Uncategorized

Doping tur… men skøn var den nu….

4. oktober 2011

Igår var jeg en tur i Århus med min søde mor, en tur vi havde aftalt i flere måneder, så selvom denne denne lækre influenza har sit indtog, så måtte jeg bare komme igennem alligevel… Vi havde sådan glædet os, og dagen blev heldigvis også rigtig go.

Jeg havde fået en go håndfuld ting og sager indenbords for at holde mig kørende, og det gik… Det skal dog siges, at jeg gik ganske kold meget tidligt igår aftes, og idag er vågnet med høj feber og masser af hoste…. Sikke en gang ynk…. Nogen gange er det altså lidt hårdt at man ikke bare kan gå i seng og være syg… Men det er jo en af de ting der sker når man blir mor…..

Jeg havde ikke så meget at gøre godt med på vores tur, både mand og Merle fylder år i næste uge, så de penge der skal bruges her i oktober, dem står der gaver på. Men jeg havde 250 kr, og dem fik jeg da også brugt…. Vil lige vise jer hvad jeg fik købt.

Den absolut meget populære voksdug her i blogland, den måtte nu også hjem til mig, jeg har længe sukket efter den. Og da den så hang der til sølle 39 kr. pr. meter, ja så var beslutningen taget.

Desværre synes jeg faktisk ikke den klædte vores spisebord særlig godt, eller også skal jeg bare vænne mig til den… Ved det ikke helt endnu. I hvert fald er den pt landet på bordet i vinterhaven, der ligger den ganske smukt, og her kan jeg også se den hele tiden…. Desuden fik jeg et par badeænder, måske bare til pynt, sys de er så fine…. En gul kähler kop, ville egentlig meget gerne ha haft en mumi kop, men ku simpelthen ik beslutte mig, og ville også meget gerne have denne, så den blev det i denne omgang. En lille bakke fik jeg også med hjem, og så 4 små mumi kort…. En ganske fin shoppetur i betragtning af det beskedne beløb. Synes i ikke??

 • Reply
  ulla
  4. oktober 2011 at 12:17

  Åh, jeg er da helt vild med din vinterstue!!!
  Ku´ du lige komme herhjem og fikse min kedelige udestue?? 🙂

 • Reply
  FamilienG
  4. oktober 2011 at 12:28

  Ja hold nu liiige op en lækker lækker vinterstue :o)
  Hvem der bare havde en sådan lækker, lys og flot indrettet vinterstue… eller bare havde lyse farver i hjemmet????
  Hvor er den bare indbydende og dugen passer helt perfekt derude….

  Rigtig god bedring til dig :o)

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  4. oktober 2011 at 12:34

  Hvor ser det bare hyggeligt ud.
  Du formår at få sommeren til at varer hele året.
  Men det da noget skidt, du skal blive ved med at være syg.
  Håber snart du er ovenpå igen.

  Ha´en dejlig dag.

  Knus Susi

 • Reply
  Marie
  4. oktober 2011 at 12:41

  Fine ting du fik købt 🙂 Må jeg spørge om, hvor du købte Mumi kortene?
  Mvh Marie

 • Reply
  Liv
  4. oktober 2011 at 13:45

  Ja, din vinterstue er godt nok superfin. Synes dugen passer fint derude!
  /Liv

 • Reply
  Fru Bach
  4. oktober 2011 at 15:24

  Det var da nogle rigtig fine køb for det beskedne beløb. Håber snart du bliver rask igen, for nej det er ikke så let at være syg mor til små børn

 • Reply
  Louise
  4. oktober 2011 at 19:07

  Tak for jeres søde ord om vinterhaven, og ikke mindst god bedring hilsenerne…De har dog ikke hjulpet endnu….

  Men lige pt er sidste barn ved at blive puttet, og om lidt hopper jeg til køjs…

  Mumi kortene er købe i butikken "børnenes magasin" i århus. Fedste butik….

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  4. oktober 2011 at 20:18

  Hej Louise.

  Ville lige høre om du nogensinde har besøgt denne blog http://lystadsvingen.blogspot.com/
  Tror nemlig lige det er din stil.
  Der er så mange fede detaljer i fede farver.

  Håber du har fået det bedre.

  Knus Susi

 • Reply
  Ævlebævle
  4. oktober 2011 at 23:04

  Stakkels dig, nu må du altså snart se at få det bedre. Så fandt du dugen, jeg syntes den er rigtig fin i jeres super hyggelig vinter stue og de der kopper dem har jeg også kigget på længe.

 • Reply
  Louise
  5. oktober 2011 at 9:18

  Susi – Åhhh jo, den kender jeg godt, hun bor helt helt fantastisk… og de seneste billeder fra hendes butik, så smukt…. En skam det er så langt væk… eller måske faktisk ikke 🙂 🙂

  Jeanett – Tak, ja jeg håber også snart det vender, er så p…. træt af at være syg…. er det mumi kopper eller kähler kopper du har kigget på?? begge i hvert fald super super skønne… Dybt suk når man ser de store samlinger folk har her ude i blogland 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar