Uncategorized

Tusind tak…

18. oktober 2011

I sidste uge blev jeg kontaktet af Dorthe, som læser med her inde, Dorte havde noget sengetøj liggende som hun mente ville passe ind hos mig.

Vi fandt ud af at bytte lidt børnetøj, og så fik jeg sengetøjet…. Idag kom det så…. Og jeg tror da nok lige jeg blev glad. GUD HVOR ER DET FLOT.

Jeg har en enkelt pude i samme stof, det er en af dem Julie har lavet, men et helt sengesæt, så blir det ikke bedre….. Kan næsten ikke vente med at få det på.

Og med i pakken, der havde Dorthe så vedlagt en lille hagesmæk til Neel, den er i en af yndlingsstofferne, så sødt af dig Dorthe, tusind tusind tak.

Jeg har også flyttet en lille lille bitte smule om…. Eller det vil sige, min lille flagranke som Christina har lavet, den har fået ny plads…. I sidste uge havde vi flag hængende i vinduet, der var jo de her 2 fødselsdage, og da de blev taget ned, så så det helt tomt ud. Nu har Christinas flagranke fået plads i køkkenvinduet, og her hænger den ret så yndigt…. Tror den blir her indtil alt julestadsen kommer frem… Kan heller ikke nænne at ha den hængede længere, den skulle meget nødigt falme, den skal holde i mange mange år. Er så glad for den 🙂

Jeg har netop lige været henne og handle, og der i Brugsen blev jeg – måske – forelsket. Kunne simpelthen ikke finde ud af hvad jeg synes, må derfor lige høre jer her ude i blogland……
De har fået disse havenisser hjem, de forestiller de 7 små dværge, og koster 30 kr. Jeg har ALTID hadet havenisser, som i virkelig HADET…. Men pludselig, så stod jeg der og faldt i dvale over dem her….. Er de IN eller YT????
—————————————————————————————————-
Nå, men faktisk er jeg også en lille smule sur idag…. som i MEGET SUR faktisk, det er postdanmark jeg er vred på…. I fredags sendte jeg det fineste hummeltøj afsted til søde Julie, en del af noget byttehalløj for de kommende smukke kreationer hun laver til mig….. Og her idag, der er det så stadig ikke dukket op….. Jeg har selvfølgelig ikke fået indleveringsattest eller sendt som pakke… DUMME MIG, men i min naive forhåbning, så regnede jeg bare med det kom frem, ligesom alt det andet jeg har sendt på det sidste…. Men det er det så ikke….. Er der nogen af jer som har erfaring med, at noget kan være så mange dage forsinket??? Jeg mindes måske at ha sendt som B-post, men er ikke sikker!!!!
SUK SUK SUK……
 • Reply
  Christina Skarø
  18. oktober 2011 at 15:14

  Rigtig fedt stof.. jeg har også en bunke retro liggende, som jeg ALDRIG får brugt.. den der savlesmæk er for fin.. jeg leder faktisk efter sådan et mønster.. Alfred savler så grusomt.. hende din søde læser.. mon hun vil fortælle hvor hun har det fra? 😉 Kh C

 • Reply
  Malene
  18. oktober 2011 at 15:23

  Altså jeg har selv lige været ude for at nogen pakker var MEGET længe undervejs. Både en jeg sendte og en jeg skulle modtage. Troede den var 'blevet væk' i posten, men efter halvanden/to uger nåede de begge frem. Håber det samme gør sig gældende her. Måske det er post danmarks måde at få os til at sende som A post eller som pakke med udleveringsattest, så de tjener flere penge, hehe:)

 • Reply
  Louise
  18. oktober 2011 at 15:27

  Christina – Ja det er SUPER FEDT…. Må håbe hun læser med idag, så kan det være hun lige vil skrive hvor det var fra 🙂

  Men hvis du har sæt liggende du ikke bruge…. så kan det være du sælger 🙂 🙂

  Malene – Det var da dejligt at høre… Altså ikke at din post var så længe undervejs, men at der så måske er en smule håb forude for Julie og mig…. VIlle være SÅ ærgeligt hvis det gik tabt, der er alligevel for lidt mønt der i….

 • Reply
  Dorte
  18. oktober 2011 at 15:28

  Årh ja – sidder i mit stille sind og små griner af dit indlæg;) Det måden du skriver det på, ret morsomt;)
  Fedt fedt sengetøj – lige dig;) Kan godt forstå du glæder dig til, at få det på.
  De der havenissen hmm…. jeg har det ligesom du havde det før – de kommer ALDRIG indenfor min dør;) Og dog…. man ændre sig jo hele tiden – så måske en dag, måske en dag står jeg i samme situation som dig….og så det muligt jeg sagde engang at jeg ALDRIG….lad tvivlen komme dig tilgode – køb dem, prøv det af – smid dem ud hvis du virkelig ikke kan ha dem – pyt med andres mening;) Om de er hot eller not ….;)

 • Reply
  Binemor
  18. oktober 2011 at 16:15

  Jeg har også altid gjort lidt grin med havenisserne, men en lille flok på 7 ku´ da være meget sødt(!) og ingen tvivl om at mine unger ville elske det 🙂
  …men så tænker jeg alligevel at bruge 210kr på dem….hmm 🙂

 • Reply
  Anonym
  18. oktober 2011 at 16:38

  Flot sengetøj Postmand Per kom med til dig – du er da bare heldig 🙂
  Hmm.. lige disse havenisser synes jeg ikke om. Til jul plejer jeg at pynte udennfor hoveddøren med nisser med lanterner – det se så hygsomt ud med levende lys…
  Hilsner fra Lisa

 • Reply
  Louise
  18. oktober 2011 at 17:09

  Dorte, jeg tror måske også der lander 'en eller to her hjemme… nu ser vi.

  Binemor… Jeg havde IKKE tænkt at skulle eje 7, det tror jeg simpelthen jeg ville få mararidt af… TÆnk hvis de blev levende… ha ha

  Lisa – Ja det sengetøj er vidunderligt, er ret glad for det… Endnu en gang tusind tak til Dorthe…. Jeg tror altså lidt jeg er til de der nisser, men ikke til udenfor, næ nej, til vinduet indenfor 🙂

 • Reply
  Lisbet / *LLL og Co.*
  18. oktober 2011 at 17:59

  Jeg kan ikke fordrage nisser!!! Men de "Syv små Dværge" er da nuttede… og jeg kan lige se dem for mig i dit farvestrålende hjem, hvor de vil passe perfekt!

  Ang. PostDanmark, så er det altid(!) klogt at sende større forsendelser som PAKKE, da der er garanti på disse, såfremt de bli'r væk undervejs. Ja, det er lidt dyrere, men det er dét værd. I mine 7½ år med internetbutikker er der ikke én eneste forsendelse, der er gået tabt, og der er sendt mange(!) ordrer. Jeg anbefaler altid pakkepost, men der er selvfølgelig også kunder, der vil spare på portoen, og så får de det med brev. Heldigvis er det gået godt indtil videre (7-9-13-bank-under-bordet!)

  Håber din pakke når frem i god behold! 🙂

  *SMIL*

 • Reply
  Ævlebævle
  18. oktober 2011 at 20:09

  Du er da bare så forkælet, at få sådan noget lækkert sengetøj, men selvfølgelig helt fortjent 🙂 Jeg tror også på pakken stadig kan nå at komme frem.

 • Reply
  Pernille (mormedmegetmere)
  18. oktober 2011 at 20:36

  Jeg har også altid hadet havenisser, men er egentlig nået dertil at jeg nu synes de er lidt sjove. Altså sådan lidt kitsch, hvis altså folk kan gennemskue at man ikke mener det alvorlige, men mere for sjov :o)

 • Reply
  Louise
  18. oktober 2011 at 20:46

  Lisbeth, ja de er søde de nisser, de spøger også stadig i mit hoved… Tror jeg må eje bare 'en…

  Ang. pakken, så var der "kun" for 275 i brugt tøj… Så jeg sys det var så træls at skulle betale 85 for pakke når nu beløbet trods alt ikke var større…. Jeg håber bare SÅ meget det snart dukker op hos en af os….

  Jeanett – ja det er fedt ik, jeg var også temlig temlig glad for det… har byttet mig til et sæt mere, håber det lander torsdag :-)…. Jeg håber også enormt meget at den pakke dukker op.

  Pernille – Ja altså jeg ku nu godt finde på at stille sådan en i mit vindue, jeg sys de er lidt sjove….

 • Reply
  Kram og Krea
  18. oktober 2011 at 20:55

  Har også altid hadet havenisser – men det ændrede sig sidste jul, så jeg synes helt klart de er IN:-) Fik faktisk en i et pakkespil sidste år – den var vist ment som en "hadegave" men jeg blev helt vildt glad for den, og synes den er rigtig fin og sjov;-)

 • Reply
  Hos Frøken Jensen
  18. oktober 2011 at 22:07

  Køb de havenisser – de er for cute ;O)

 • Reply
  Tine
  18. oktober 2011 at 22:38

  Sikke noget fint sengetøj, og savlesmækken er bare så fin!

  KH Tine

 • Reply
  Tine
  18. oktober 2011 at 22:39

  Og Post Danmark er heller ikke min gode ven, så forstår godt du er sur.

  KH Tine

 • Reply
  Conner's Nest...♥
  19. oktober 2011 at 9:21

  Hej med dig 😉

  Ærgerligt med pakken – forhåbentligt er den kun forsinket – og ja, Postdanmark snøvler fra tid til anden så meget, at jeg også bliver nervøs for leveringen ind imellem :-/

  Jeg har nu snart noget, der ligner 600 Trendsaleshandler bag mig, ditto antal bankhandler og Ebay-handler, og jeg har i nu snart 7 år måske oplevet et par ting, der er "blevet væk"! Jeg har selv mistet én forsendelse og oplevet, at andres forsendelser ikke er kommet frem – hvilket jo både kan være dårlig indpakning og manglende påføring af afsender eller en langfingre postmedarbejder :-/

  Mht. pakkeforsendelse er der jo dog den billigere "pakkeforsendelse uden omdeling", hvis du ikke kender til den mulighed? Den koster kr. 65,- og forsendelsen er fuldt forsikret som pakke. Den eneste forskel er, at modtageren selv skal afhente på posthuset. Pakkesedlerne tager lidt længere tid at udfylde, da man skal udfylde 2 sider, men så er der også sparet lidt penge – så bare lige et fif 😉

  Et andet fif, jeg altid gør brug af, hvis jeg sender uforsikret som almindeligt brev er, at sende dine ting i en kraftig plastikpose og påsætte adresse samt tape kanterne med kraftig bred tape. Så ser din forsendelse ganske kedelig og uinteressant ud, men den er praktisk og går ikke i stykker eller bliver våd..

  Mht. havenisserne ville jeg springe over, da jeg har en eller anden "skræk" for, at de haunter mig 😀 Men alt andet i dit hjem er så flot, så jeg er sikker på, at du også får nisserne til at tage sig fint ud 😉

  Sorry for denne lange spam-smøre, det lige blev til…

 • Reply
  Louise
  19. oktober 2011 at 9:54

  Hejsa

  Og tak for din lange smøre 🙂 Jeg håber også meget at pakken dukker op her en af dagene, har bestemt mig for ikke at forlade huset før posten har været her…. 🙂

  Men jo, jeg kender godt alle de der forsendelsesmuligheder, modtager har bare lige født, så jeg synes ikke hun skulle blæse på posthuet efter så lille en pakke… Den fylder jo ikke alverden.

  Og den er bare pakket i en enbrugskuvert, ser ikke på nogen måde spændende ud… Men hvem ved, måske har de postfolk alligevel lange fingre til tider, det får vi jo aldrig mulighed for at tjekke…. Sys bare det trænger SÅ meget til noget konkurrence…. skyhøje priser og uendelig ringe service!!!

 • Reply
  Conner's Nest...♥
  19. oktober 2011 at 13:26

  Ok – det kan jeg godt se. Så skal hun ikke til at rende på posthuset, nej 😉

  Men ja – PostDK trænger til konkurrence på monopolet! Det er utroligt, at de kan blive ved med at hæve priserne hvert eneste år. Og sjovt nok ved jeg fra flere, at hvis man blot har sendt almindelig brevpost eller endda med indleveringsattest, som blot beviser afsendelse, ja – så plejer de aldrig at kunne finde "forsvunden" post 🙁 Men forsikrede pakkeforsendelser har jeg aldrig hørt nogen fortælle om, at de er forsvundet, så mon de bare holder ekstra godt fast i dem for ikke at skulle betale en eventuel erstatning og er ret ligeglade med alt andet?! 😉

 • Reply
  Louise
  19. oktober 2011 at 19:48

  JUUUBBBBIIIIIIII – JULIES PAKKE ER FUNDET IDAG 🙂 Der var en postseddel i hendes postkasse at den ku afhentes….

  DER ER HÅB FORUDE FOR POSTDK

 • Reply
  Tine
  19. oktober 2011 at 21:24

  Det var godt at høre Louise! 🙂

  KH Tine

 • Reply
  Christina
  19. oktober 2011 at 22:47

  de der nisser har jeg også altid hadet – men hernede er det meget normalt at de står i forhaven med grimme lygter i deres små fede hænder – adddrks! meeen stefan fik en af sin søster – en lille en og den står nu i baghaven under clematissen og ser faktisk meget sød ud – jeg tror faktisk at søsteren ville prøve mig af! 😉
  jeg æææælsker at lave ting til dig – det er bare så godt at vide at du er glad for dem 🙂 tak!

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar