Uncategorized

Orden på opslagstavlen…

31. oktober 2011

Jeg har brug for en smule mere “ro” i mit øje fortiden. Så jeg har forsøgt at få farver og orden til at gå lidt mere i spænd. Det tager tid kan jeg mærke….

Jeg førsøger at tænke lidt mere over mine indkøb, ikke helt så mange impulskøb, jeg vil hellere investere i færre ting, men gode ting. Tror det vil gi en mere langtidsholdbar indretning. Det er jeg nødt til at tænke på, både af økonomiske og tidsmæssige årsager. Om lidt har jeg nemlig ikke så meget computertid mere, arbejdstiden kommer langsomt snigende….

Opslagstavlen bag på døren har fået tur idag. Det var ‘et stort kaos af alt muligt før, der var bare klasket det ene op oven på det andet, og pludselig synes jeg bare ikke om det mere. Så nu røg alting ned, og kun begrænset kom op igen.

Det varer nok ikke længe før der igen er klasket alt muligt op oven på, men lige nu, der nyder jeg bare “roen” som den er….

 • Reply
  Anonym
  31. oktober 2011 at 11:29

  Hej Louise.
  Kender godt til det med ro og orden i indretningen. Jeg kan også få et "flip" hvor jeg pludselig synes det hele bliver for meget.
  Jeg synes du har lavet en super flot opslagstavlen bag døren. Altid dejligt at have billeder af ens familie…
  God efterårsdag. Jeg nyder alle de fine farver udenfor for tiden 🙂
  Hilsner fra Lisa

 • Reply
  Frk. Struds
  31. oktober 2011 at 12:15

  Hej Louise

  Jeg har lige fundet din blog, som jeg synes ser rigtig spændende ud.

  Jeg bor også i Hedensted kommune, så det er hyggeligt at møde en "lokal".

  Glæder mig til at læse med 🙂

 • Reply
  Helle Jakobsen
  31. oktober 2011 at 12:22

  Det ser overskueligt ud nu men samtidig er der både hygge og dejligheder tilstede 🙂

 • Reply
  Louise
  31. oktober 2011 at 13:33

  Lisa – Jeg synes også den er blevet helt fin nu… det virker ikke så rodet at kigge på… og døren er meget lukket lige for tiden, Neel kommer over alt nu, så for ikke at skulle suse efter hende konstant, så er nogle døre bare mere lukket… og så gør det ikke noget de er ok at se på.

  Frk. struds – velkommen til, altid dejligt med nye læsere :-9 Pudsigt du også bor her ude omkring.

  Helle – Ja gør det ikke, det var nok ca. det jeg gik efter i hvert fald.

 • Reply
  Auvills univers
  31. oktober 2011 at 15:33

  Kender det alt for godt! Her får jeg også et flip med opslagstavlen, der hænger i vores køkken. Indimellem så må det hele ned, så der kan komme orden og ro på den igen.

 • Reply
  Tine
  1. november 2011 at 0:29

  Det ser rigtig fint ud på den måde Louise. Hyggeligt, men med lidt kant.
  Kender alt for godt til, at det pludselig bliver for rodet for øjet.

  KH Tine

 • Reply
  Louise
  1. november 2011 at 7:48

  Auvills univers – Ja det er nok det der skal til en gang imellem… sådan lige at få rystet posen… nogen gange tager jeg også et helt rum af gangen, så stiller jeg alt nip ud, og starter forfra igen…. det gir gerne et dejligt nyt look.

  Tine – præcis, det synes jeg også. er ret godt tilfreds… kan faktisk ikke nænne at hænge noget nyt op oven på… endnu….

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar