Uncategorized

juletræer og fin krans…

4. december 2011

Med kraftig inspiration fra Rakel , har min kære mand nu kreeret mig endnu en krans. Og den er næsten magen til Rakels fine kreation. Jeg var helt vild med den, så måtte altså forsøge at gøre hende kunsten efter. De fine små blomster har mine pigers gudmor syet. Hun er så go til den slags finurligheder.

De 4 smukke træer er min seneste investering. De er købt hos Himmelfryd , en ret ny hjemmeside, men med et meget fint udvalg og meget lækre sager. Her kan bl.a. nævnes kähler, maileg, walther & co. som nogle af mine favoritter.

Men se nu her, julen flytter mere og mere ind 🙂

 • Reply
  Pimp me up! ... on detour
  4. december 2011 at 20:31

  Sikken kreativ og kompetent mand du har – fin krans og træerne er jeg også ret vild med, har endnu til gode at investere i dem 🙂

 • Reply
  Stine -Auvills univers
  4. december 2011 at 20:39

  Sikke han kan, den kreative mand du ligger inde med:-) Og hyggeligt at julen er ved at flytte ind1

 • Reply
  popetotrora
  4. december 2011 at 21:11

  Dom är verkligen söta dom där granljusstakarna. Jag har sett på många olika ställen och blir lika sugen på dom varje gång. 🙂

 • Reply
  Tine
  4. december 2011 at 21:58

  Hvor ser det fint ud Louise! Jeg har også juletræerne, og ææælsker dem. 🙂

  Kram

 • Reply
  Helle Jakobsen
  4. december 2011 at 23:09

  Hvor ser det hyggeligt og julet ud, det er du altså god til. Jeg har to af træerne og mine står fremme året rundt.

 • Reply
  Lisbet / *LLL og Co.*
  5. december 2011 at 8:37

  Fin krans og kreativ mand du har.

  Rosetterne kan fremtrylles af "specielt papir". Det vil du se i min blog-julekalender i denne uge… 😉

  Følg med i julekalenderen her:
  http://lisbetll.blogspot.com/p/julekalender-2011.html

  Glædelig 5. December 🙂

 • Reply
  Anonym
  5. december 2011 at 9:36

  Jeg er også ret så vild med de jultræer – overvejer på det kraftigste selv at købe dem… :)Har dog lige et spørgsmål inden jeg køber dem. Passer juletræslysene perfekt ned i?. Har før hen købt forskellige lysestager hvor lysene nærmest skulle skæres til før de passede i stagerne.
  Flot ser dine træer i hvert fald ud 🙂
  Julehilsner fra Lisa

 • Reply
  Louise
  5. december 2011 at 9:53

  Dorte – Ja han er ret så go ham min mand, værdsætter ham også meget højt 🙂

  Stine – Ja den jul er nu altså ret hyggelig… selvom jeg nu ikke helt føler selve julestemningen endnu.

  Popetotrora – De er Så fine de træer, tænker næsten de blir her hele året 🙂

  TIne – Ja man er da næsten nødt til at eje de træer i år. det fornemmede jeg i hvert fald, for hold op hvor er de mange steder… og de manglede SÅ meget her i min stue 🙂

  Helle – hvordan får du dem sådan til at se helårsagtige ud??? For ja, de er nemlig vildt fine

  Lisbeth – Er ikke helt sikker på jeg er med.. Men jeg følger bestemt med i din julekalender:-)

  Lisa – Hmm perfekt og perfekt… det er måske så meget sagt, men de kan godt presses ned i… I hvert fald i 3 af dem, den sidste bøvlede jeg lidt med, men havde ikke kniv eller saks eller noget fremme 🙂 🙂 så gå du bare ud og køb… de er SÅ fine

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar