Uncategorized

Dagens vitaminer, post, kub og madglade unge!!!

5. oktober 2011

Ja, selvom jeg ligger på langs, så sys jeg stadig jeg har en masse af vise og fortælle…. Derfor dette samsurium af billeder og tekst…..

Vi starter med et lille loppekup og en skønne pakke som landede her i huset igår…. Jeg fik skrabt mig sammen og måtte om og handle aftensmaden, og på min vej der om, kommer jeg altid forbi kirkens korshær… Igår havde jeg dog ikke planer om at skulle der ind, men når disse to skønheder så stod udenfor, ja så måtte jeg ind. Der skulle jo betales 🙂 25 sølle kr. for disse to lækre stk. legetøj.

Med posten igår var også en flotte pakke fra Frøken Jensen , den indeholder to fine ting til pigernes værelse, jeg venter med at vise indholdet til værelset blir præsenteret, forhåbentligt i weekenden… Står lige pt lidt stille…. Men så fin indpakning var da værd at vise frem 🙂

Neel er også lidt sløj, ikke så meget appetit, og den lille næse løber konstant…. Ikke så underligt vi ikke blir raske her i huset, vi smitter hinanden på kryds og tværs…. Specielt hende og jeg, vi går jo op og ned af hinanden 24 timer i døgnet…. NÅ, men i håb om, at der gled en lille smule ned, så fik hun lov at hygge sig med bondebrød og syltetøj… Er nødt til at skrive hvad det var, for det kan i helt sikkert IKKE se 🙂 Men ungen, hun hyggede sig, og har faktisk fået en ok søvn i nat 🙂

Og nu, i skrivende stund, ligger hun og putter i sin barnevogn, og jeg har netop indtaget dagens vitaminer. Når jeg er syg, så har jeg et fast ritual, at få frisk pressede appelsiner enmass, de smager fantastisk, og er fyldt med c-vitaminer. Jeg bilder mig ind det er rigtig godt når imunforsvarret er nede… Jeg er også startet på sidste afdeling Q. Har faktisk kun lånt den til onsdag i næste uge, så jeg har travlt…. Ligger derfor nu computeren fra mig, smækker benene op, og forsøger at gøre et godt indtog i bogen… for lige om lidt, der er freden forbi igen 🙂

 • Reply
  Annchen
  5. oktober 2011 at 10:08

  Sikke dejlige billeder – af både barn og gennerkup;)
  Håber snart I er ovenpå igen – selvom det nu ser ret hyggeligt ud hos jer:)
  God bedring til jer begge..
  KH Anne

 • Reply
  betine
  5. oktober 2011 at 18:51

  Sikke skønne sager du har fundet – især anden er da helt vidunderlig 🙂 Og dine vitaminer gør sig godt i den lækre gule kop… Dem ønsker jeg mig også – altså kopperne. Gad vide om man kan have en kopfettish??

  Rigtig god bedring til jer begge… HUn er godtnok nuser, hende Neel!!!

  Kh – Betine

 • Reply
  Louise
  5. oktober 2011 at 19:11

  Anne – Tak for de søde ord, måske hjalp de, sys faktisk helbreddet er i bedring 🙂

  Betine – ihh sukker stadig over hvor heldig du var over elefanterne:-)…. Men ja, den and er så skøn, helt perfekt i farver og rette retro look til tøserne:-) De kähler krus er også super lækre… og JA, jeg er sikker på man kan have en kopfettish, for sådan en har jeg… Jesper er ved at dø over alle de krus og kopper vi har, og jeg kan blive ved at købe dem… Og jeg drikker ikke engang kaffe…

 • Reply
  Marolle
  5. oktober 2011 at 21:33

  skønne billeder af et dejligt barn, og rigtig god bedring til jer alle sammen.

 • Reply
  Anonym
  6. oktober 2011 at 10:34

  godt at I er ved at få det bedre – jeg kigger også langt efter de der kopper – helst i alle farver. desværre har jeg endnu ikke fundet nogen butik hernede endnu som sælger dem- en grund mere til snart at besøge dk 🙂
  kh christina – dejligheder

 • Reply
  bare WUNDERBAR
  6. oktober 2011 at 23:09

  Hvor er lysestagen fin, er det en liebe og fra ny kollektion el? Har ikke set den før, men farverne er lige mig.. 🙂

 • Reply
  Louise
  7. oktober 2011 at 7:22

  Tak, ja den er fra Liebe, men tror ikke den er ny… og dråberne er heller ikke sådan "trykket" ned ligesom de er på de nye… Men den har fine farver ja:-)

  Har købt den på http://www.lutterlagkage.dk i sin tid.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar