Uncategorized

Sneak Peak på børneværelse….

28. september 2011

Jeg fabler jo en del om, at jeg igang med at lave pigernes værelse om…. Det fylder utrolig meget i mit hoved for tiden. Jeg bruger mange timer foran computeren til at finde de helt rigtig puder, møbler, legetøj osv osv…. Og pigerne, de er sikkert ligeglade, men jeg har det nok bare bedst med, at ha projekter igang på den ene eller den anden måde.

Og jeg har solgt og solgt og solgt ud af det gamle værelse, ellers kunne det her jo slet ikke være en mulighed.

Idag har jeg så hentet det nye møbelsæt til værelset, og det bare SÅ fint. Det er igen Tine fra Thomsons der har tryllet for mig, hun har malet stolene i denne fede farve, og ladet resten stå rådt. Bordet var også et hun havde på lager…. Og puderne, ja de røg med da jeg hentede det…. Synes de var så smukke, og så var de på tilbud…..

Julie er igen igen også igang med at lave puder til værelset, heldigvis har jeg byttet mig til lidt af dem den her gang…. Nu har hun jo fået sig en lille pige, så Rice huse i tøsefarver var velkommen i hendes fine hjem:-) Nu glæder jeg mig til at se hvad hun får lavet til mig… Utroligt hvad hun formår, og selv med en lille bittte ny Filuca på armen.

Tegner det ikke til at blive meget godt på det værelse???

 • Reply
  Kirkesjov
  28. september 2011 at 10:25

  De piger får da det fineste værelse!!

  Kh. Mette

 • Reply
  Majken
  28. september 2011 at 10:26

  Det blir' da SÅ fint…

 • Reply
  Mireille
  28. september 2011 at 10:29

  I don't understand a word your saying
  but I really love your pillows!
  🙂

 • Reply
  Natanja - Frøken Simony
  28. september 2011 at 10:40

  Er VILD med de stole.

 • Reply
  Livet i Villa Dallbo
  28. september 2011 at 12:09

  Jo, det ser ud til det bliver et helt vildt fedt værelse :o) Jeg har også gået og tænkt børneværelse i lidt tid, det er så hyggeligt og jeg elsker at være på jagt efter de helt rigtige ting, så må det gerne tage lidt ekstra tid :o) Glæder mig til at se det færdige resultat :o)

 • Reply
  Anonym
  28. september 2011 at 12:19

  det bliver dejligt 🙂 sådan lidt mere 70´ er… er især vild med bordet.
  kh christina – dejligheder

 • Reply
  Mama Lola
  28. september 2011 at 12:39

  Hej Louise:)
  Så kom de endelig:) og de er skønne – elsker også vores. Havde egentlig tænkt at lave Noahs om – men nu er der ferm tapet på… Det skal jo af:)
  Det bliver spændende at se det færdige resultat af værelset:)
  Hilsner Vicki

 • Reply
  Liv
  28. september 2011 at 14:58

  Det blir det vildeste pigeværelse. Så cool!

 • Reply
  Louise
  28. september 2011 at 15:04

  Ihhh hvor er i søde, det lyder som om jeg har gang i det helt rigtige…. Blir så fedt at forvandle værelset, har glædet mig længe… har simpelthen fået nok at kun pink og lyserød hos pigerne….

 • Reply
  Fru Dahls fiflerier
  28. september 2011 at 15:47

  Hej Louise.
  Hvor er stolene bare blevet fede. Havde faktisk tænkt mig at male dem i nøjagtig disse farver, så hvor er det fedt at se. Det er jo bare helt vildt fede.. Jeg bliver hvis nød til at gå i gang med malerpenslen;)
  Og hvor er det bare et helt vildt sejt bord. Er det vild med det 🙂
  Jeg glæder mig til, at se hvad du mere har fundet på:)
  Mvh Kirstine

 • Reply
  Louise
  28. september 2011 at 16:50

  Kirstine – fedt du kan li dem… så har du da lige præcis alle tingene så du kan komme igang med penslen.

  jeg er også selv HELT VILDT glad for det, jeg var klar over de blev fine, men blev virkelig positivt overrasket da jeg hentede det hele. Sys det er SÅ FEDT 🙂

  Bordet, ja det måtte jeg altså også ha med, det er ikke det største i verden, men når der på et tidspunkt skal tegnes og laves perler, så foregår det jo alligevel nedenunder ved spisebordet hos os:-)

 • Reply
  Malene
  28. september 2011 at 17:17

  Det blir helt sikkert godt, Louise. Med de ting og de farver kommer du bestemt ikke galt afsted:) Glæder mig til at se det færdigt.

 • Reply
  Camomilla
  28. september 2011 at 18:41

  De stole er så fede! Og særligt i de farver! Værelset ser ud til at blive meget dejligt 🙂

 • Reply
  Randi
  28. september 2011 at 19:00

  Dette blir garantert kjemmpebra 😀 😀

 • Reply
  Annchen
  29. september 2011 at 10:19

  Glæder mig da meget til at se det kommende værelse – for det er da vildt lækre ting…;)
  Men det er også altid lækkert at komme nede hos Tine;)
  Her står Hukit også for en gang maling – dog bare i den oprindelige røde og fordi den er lidt ridset/afskallet..;)
  KH Anne

 • Reply
  Christina Ravn
  29. september 2011 at 10:54

  Hold nu op hvor en skøn samling ting! Det værelse bliver da überlækkert!

 • Reply
  Marolle
  1. oktober 2011 at 19:54

  det ser virkelig skønt ud! glæder mig rigtig meget til at se det færdige værelse 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar