Uncategorized

En rigtig go dag :-)

12. november 2011

Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen. Blogland har virkelig åbnet dørene for mange skønne bekendskaber. Jeg overraskes stadig over, hvor utrolig søde piger der sidder der ude i det danske land.

Idag i min post, der landede denne skønne gå elefant. Jeg havde spottet den på en af Betines billeder, og spurgte om den ikke var go, for vi havde intentioner om at give en til Neel i julegave. Og nu har vi så bare har fået Betines lille nullergøjs gå-elefant. Den blev ikke brugt mere, så den mente hun lille Neel nu måtte eje. Søde Betine, tusind tusind tak, hvor var det bare en dejlig ting at gøre.
Og inde i pakken, der lå også en skønne ting til Merle, en fin vest i det lækreste stof, og en lille pixi bog om Lauras jul. Jeg må sige, hold da op, hvilket overskud og gavmildhed… Er virkelig glad.

Og man skulle så tro Betine var tankelæser, for netop i disse dage, der har min dygtige mor været igang igen, hun har syet bukser til Merle, SÅ FINE…. De er syet i babyfløjl, og så er det påsyet graziela stof. Stoffet er købt af Mai – Mai har bare det fineste udvalg af graziela stof, plakater og sengetøj. Og til rigtig fine priser. Jeg kan varmt anbefale et kig forbi hendes profil.

Men se lige de smukke bukser min mor har kreeret, jeg er virkelig stolt af hende.

Idag har jeg også været en tur forbi Sunes Garage. Den meget omtalte retro garages som har beliggenhed i Brædstrup. Jeg havde fået lokket familien med på en lille lørdagstur. Og det var skam en fin tur. Det smukkeste vattæppe røg med mig hjem, og en enkelt ting mere. Men det må i vente med at se, det er nemlig en adventsgave til mig fra mine forældre… så den har jeg officielt ikke fået endnu 🙂

Og det der med jul, det kan jeg ikke helt forholde mig til endnu alligevel, de små svampe er pakket væk igen, og i disse dage pynter tulipaner på vores spisebord. Nogen mener også de er julede, det er jeg dog ikke sikker på jeg synes… Men i så fald, så juler vi altså pt kun med tulipaner 🙂

I disse dage skriver jeg også meget med Julie igen. Vi er igang med at finde frem til en af pigernes julegaver. Vi vil gerne ha en sækkestol i forskellige retrostoffer, og hvem var bedre til dette projekt, end Julie. Hver dag ligger Merle nede på gulvet, og ser noget tegnefilm, tumler og leger, og Jesper sidder underligt i vores lille bitte stol… Så ønsket om en sækkestol er faktisk hans. Jeg er vildt spændt på hvordan den blir… Men det kan da kun blive fint, når det er noget Julie har gang i…. I hvert fald skal den erstatte kludetæppet her, tror Merle og Neel blir ganske tilfreds 🙂
 • Reply
  Ævlebævle
  12. november 2011 at 21:07

  Fine ting til pigerne, virkelig fine bukser og æblevest, måske jeg skulle snuppe ideen og lave sådan en til æblepigen 🙂 Det med sækkestol det bliver i glad for, vi har en og Filippa elsker den, jeg har også længe drømt om at sy nyt retro betræk til den, så glæder mig til at se jeres hvis jeg ikke når det inden jul. Dejlig at læse at det har gået godt med dagplejen, jeg har haft så travlt sidste uge, så jeg nåede slet ikke at følge med.

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  12. november 2011 at 22:33

  Det da utroligt som du/i bliver begavet…smiler…
  Dejligt med mennesker der er så søde..
  Og skønne billeder endnu engang af Merle, hun hygger rigtig der med tæppet og sin dejlige sut…

  Ha´en dejlig aften og dag imorgen.

  Knus Susi

 • Reply
  Mette Kathrine
  12. november 2011 at 23:01

  hvor er du bare super heldig 😀 Og sikke noget retro lækkert børnetøj!!

 • Reply
  betine
  13. november 2011 at 0:04

  Nårh 🙂

  Det var så lidt altså… Og sikke skønne bukser din mor har syet – tror da jeg skal have gang i symaskinen og lave nogle lignende til nullergøjen…

  Og sikke et skønt tæppe… Min svigermor har et lignende, bare i rødt… Uh, det vil jeg så gerne have med hjem 🙂

  Klem

 • Reply
  Dorte
  13. november 2011 at 8:35

  Jae, jeg er jo stadig vild med alle dine farver;) Fed stil må jeg sige;)
  Og så er jeg hamrende vild med kludetæppet – hvor kan man købe nøjagtig disse farver – har ledt allevegne men intet fundet. Ville passe godt til mit soveværelse som er holdt i røde farver!

 • Reply
  Nina
  13. november 2011 at 9:06

  Sikke fine gaver!

  Vi har også været forbi Sunes Garage idag – sikke en oplevelse. Selv mine børn, gik rundt og var helt stille og bare kiggede og kiggede 🙂

 • Reply
  Louise
  13. november 2011 at 9:42

  Jeanett – Ja det er gået super fint med dagplejen, er meget meget positivt overrasket :-9 Og humøret er somend ok her hjemme, er bare ikke lige klar på jul endnu 🙂 Men tak for dine tanker.

  Er også ret spændt på at se den sækkestol når den er færdig…. tror den blir et hit her i huset.

  Susi – Ja det var lidt vild med alle de fine ting igår… Så skønt… Og den sut der, den gad vi jo godt vi snart ku smide af h… til… Men den sidder desværre ret godt fast.

  Mette Kathrine – ja ik, er også meget godt tilfreds.

  Betine – Ej, det var bestemt ikke så lidt, det var helt vildt sødt af dig. Er meget meget glad for det… og ja, de busker, dem må du da hurtigt lige ku fikse…. de er vildt fine…

  Dorte – Tak endnu en gang 🙂 Kludetæppet er somend bare fra Rema 100, gav sølle 50 kr for det, jeg har det også i lilla, og så et der er noget længere, det lange er dog fra netto..

  Nina – Det var da pudsigt…. og ja, han har mange fine ting ham Sune 🙂

 • Reply
  mskare
  13. november 2011 at 13:17

  skønne skønne billeder- hvor er hun go' din mor! Mon ikke hun får lov at udfolde sig mere fremover, det er da blevet SÅ fine bukserne!

  Ikke noget bedre end uventede gaver med posten – man blive så glad indeni – og sikke en fin en af slagsen tilmed.

  God søndag.

 • Reply
  Louise
  13. november 2011 at 14:49

  Hej Mai

  Ja er hun ikke bare dygtig, skal bare lige ha fortalt hende om den der bog… Er sikker på hun også kan gøre underværker med den i hænderne…

  Og ja, jeg er meget glad for gaverne… hvor heldig har man lov at være…

  Rammen har også fået en skønne plads, jeg viser det frem imorgen… Det er et super hit!!!!

 • Reply
  Annchen
  13. november 2011 at 19:20

  Dejlige ting, du har fået i hus..:)
  Din mor er ret sej – cadeaux til hende.. Og skønt med gaver på den måde..
  Jeg er godt nok ved at være juleklar – efter at ha' fået lidt nyt pynt i gave..:) Men det kan også snart blive..
  Ha' en dejlig aften..
  KH Anne

 • Reply
  Marolle
  15. november 2011 at 16:30

  hvor ser det bare hyggeligt ud, gaver og tøj og hygge 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar