Uncategorized

Ny plads til elefanten……

3. november 2011

Igår fik jeg min længe ønskede elefant, og gud hvor er han fin, altså… det skrev jeg godt nok også om igår, men jeg elsker virkelig det lille dyr:-)

Derfor skal han også ha en rigtig fin plads…. Det resulterede så i en større omgang igår aftes. Tror måske min stakkels mand var lidt træt af mig, han var knap kommet ind af døren, før han også var igang med boremaskinen herhjemme.

Måske jeg faktisk også har taget en særlig besvarelse en smule til mig. For lidt tid siden fik jeg en besvarelse fra en anonym læser. Hun synes vores hjem lignede en børneinstitution. Først blev jeg faktisk ret ked af det…. Men når man på barsel tuller rundt der hjemme hele tiden, så blev jeg ved med at spekulere på om hun måske havde en smule ret.

Jeg havde derfor gået og tænkt, at den store tallerkenrække måske var for stor, og at jeg godt ville ha lidt mere ro på den væg….. Og måske knap så mange børnehjørner rundt omkring. Der er stadig den samme mængde legetøj i stueetagen, men de er mere samlet på 2-3 steder istedet for at være så meget over alt (altså når de er ryddet på plads).

Men ned kom tallerkenrækken, og jeg måtte igen på jagt i kælderen, havde det mest fine medicinskab hængende der nede, nu hænger det altså i stuen istedet 🙂

Alle de lækre retropuder, stoffer osv. skaber også temlig meget lækkerhed og farve i sig selv, og måske synes jeg faktisk det hele kommer lidt mere til sin ret nu!!!

I får lov at se den nye indrettede væg idag, og selvfølgelig elefantens nye plads:-)

Her et før billede af væggen

Og her det fine skab som jeg lokaliserede i kælderen….
Og nu ser her altså sådan her ud, ganske fint faktisk

I har nok spottet det, men elefantens nye plads er så her….. og her står han bare rigtig godt….
——————————————————————————————————————
Vanen tro plejer lille Neel at snige sig ind hist og her, igår faldt hun meget komisk i søvn, det måtte vi altså ha et billede af 🙂

?
 • Reply
  Binemor
  3. november 2011 at 9:49

  Hmm….tænker lidt at den børneinstitution gad jeg da godt aflevere mine børn i…..! Synes bestemt ikke at det hænger sammen med dit hjem – overhovedet! Du har bare knald på og plads til børnene, modsat mange andre hvor man tænker uha sikken et udstillingshjem 🙂

 • Reply
  Oprettet af RikkeRøjkjær
  3. november 2011 at 10:08

  Du har en fantastisk evne til at give dette farveinferno en MAX lækkerhed, som jeg kun kan blive misundelig på…

 • Reply
  Louise P
  3. november 2011 at 10:27

  Kære Louise

  Vil give de andre piger ret. Jeg er så vild med dine ting, og syntes bestemt ik der noget institution over det. Og hvis det endelig skulle være børehaveagtig ja så er det da tydelig at der er plads til børnene. Kender for godt de steder hvor der dyre møbler og interiør. Har man valgt børn ja så kan det jo ikke undgås at det nogle gange ser ud derefter. Du har et fedt PIPPIhjem.
  KH Louise

  PS tjek min giwe away….

 • Reply
  Camilla
  3. november 2011 at 11:20

  Glem dårlige kommentarer og lyt til din egen fornemmelse og de roser du får på bloggen. Man vokser sjovt nok at positive bemærkninger og slukkes en lille smule ved alle de dårlige bemærkninger!
  Jeg kan da godt se dit hjem er et eldorado for børn. Du har barn… LÆKKERT for hende!
  Jeg er vild med din måde at mixe og jeg elsker det lidt tivoli agtige miljø. Bliver simpelthen sååå pokkers glad af farver!
  Jeg synes krogen var skøn før og jeg synes også den er skøn nu. Fortsæt med din institutions stil – den holder! (:

 • Reply
  Camilla
  3. november 2011 at 11:24

  LÆKKERT for dem… Sover vist. Du er jo beriget med to prinsesser. Jamen så kan du jo passende også snart åbne en børnehave (:

 • Reply
  Louise
  3. november 2011 at 11:35

  Binemor – tak for de søde ord. Jeg har bestemt heller ikke tænkt mig at ændre min stil… MEN, jeg kunne måske godt lidt se, at de gode ting lidt blev gemt midt i alt det hele, så jeg prøver at fremhæve fx elefanten ved at skabe et lidt roligere miljø der hvor den står…

  Rikke – Tak for de søde ord, det er så fedt at få lidt respons når man har lavet noget man også selv godt kan li

  Louise – Tak for de søde ord… Nogen gange er man nok bare tilbøjelig til at synes det som andre har, det vil man også gerne selv ha… eller i hvert fald noget der minder om. Jeg blir også selv meget inspireret rundt om i blogland, og forsøger at kombinere alle de forskellige detaljer til mit eget farvemekka…. Jeg er rigtig glad for det som her er. Jeg tror jeg har fundet min vej nu…. Det tog lidt tid 🙂

  Camilla – Det er det der er det fede ved at blogge. Tit når jeg har haft flyttet om eller lavet noget nyt, så har jeg higet efter at vise til noget og får noget respons…. Det er bare som om ens mand ikke er det helt rigtig puplikum…. Og du har ret, de postive kommentarer er fede…. Men konstruktiv kritik er nok også ok…. I hvert fald fik det mig til at tænke lidt…. Føler det gav mig det lille skub i en retning jeg allerede havde tænkt 🙂

  Og ja, jeg har to små prinsesser, så her er virkelig farverigt og knald på når de begge er hjemme 🙂

 • Reply
  Marie
  3. november 2011 at 12:08

  Er da lige nødt til at lægge en kommentar. Kigger ofte forbi din blog, og har aldrig tænkt på en institution… Jeg synes du har så mange fine ting, og dejligt der godt må være farve på. Det er helt sikkert også inspirerende for dine piger at vokse op i et farverigt hjem. Blev bare lidt paf da jeg læste at nogen havde skrevet sådan, hmmm du har da så god indretningssmag!

 • Reply
  Davids Engle
  3. november 2011 at 12:39

  Virkelig fint hjem I har der 🙂
  Knus

 • Reply
  Auvills univers
  3. november 2011 at 13:27

  Bevars, folk skal ha' lov til at ha' forskellig smag inden for indretning, men jeg synes, det er en tarvelig kommentar at komme med.
  Elsker din måde at indrette på! Og når man så vælger at lægge en tarvelig kommentar som anonym, siger mere om personens måde at være på end om dig og dit dejlige hjem. Og hvis man ikke bryder sig om din stil, kan man jo bare lade være med at kikke din på din blog!
  Men elefanten har fået en rigtig fin plads:-)

 • Reply
  Monya
  3. november 2011 at 13:48

  Åh så mysigt lillan har =)

  //blueeiz.blogg.se

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  3. november 2011 at 14:35

  Hej Louise.

  Det ser rigtig fint ud.
  Men var altså så vild med din tallerken række.
  Så jeg håber da du sætter den op et andet sted.
  Du bor så dejligt og som de andre skriver.
  Så lyt til din mave fornemmelse.
  Det jo dig der skal bo der.
  Dejligt billede af skønne Nell.

  Ha´en dejlig dag.

  Knus Susi

 • Reply
  Annette
  3. november 2011 at 18:50

  Helt ærligt Louise

  Det var altså pænere før, men jeg ved godt, at når man selv går og glor på det hele tiden, kan man pludselig syn´s, det ikke er iorden mere, jeg synes det hænger fint sammen – det hele – og når man har sagt A bliver man også nødt til at sige resten af alfabetet… enten er der farver…eller også er der ikke….
  Knus fra dekoratøren på Vardevej :o)

 • Reply
  Louise
  3. november 2011 at 19:01

  Marie – tak for de søde ord, dejligt at høre der trods alt er nogen som også synes det er fint:-) Men det mærkelige er, alle de dejlige kommentarer man får, dem er man ikke så god til at huske, men sådan en med kritik, den hænger ved…. og fik mig til at tænke…

  Davids engle – Tusind tak skal du ha 🙂

  Auvillis univers – Tusind tak, det varmer rigtig meget at høre…. det skal dog siges hun havde skrevet sit navn, men var logget ind som anonym, så det var jo ikke sådan man kunne tjekke en blog ud eller andet:-) jeg forstår heller ikke helt, når folk bare har behov for at komme af med en mening. Sådan er jeg ikke selv indrettet, hvis jeg ikke tænker noget pænt, så holder jeg helt sikkert hellere min mund… men vi er jo forskellige….

  Monya – Tusind tak for de søde ord 🙂

  Susi – tallerkenrækken er ikke kommet op et andet sted, jeg har virkelig ikke mere væg at hænge op på…. Faktisk vidste jeg det også godt da jeg købte den, men jeg var bare SÅ vild med den, så med hjem måtte den. Vi regner ikke med at skulle blive her vildt mange år endnu, så måske den får en fin plads i et nyt hjem en gang….

  Anette – hyggeligt du kigger forbi…. Måske du snart skulle ta og kigge fysisk forbi… det hænger helt 100 % stadig fint sammen her hjemme, tro mig:-) Billedet syner som om der er vildt meget plads omkring, men det er der overhovedet ikke, så når man er her, så passer det nye MEGET bedre til det lille rum ….. KOM UD KOM UD KOM UD… vil rigtig gerne vise dig rundt….

 • Reply
  Mette Kathrine
  3. november 2011 at 20:14

  sikke en fjollet kommentar fra den anonyme, den synes jeg slet ikke du skal tage til dig. Du bor da bare så lækkert (ser det ud til på bloggen 🙂 Når man har små børn, synes jeg kun det er fedt, der er plads til dem og tænkt på dem. Det har godt nok aldrig været i mine tanker, at dit hjem ligner en institution….slet slet ikke!!

 • Reply
  Louise
  3. november 2011 at 20:58

  METTE Kathrine – tak for de søde ord, er glad for at høre du heller ikke havde set det sådan tidligere… måske det så faktisk var hende der var lidt skævt på den 🙂

 • Reply
  Uglemors verden
  4. november 2011 at 8:24

  Den anonyme har vist aldrig været i en rigtig institution – jeg har i hvert fald ALDRIG set SÅ fin og hyggelig institution, som dit fantastiske hjem er – de er som regel meget mere kedelige, farveløse og ALT for tomme, fordi det skal være praktisk og nemt – hos dig, er der hjerterum og et helt fantastisk inspirerende miljø – jeg kan slet ikke sige tydeligt nok, hvor fantastisk jeg synes du bor 🙂 Stort knus
  Og forresten – SKØNT billede af miniprinsessen, så herligt, den måde de små kan sove på ind i mellem 🙂

 • Reply
  Pimp me up! ... on detour
  4. november 2011 at 10:44

  For helvede hvor har du en god kælder – jeg finder altså intet af værdi i min!

 • Reply
  Louise
  4. november 2011 at 11:11

  Uglemors verden – Tak for de søde ord, hvor er det dejligt at høre alle jeres positive kommentarer…. Og ja, det er helt tosset den måde de kan sove på 🙂 Dog rettede jeg hende lidt efter billedet blev taget 🙂

  Pimp me up – Ja ja, den er ikke helt tosset den kælder…. den gemmer på fine sager en gang imellem 🙂 sådan er det jo at være samler 🙂 Der står også det smukkeste store vitrine skab der nede… men suk, vi har ikke pladsen…

 • Reply
  set fra en vinkel
  4. november 2011 at 14:18

  Kære

  Jeg kan godt se det positive i at nogen kommer med en "kritik" – man skal bare bruge det positivt istedet. Det kan for mig også godt virke lidt institutionsagtigt – men det er ikke ment negativt, du er bare der i livet hvor dine små børn skal være hvor du er og de fylder meget når de er små – jeg har selv haft små børn på et tidspunkt og der så mit hjem anderledes ud – man indretter sig efter hvor man er i livet og ikke hvad andre synes. Du har mange synlige børneting, men sådan har I jo valgt at leve lige nu… det skifteer hele tiden.
  Jeg synes du har mange fine ting og er god til at finde nogle nye/gamle ting… sådan har jeg også været, bare ikke mere nu vil jeg have kvalitet fremfor kvantitet… men mine er også 15 år og knap 18 år.
  de allerbedste weekend hilsner Mette

 • Reply
  set fra en vinkel
  4. november 2011 at 14:21

  Gad forøvrigt godt eje den tallerken række den er da for fed!!
  kh

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar