Uncategorized

Første uge er ved at være slut….

11. november 2011

Første uge i dagplejen er ved at være slut, og jeg vil sige. Det er gået over AL forventning. Min dagplejer er simpelthen vidunderlig til børn, jeg har pt. kun positivt at sige omkring hende, og min lille pige, hun virker bare så glad og tilfreds der omme.

Jeg er lettet, rolig og afslappet når jeg afleverer hende, og jeg glæder mig helt vildt når jeg henter hende. I næste uge skal hun prøve at sove eftermiddagsluren der omme også, det er jeg spændt hvordan skal gå. Jeg håber dog på sigt, at det også kan hjælpe til at få lidt mere rytme ind, og lidt mere søvn til os…. Man har vel lov at håbe.

Og lige om lidt er det weekend, vi har absolut minus planer, jeg drømmer om at lokke Jesper med en tur til Sunes garage, jeg har et vattæppe der ligger og venter på mig, men nu må vi se. Dejligt er det i hvert fald, 2½ dage foran mig, i familiene selskab, og absolut ingen planer.

Og så lige et sidespring, forleden ville Merle gerne lege prinsesse med Neel, så hun blev udstyret med tylskirt og Merle i prinessekjolen. Det var en ret så morsom stund, men det hele gik lidt stærkt, så det blev kun til iphone billeder, beklager derfor den knap så gode kvalitet, MEN… man fornemmer da prinsessetemaet meget godt 🙂

 • Reply
  mskare
  11. november 2011 at 10:08

  hi hi, hvor er de bedårende de to prinsesser. Tak for i går Louise – det var rigtigt hyggeligt, og en stor hjælp også! En god DP er simpelthen guld værd – det gør det SÅ meget nemmere af aflevere sine små myr. Lyder som en skøn weekend i går i møde…dem hvor man intet skal er de bedste, hvis du spørger mig. Kan i nyde den. Kh.

  Ps. håber i finder et fint sted til rammen

 • Reply
  PynteMynthe og Mor
  11. november 2011 at 10:17

  Åh hvor dejligt for jer. Jeg kan tydeligt huske da Mynthe skulle starte i dagpleje, hun græd og græd – og i halvanden måned græd hun hver dag og hele dagen! Æv det var hårdt.
  Men en god dagplejemor betyder virkelig alt. Jeg elskede også vores, og nu elsker vi vores vuggestue! Sikke nogle forandringer vores små pus skal igennem.
  Skønne prinsesser du har dig 🙂

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  11. november 2011 at 10:47

  Dejligt at høre du har det godt:-)
  Og at Neel er ved at falde til.
  Sikke nogen dejlige billeder af pigerne.

  Rigtig god weekend til dig og dine.

  Knus Susi

 • Reply
  Livet i Villa Dallbo
  11. november 2011 at 10:55

  Skønt at hun falder godt til ved dagplejeren, det er det bedste. Ved os havde kommunen kludret lidt i datoerne så Alberte startede op fuldt tid samme dag som jeg startede på job igen, så der var desværre ingen indkørsels periode. Men hun tog det heldigvis flot og hun elsker at være derovre. Skønne billeder af prinsesserne, dejligt at de har så meget glæde ved hinanden allerede :o)

 • Reply
  Christina Skarø
  11. november 2011 at 11:23

  Alfred skal starte d. 1. januar.. vi får Idas dagplejemor.. og det er så vigtigt at det er hende.. hun elsker vores børn og omvendt.. det er så vigtigt.. så om jeg forstår dine tanker… og lettelsen… knus og god fredag.. C

 • Reply
  Line
  11. november 2011 at 18:48

  Hej Louise. Søde billeder af dine piger 🙂 tænkte på, tæppet i jeres udestue/vinterhave, har nogle super flotte og skønne farver. Hvor er det fra? Hilsen Line.

 • Reply
  Julie
  11. november 2011 at 19:01

  Dejligt at høre! Tænk al den tid du kan gå hjemme og nyde nu:-)

 • Reply
  Louise
  11. november 2011 at 19:43

  Hej piger

  Hvor er i søde, dejligt når man ved nogen har tænkt på en…. Det har nemlig været en meget følelsesagtig uge…. Mange forskellige ting jeg går og slås med inde i hovedet disse dage!!!

  Tæppet i vinterhaven har jeg købt sammen med en abonnement periode med boligliv. Det er muligt man stadig kan få det 🙂

 • Reply
  Helle Jakobsen
  11. november 2011 at 21:19

  Man starter som lille, og så bliver man stor…. Dejligt at det er gået godt for jer. Rart med en weekend med plads til bare at være 🙂

 • Reply
  Dorte
  11. november 2011 at 23:42

  Hehe så søde de er de kære børn;) Gad godt gøre tiden om, I dag er mine voksne – så jeg kan vel se frem til bedste mor rollen;)

  Dejligt når det kører i dagplejen – og sikker på det nok fortsat skal køre. Hun får masser af nye input og dejlige små nye venner;) Og bliver aktiveret på en anden måde….. jeg selv har været dagplejer i 4 år for nogle år siden…. dejligt job med de små;)

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar