Uncategorized

Helt sat til…

2. oktober 2011

Med fare for at få en masse ballade, så gider jeg VIRKELIG ikke det her vejr. Jeg sys det er frygtelig varmt og fugtigt… Og jeg kan simpelthen ikke holde det ud.

Noget af årsagen er nok, at vi bare er helt sat til i snot her i huset, og jeg hoster som en sindssyg… er ganske enkelt bare overhovedet ikke tilpas. Og når det så er så varmt uden for, det gør altså at man føler man render rundt med høj feber hele tiden… Jeg gider det altså ikke.

Når man har små børn, så napper man bare heller ikke en hel dag i sengen, og slet ikke når vi alle 4 er ramt… Man tager bare en ekstra liter cola, 10 treo og forsøger at holde den kørende. Sådan ser min weekend i hvert fald ud.

Igår kom der dog endnu en skøn detalje med posten (det hjælper altid lidt), det var de sidste puder til børneværelset… De er købt på trendsales af Pernille – hun har bare lavet de fineste 5 små puder til værelset. Jeg havde meget meget svært ved at vælge, men jeg er ret sikker på jeg fik valgt de helt rigtige…. Men gud hvor er de fine, det var svært.

Pernille havde så sendt små pixi bøger og et lille billede med som ekstra gave til pigerne, skønne skønne overraskelse.

Men jeg sys da lige i sku se puderne….. Nu mangler jeg efterhånden kun et par billeder og et lille dynebetræk til værelset, så får li lov at se det…. Faktisk ku jeg super godt bruge en grøn klat mere på sengen, men kan ikke helt finde ud af hvad det skal være… Måske jeg sætter Julie lidt på job igen, hvis hun altså gider 🙂 🙂

Håber i alle har en dejlig søndag.

 • Reply
  Mia
  2. oktober 2011 at 16:54

  Stakkels jer:0( håber i snart får det bedre… Herhjemme har vi alle fire lige taget en times fælles middagslur, så hyggeligt.
  Pernille laver bare de skønneste puder, kan se noget stof hun har byttet med mig, måske jeg snart skulle få taget mig sammen til at få syet af mit eget?
  Kh Mia

 • Reply
  Malene
  2. oktober 2011 at 17:09

  Det er i hvert fald nogen rigtig fine puder du har valgt. Glæder mig til at se det færdige børneværelse:)
  Rigtig god bedring til jer alle:) Håber I snart er ovenpå igen.

 • Reply
  Louise
  2. oktober 2011 at 17:44

  Mia – Ja jeg ku næsten regne ud Pernille kendte dig, for hun sendte netop pixi bøgerne med da hun ku se jeg havde købt pixi etui fra dig…:-) Og jeg må da sige, hvis de stoffer kommer fra dig, så skynd dig at få syet puder… De er SÅ SMUKKE… Jeg elsker dem….

  Og mange tak, håber også snart vi er i bedring…

  Malene – Tusind tak, og ja det håber vi sørme også… Jeg ved ik hvad det er, men det er somom, efter man har fået børn, så rammes vi bare af nogle virus man ikke har været udsat for i 100 år… Man er bare småsyg konstant!!!

 • Reply
  Annette
  2. oktober 2011 at 18:03

  Rigtig god bedring til jer derude i randområdet….dine bønner er blevet hørt, nu kommer der skyer og efterår.
  Knus
  Annette

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  2. oktober 2011 at 18:48

  Det da træls i ikke snart for det bedre:-(
  Super seje puder, det da bare lige dem der passer ind til alle de fine farver.
  Glæder mig så meget til at se værelset, når det er klar…

  God Bedring til dig og dine.

  Knus Susi

 • Reply
  Liv
  2. oktober 2011 at 18:51

  Rigtig god bedring til jer
  /Liv

  ps. glæder mig til at se børneværelset

 • Reply
  Kirkesjov
  2. oktober 2011 at 19:04

  Det ser ud til, at du har valgt helt rigtigt 🙂 Fede puder! Og god bedring til jer alle.

  Kh. Mette

 • Reply
  Louise
  2. oktober 2011 at 19:40

  Ja det er møg skod med alt det snot og hoste… øv øv øv…. gider det simpelthen ikke…

  Og imorgen skal jeg på hyggetur til Århus med min mor, håber så meget jeg har det bedre til det, har sådan glædet mig.

  og Mette, ja jeg synes også de blev ganske ganske skønne, jeg var nu også totalt vild med dine, men det var lidt billigere for mig også at bestille dem alle et sted, end to steder… Ku dog sagtens finde plads til et par stykker mere… og en sengerand… så jeg må igang med at spare sammen eller sælge noget mere:-)

 • Reply
  Camomilla
  2. oktober 2011 at 20:21

  Det var vel nok en god pakke med skønne sager til værelset – det hele er så fint! God bedring til jer alle sammen!

 • Reply
  Tine
  2. oktober 2011 at 22:55

  Sikke nogle fine puder Louise! Lækre stoffer du har valgt.

  Håber I snart er friske igen. Rigtig god bedring!

  KH Tine

 • Reply
  betine
  3. oktober 2011 at 7:46

  Åh, de er skønne – de puder…. Sådan nogle tror jeg altså også jeg er nødt til at sy til Violas værelse 🙂

  Jeg håber I har det bedre, så du kan komme til Århus!

  God bedring i hvert fald.

  Kh – Betine

 • Reply
  Marolle
  5. oktober 2011 at 15:39

  wauw nogen fine puder! dem kan jeg godt forstå du er glad for. Glæder mig bare så meget til at se det nye børneværelse, men bliv lige nu rask først ik 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar