Uncategorized

Let the party begin….

25. november 2011

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  25. november 2011 at 20:39

  Ja! sådan så der også ud hos mig for 3 dage siden.
  Nu er jeg kommet så langt, at jeg kun mangler at rydde det sidste bord i køkkenet.
  Det har været en drøj omgang i år..
  Har bare haft svært ved at finde mine kreative evner frem…
  Tror det vejret, er så træt…
  Men nu hvor der er kommet mere og mere på plads, kan jeg mærke det er på vej tilbage.

  Glæder mig til at se, når du er kommet igennem det hele.

  God aften til dig og dine.

  Knus Susi

 • Reply
  Christina (Hyggekisten)
  25. november 2011 at 20:44

  Hej Louise,
  Ihh hvor ser det hyggeligt ud :)Jeg henter selv julekassen her i weekenden og jeg glæder mig! Jeg har med glæde læst med hos dig og er nu selv begyndt at blogge. Jeg glæder mig til at se når du har pyntet op og håber meget at du fortsat vil blogge 🙂

 • Reply
  Mia
  25. november 2011 at 21:29

  Hold da op du har spenderet mange penge hos maileg.. Jeg elsker også deres julepynt, men har kun få ting. Glæder mig til at se dit julepyntede hjem… Håber også du bliver ved med at have lyst til at blogge.
  God weekend
  Kh Mia

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar