Uncategorized

Nyt pudehalløj i sofaen

13. oktober 2011

En lille rolig stund har jeg her til formiddag. Igår var hæsblæsende….. alt det fødselsdagsarrangeren… Idag blir lidt mere afslappet. Jesper fylder 31, og i aften kommer bare lidt familie, og så skal vi ha rigtig dejlig mad….

Så nu har jeg lige fået tid til at prøve at lave nyt sofahjørne, som jeg længe havde ønsket…. Jeg havde jo drømt om at få det hyggeligt ligesom hos Christina , og med de nyankomne puder fra hendes hånd, så er det egentlig lykkedes ganske godt…. En pude og tæppe fra Julie har selvfølgelig også fået sin plads, og så nogle af min mors er nu rykket i sofaen….. Det gør naturligvis at det fine sofahalløj i vinterhaven nu er lidt spoleret….. Så der skal nok bestilles lidt nyt der ud til…. Men nu ser her i hvert fald sådan her ud, og jeg synes det er SÅ fint 🙂

Og så har jeg fået en gave af min søde mand…. Og de er fine synes jeg 🙂

 • Reply
  dagens lys
  13. oktober 2011 at 9:59

  Fine skilte:-)

 • Reply
  Louise
  13. oktober 2011 at 10:07

  Ej hvor er det nogle fine skilte. ha en dejlig dag

 • Reply
  Christina
  13. oktober 2011 at 10:15

  fine puder 😉 og fine skilte 🙂 og läkkert sofahjörne… tak for din söde mail, jeg vender tilbage när jeg er tilbage…

 • Reply
  Tante Ung
  13. oktober 2011 at 10:23

  Dejligt sofa hjørne, hvor man ikke kan andet end blive glad for alle de farver 😉

 • Reply
  Frk. Munk
  13. oktober 2011 at 10:47

  Det ser hyggeligt ud med alle de farver i sofaen – det er indbydende og kaste sig ned i 🙂 tillykke med manden – håber i får en god aften 🙂

 • Reply
  Malene
  13. oktober 2011 at 11:05

  Det ser super godt ud, Louise!! Og tillykke med manden. Håber I får en skøn dag!

 • Reply
  Louise
  13. oktober 2011 at 12:20

  tak tak, jeg synes også selv det er rigtig hyggeligt… dejlige farver, perfekt her i efteråret… især lige idag hvor solen bare står direkte ind af vinduerne 🙂

  Og tak ang. Jesper, ja nu skal vi fejre ham i aften, har lige været ude og handle ind til det:-)

 • Reply
  Anonym
  13. oktober 2011 at 13:00

  Du har indrettet jeres sofahjørne rigtig hyggeligt synes jeg- jeg er især helt tosset med de fine tæppe i mange farver og den lilla pude på billede 1.
  Er du begyndt at ligge billeder ind på en anden/ny måde? Jeg kan ikke længere zoome ind på dine billeder længere :/

  Tillykke med manden din i dag 🙂
  Elsker din blog.
  Hilsner fra Lisa

 • Reply
  Pi Andrea
  13. oktober 2011 at 13:07

  Hej… :o)
  Hvor er det bare blevet fint og hyggeligt i jeres sofa… :o)
  Især er jeg vild med den stribede pude med den store blomst på – hmm det er vel ikke sådan at du vil fortælle hvor du har den fra?… :o)

 • Reply
  Maria
  13. oktober 2011 at 13:38

  Tillykke med manden, jeg håber i får endnu en god fødselsdags dag Ü
  Hvor får man dog bare lyst til at kaste sig ned i alle de skønne puder og så bare hygge – så fint louise!

  God dag
  Kh Maria

 • Reply
  Maria
  13. oktober 2011 at 13:40

  ps. vildt lækre gaver du har fået af din mand, skal de sidde på den samme dør, hvis altså det er en dør de skal sidde på? 🙂

 • Reply
  Louise
  13. oktober 2011 at 13:53

  Lisa – næææ jeg har ikke lavet noget om i forhold til at lægge billeder ind, men det kan da være blogger har ændret sig… Aner det ikke… har tænkt mig snart at sætte mig lidt ind i det der picasa halløj… Og ja, Christinas puder er ER bare smukke.

  PI – Mange tak, jeg synes også det er rigtig lækkert…. Puden du snakker om har jeg købt i box de luxe i århus. Den var faktisk på tilbud for lidt tid siden så jeg:-)

  Maria – Tak… jeg ligger også henslænget her lige nu, Neel sover 🙂 Men om lidt skal jeg igang med at skræller en pokkers masse kartofler til noget bagt kartoffelmos…. Og ja, skiltene skal sidde på samme dør, badeværelsesdøren… skal bare lige ha fundet ud af hvordan, for i og med de er håndlavet, så er de ikke helt lige i porcelænen, så jeg er bange for at skruer vil kunne knække dem… Men nu må vi se.

 • Reply
  Helle Jakobsen
  13. oktober 2011 at 14:47

  Tillykke med manden. Sikke mange fine puder du har og skønne farver 🙂

 • Reply
  Anonym
  13. oktober 2011 at 15:24

  Sidder lige og kigger på din blog endnu en gang, og mine øjne er ret vild med den lilla pude med blomster på 2. sidste billed? Hvor har du mon den fra?
  Hilsner fra Lisa

 • Reply
  Binemor
  13. oktober 2011 at 20:59

  Nu er jeg slet ikke i tvivl om hvad min store oldemorsfirkant skal bruges til 🙂
  Det ser kanon ud søde Louise!

 • Reply
  Dorte
  14. oktober 2011 at 8:46

  Uhh jeg har lige fundet din blog;) Nøøøøj hvor bor I lækkert, sikke en total fed stil. Og her sidder jeg og tænker, jeg er simpelthen bare nødt til, at "stjæle" nogle af dine ideer med knald farver på boligen….utroligt hvad farver gør. Jeg bliver helt glad når jeg ser dine farver;)

 • Reply
  Louise
  14. oktober 2011 at 9:09

  Helle – tusind tak, til begge dele 🙂

  Lisa – de to puder har min mor syet, stoffet er købt på trendsales 🙂

  Binemor – Tusind tak, ja den er vidunderlig den pude…. har næsten lyst til at sove med den 🙂

  Dorte – Velkommen til, dejligt du finder vores hjem inspirerende 🙂 Det er altid dejligt at høre…. Men pas på, den ene farver tager pludselig den anden, det kan blive dyrt… jeg taler af erfarring 🙂 Go weekend

 • Reply
  Marolle
  14. oktober 2011 at 16:39

  hvor er det fint! det grønne tæpper samler ligesom alle farverne, rigtig flot.
  Det wc skilt har jeg også, har bare endnu ikke fået sat det op endnu 😉

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar