Uncategorized

Dejlig post….

5. november 2011

De sidste par dage har jeg fået rigtig fin post. Det er så dejligt når man går og venter på noget godt… Især i disse dage, hvor mine tanker kredser utrolig meget om lille Neel. Magter faktisk næsten ikke helt at skrive om det… så det stopper jeg lige med, i hvert fald i det her indlæg.

Men der er kommet det fineste graziela stof fra Christina , hun har foræret mig dette dejlige stykke, det skal bruges til projekt bukser. Det er min mor der er ved at sy bukser til Merle, glæder mig rigtig meget til hun skal i dem…. Det er lidt mere storepige bukser end det hun plejer at have på, og det tror jeg kommer til at klæ hende rigtig fint. Tusind tak Christina.

Og så er der kommet en dejlig pakke fra Tine , det skønne lille røde hjerte “rør mig ikke”. Jeg havde set Tines i et par indlæg, og jeg var bare SÅ vild med det, Tine nævnte så, at hun faktisk havde to, og jeg fik lov at købe det ene. Med i pakken havde hun sendt skønne små kort, hama perler og malebog til Merle. Tusind tak Tine, det var bare SÅ sødt af dig… Og hjertet, det hænger allerede og pynter over min lille Neel når hun sover:-)

Sidst men ikke mindst, så er der kommet et dejligt sæt tøj til Neel, det er fra min mor. Hun synes, at når nu Merle skal ha nyt tøj, så skal Neel også, vi fandt bukserne på lidt udsalg og så røg bodyen med… Fine sæt, synes i ikke?? Hun blir da bare så fin.

 • Reply
  Julie
  5. november 2011 at 21:52

  Sikke dog en masse lækkerier!!
  det fine sæt tøj vil vi i hvert fald gerne købe, når I er færdige med det:-)
  Håber du er okay (mht Neel) <3

 • Reply
  Louise
  5. november 2011 at 22:01

  Hej Julie

  Jeg skal gemme det til dig, det kan du tro:-) Det er nemlig bare helt fantastisk… SÅ fede farver, både nu og til foråret 🙂

  Jeg er ikke helt ok… det er noget værre noget… Men det skulle jo komme, det vidste jeg…. havde nok bare fortrængt det det bedste jeg kunne!!!! SUK….

 • Reply
  Christina
  5. november 2011 at 23:26

  SKAL hun virkelig allerede afsted??? bare så´n en tanke… kan du ikke få din tid hjemme forlænget? en gang imellem er man så fikseret på en tanke at man slet ikke kigger efter de andre muligheder. du kan også gøre som mig, tænk tysk og sig : en baby har brug for den tryghed der findes hjemme – det er ikke! en luksus at blive hos sit barn – sociale kontakter har en baby med søskende nok af – OG man er IKKE en dårlig mor fordi man ikke går på arbejde – ligesom man ikke er det hvis man gør. har på fornemmelsen at man i dk bliver anset for overpylret hvis man bliver hjemme længere end et år og at det har børnene ikke godt af? glem det – de trives og har det godt 🙂 og selvom det her er rigtigt for mig behøver det ikke være rigtigt for andre – jeg tror bare at det gør godt at tænke anderledes… og der er ingen der skærer hovedet af dig hvis hun på mandag ikke kommer!!! det er dit barn og hvis du ikke vil så er det din beslutning…
  tænk på at man altid har et valg – det der var rigtigt i går behøver ikke at være det i morgen – giver det mening? for meget blablabla?

 • Reply
  Mama Lola
  5. november 2011 at 23:35

  Tænker på dig:) det er ikke sjovt og duver altid velkommen til at skrive:)

  Lækre sager:0)

 • Reply
  Karina
  6. november 2011 at 8:50

  Hejsa.
  Ville lige smide en lille hilsen 🙂 har kigget med her på bloggen et par uger (så det er vist på tide).
  Kan virkelig godt huske den tid da min datter skulle til og afsted 🙁 havde man nydt nok, nået nok og været nok i nuet, var man overhoved færdig med det der barsel?
  Men i alt fald tak for skøn og hyggelig læsning. dejlig blog du har

  Knus fra Karina

 • Reply
  betine
  6. november 2011 at 11:00

  Sikke en masse dejlige lækkerier… Håber du har en dejlig weekend!

  Klem

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  6. november 2011 at 12:51

  Hold da op hvor er i blevet forkælet.
  Det vist også lige det i trænger til:-)
  Håber du for det bedre med at aflevere Neel.
  Hun skal nok få det godt, det er jeg helt sikker på.
  Og når du henter hende, vil du nyde alle de timer i har sammen endnu mere…
  Ved godt det er svært, jeg hadede det også.
  Men nød til gengæld, når jeg hentede mine unger og jeg kunne se og høre de havde haft en god dag…

  Ha´en dejlig Søndag.

  Knus Susi

 • Reply
  Louise
  6. november 2011 at 20:00

  Christina – har sendt dig en længere mail 🙂

  Vicki – tak, det ved jeg 🙂

  Karina – Tusind tak for de søde ord, og velkommen til 🙂

  Betine – Ja ik, er også vældig godt tilfreds. Håber også du har haft en dejlig weekend

  Susi – Det er møg svært, glæder mig SÅ meget til det ligesom er kørt ind… Kan ik helt overskue den næste uge !!!

 • Reply
  Tine
  7. november 2011 at 0:04

  Hvor fint Louise! Dejligt at se at Neel også er glad for hjertet. 🙂

  Sender dig lige en mail i morgen… 🙂

  KH Tine

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar