeg lige ser hvor du sikkert arbejder. jeg ELSKER jeres carbonara… desværre er det netop gået ud af udvalget i vores lokale Rema, det er vi temlig træt af her i huset….

  KH Louise

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar