Uncategorized

En dejlig efterårsdag i september…

25. september 2011

Idag stod både i hygge og projekternes tegn. Vi har virkelig nået meget, men samtidig synes jeg også det har været en rigtig go dag for pigerne.

Vi har bare været her hjemme, og vi har været ude. Haven har fået en ordentlig omgang, i dette skønne vejr har man bare ikke lyst til at være inde. Dog er Neel ikke lige helt så stor, at hun kan være ude hele tiden, så jeg har også været lidt inde med hende. Men Merle, hun har hygget med far uden for hele dagen. Der er gravet, og luet og passet regneorme i stor stil.

Og så har Merles stol fået en ordentlig omgang. Jeg var så træt af at se på den, den stod der hvid og kedelig og skreg på forandring…. Jeg har tænkt på det længe, men i og med det har regnet så meget, har det været lidt svært at finde en dag, hvor man kunne gøre det udenfor. Jeg har forsøgt at få lov at stå i kælderen med alle mine spray ideer, men det går bare ik. Jeg får ikke lov. Jesper mener der lægger sig et støvlag af farver über alles hvis jeg gør det, og det gider han simpelthen ikke. MÆND!!!

Men stolen er nu blevet ganske fed, og Merle er ret tilfreds.

Der sad også bare alt for mange æbler på vores lille bitte æbletræ, så de fleste af dem har jeg plukket af. Der var alligevel mange orme i, og grenene ku ikke holde til så mange æbler. Så har jeg brugt dem til små fine efterårsopstillinger udenfor, så hyggeligt det blir med de røde farveklatter i haven. Efteråret er altså kønt.

Til slut en lille legestund før puttetid 🙂 Håber i alle har haft en ligeså dejlig søndag:-)

 • Reply
  Fantastisk Sommerfugl
  25. september 2011 at 20:24

  Hvor er stolen bare blevet god – super flot. Min står stadig bare sort og kedelig, måske den får en tur en dag. Totalt lækker indretning du har gang i, elsker også bare farver. Har gang i en give away som jeg tror du vil synes om – lidt lækkert til boligen med flotte farver.
  Mvh Tina

 • Reply
  LikeBree
  25. september 2011 at 20:25

  Nøøj… Jeg kommer nok til at stjæle din Tripp Trapp ide en dag… ;-b
  http://likebree.blogspot.com/

 • Reply
  Linsens
  25. september 2011 at 20:39

  Nøj hvor er den da blevet pimpet den Tripp Trapp stol!

 • Reply
  Annchen
  25. september 2011 at 21:59

  Ser ud til at være en dejlig søndag..:)
  Fedt at vejret var med dig, så du kunne få sprayet, når nu du ikke fik lov indenfor..;)
  KH Anne

 • Reply
  Anonym
  25. september 2011 at 22:14

  Hold da helt op en feeed stol til Merleppigen 🙂 Det er virkelig nogle dejlige farver du har sat sammen.
  Jeg er vild med ideen med de fine røde æbler. Jeg holder meget af at pynte uden ved hoveddøren. Tak for den fine idee. Jeg glæder mig nu også til alle de fine små pyntegræskar man efterhånden kan købe diverse steder.
  God søndag.
  Hilsner fra Lisa

 • Reply
  Camomilla
  25. september 2011 at 22:24

  Det ser skønt og hyggeligt ud! Og stolen er super fin – god idé med alle farvene. Dejlige æbleudstillinger og søde børn 🙂

 • Reply
  Anonym
  26. september 2011 at 7:18

  …kender ingen som dig som i løbet af en uge sikkert bruger 3 spraydåser farve 😉 i øvrigt ligger det sig virkelig som et fint lag på alting (har prøvet det, er et svineri) hvad du kan gøre med mindre ting er at stille dem i en flytte kasse men åbningen til siden og så sprøjte rundt derinde… eller selvfølgelig male på den gamle meditative måde 😉
  dine farver er dejlige 🙂
  kh´ener christina – dejligheder

 • Reply
  Mette
  26. september 2011 at 8:28

  Lækre unger og lækker stol 🙂

 • Reply
  Maja Jordal
  26. september 2011 at 9:30

  Hold da op hvor ser det godt ud mad farverne! 🙂

  – majajordal.blogspot.com

 • Reply
  Louise
  26. september 2011 at 9:36

  Tina – skal du ha… Er også ganske godt tilfreds, du må igang da… Det gir en fed farveforandring når den får farver.

  Likebree – Du skal være mere end velkommen, det var helt tilfældigt den fik disse farver, men jeg sys det blev ret godt:-)

  Linsen – Ja ik, super fedt 🙂

  Anne – Ja det var en dejlig dag, og skønt endelig at få den lavet….

  Lisa – Ja det ser flot ud med æbler rundt omkring… Men pyntegræskar er også super smukke, men de koster jo, så dem venter jeg lidt med…. Disse var ganske gratis:-)

  Camomilla – Tusind tak 🙂

  Christina – Du har ret, når først jeg få gang i de dåser, så tager f….. ved mig…. Skal nok passe på at både jesper og børn ikke blir sprayet til sidst:-) Men go ide med papkassen ellers… Det skal jeg huske… Men grunden til jeg ikke maler på den gammeldags måde, er at malingen simpelthen er så dyr. 170 kr. for ½ liter gul maling, og her får jeg 3 dåser for 99…. You see… det åbner for mange fine muligheder:-)

  Mette – Tusind tak 🙂

  Maja – Tak skal du ha, jeg blev også ganske glad for det selv:-)

 • Reply
  Ævlebævle
  26. september 2011 at 13:24

  Hvor ser det bare super hyggelig ud med stol og æbler, ja også det andet billed med tønden, sådan en har vi også herhjemme. Stolen er blevet super fin, du giver den virkelig gas med farverne, virkelig inspirerende.

 • Reply
  Louise
  26. september 2011 at 15:40

  Tak for de søde ord…. Jeg synes også selv det blev ganske godt. Det er fedt når haven sådan lige får en overhaling en gang imellem. Og temlig tiltrængt… Og tro mig, mine tøser artede sig bestemt heller ikke pænt hele dagen… Og Merle har også været noget snottet i weekenden…. MEN, det er jo ikke det vi viser her på bloggen vel 🙂

 • Reply
  Binemor
  26. september 2011 at 15:45

  Kære Louise, hvor er den bare blevet skide flot!!!
  Ahrmen sikken et projekt, det ville jeg slet ikke kunne overskue lige nu 🙂
  Men du gir´ mig gode idéer!
  Knus

 • Reply
  Louise
  26. september 2011 at 19:38

  Søde du, tusind tak….. Jeg er også blevet meget glad for den… og tro mig, det tog faktisk INGEN tid… Kun selve tørreprocessen… jeg er født med minus tålmodighed, så det hader jeg altid at vente på…. Men det at spraye, det går næsten for hurtigt 🙂 :-9

  Kram

 • Reply
  Marina
  26. september 2011 at 21:08

  Nøj hvor det ser hyggeligt ud alt sammen. Stolen er lige til at blive glad af men jeg bliver nu allermest rørt om pyntehjertet når jeg ser den fine æblekurv på den smukke gamle stol.

 • Reply
  Louise
  26. september 2011 at 21:46

  Ja det ser rigtig fint ud med de æbler, blir også glad af at se dem når jeg kommer hjem, og også for dem jeg kan se ud af køkkenvinduet. Smuk farve der midt i det hele.

 • Reply
  Fiskegudens datter
  27. september 2011 at 8:39

  Hvor er den bare blevet sej den stol! Jeg er VILD med de tre farver. Hvor finder du dog så flotte farver spray dåser henne? Jeg synes altid at jeg kun kan finde dem i de alm gul, sort, rød, grøn og blå. . . også 3 for 99 kr. Billigt.

 • Reply
  Louise
  27. september 2011 at 8:56

  Det er somend bare her ude i vores lokale malerbiks… De har både den billige udgave 3 for 99, og en lidt dyrere 3 for 149. Min veninde mener den dyre er bedre, dækker bedre og løber næsten ikke…. 🙂

  De har ALLE farver vil jeg tro

 • Reply
  Marolle
  27. september 2011 at 21:11

  hvor smart at spray male stolen, det har jeg slet ikke tænkt på 🙂
  lækre børn og det ser super fint ud med æblerne udenfor.

 • Reply
  Catrine
  28. september 2011 at 21:14

  Vidunderlig stol!! Er virkelig frisk!
  Har egentlig købt ind til at kunne male min egen lille basses stol, men er da genialt at spraymale den. Skal da prøves:)
  Kh Catrine

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar