Uncategorized

De fine gaver er landet…. Og juletræet er pyntet

19. december 2011

Den sidste uge har været hektisk, med meget stort H….. Jeg havde ellers lovet mig selv der skulle slappes af her i julen, men det blir der godt nok ikke. I weekenden havde vi julefrokost fredag, på babybesøg lørdag og en tur i Tivoli i København søndag…. pyhhh er helt forpustet efter sådan en weekend. Merle har også været hjemme idag, hun havde ondt i maven, så en afslapningsdag oven på sådan en weekend, det skader vidst heller ikke.

Men der er kommet fine pakker til mig på det sidste, de to smukke give aways jeg vandt, den ene fra Jeanett , de smukke pom pommer, og den anden fra Line , det smukkeste babytæppe i patchwork pigefarver. Se bare her hvor smukke tingene er.

Jeg ELSKER mine nye ting, og de har allerede fået fine pladser:-)

Idag er også juletræet kommet ind, det er blevet så flot synes jeg… Men øv, synes altså ikke rigtig kameraet fanger den rigtige stemning, i får billeder både med og uden blitz. Håber det fornemmes bare lidt, det er SÅ hyggeligt:-)

Og og og…. et par billeder fra tivoli skal i altså heller ikke snydes for, jeg synes der er vildt flot der inde, har jo været så heldig at opleve det hele 2 gange i år. Det var da mere end jeg nogensinde havde turdet håbe på…. Men igen, de skønne forældre gav os turen derover igår, de beholdt lille Neel hjemme i varmen, og så drog vi afsted med Merle…. Og hun nød at have far og mor helt alene, og vi havde en dejlig omend lidt kølig tur:-)

 • Reply
  Ævlebævle
  19. december 2011 at 21:19

  Så fine billeder du har taget Louise, dejlig du kunne bruge pomponer. Jeg havde ellers skrevet et fint julekort, men den ligger altså herhjemme på bordet øv altså, jeg er lidt glemsom nogle gange ;)Jeg kan ikke huske om det er et spejlrefleks kamera du har, hvis det er, kan du med fordel skrue lidt på ISO verdien, hvis du normalt fotograferer med ISO 100 så prøv evt. ISO 400, det giver lidt mere kornet billeder, men det giver også mere lys, så du ikke behøves at bruge blitz, jeg gør det nogle gange om aftenen, prøv evt at spørge din far 🙂

 • Reply
  Louise
  19. december 2011 at 21:50

  Tak skal du ha, jeg sys også der er mange fine….. og så flot indpakning fra dig. Der gik flere dage før jeg nænnede at pakke op 🙂

  Ang. kameraet, så har jeg slet ikke så fint et kamera, tror ikke den har spejlrefleks osv, eller nogen af de andre ting du beskriver…. Men jeg tjekker lige med min far. Ellers må han snuppe et par snapshots juleaften for mig 🙂

  og helt ok med kortet, det er jo tanken der tæller, ik 🙂

  Go aften til jer

 • Reply
  Hanna (Lykkelig Mama)
  19. december 2011 at 22:07

  You look great! 🙂 So nice photos!
  Would you may tell me, what shoes you wear? Thanks!

  Love,
  Hanna

 • Reply
  Pimp me up! ... on detour
  19. december 2011 at 23:37

  Heldige rad og hvor er det et flot træ. Det nederste billede fanger bedst stemningen (har du prøvet billedredigeringen på picnic.com?)

  Kærligst Dorte

 • Reply
  Michelle Faber
  20. december 2011 at 8:47

  Ser ud til at I har haft en skøn tur – sikke heldige I var at få mulighed for det – selvom I har haft en travl weekend:-)
  Jeg havde selv samme problemer da jeg skulle prøve at tage billeder af vores juletræ. Prøvede først med blitz men træet blev underligt "koldt" at se på-så jeg endte med at tage en masse uden blitz og der kunne man lidt nemmere fornemme stemningen. Dit træ ser rigtig fint ud-dejligt farvrigt, lige som det skal være i dit smukke hjem:-)
  Rigtig glædelig jul til dig og din familie.

 • Reply
  Louise
  20. december 2011 at 9:28

  Hanna – thank you so much:-), The shoes that I am wearing are from Sorel… Maybe you know that??

  Merry christmas

 • Reply
  Louise
  20. december 2011 at 9:30

  Dorte – Ja, det var sådan en skøn tur… vi var heldige ja, både med turen, og med vejret…. Kender ikke rigtig de der foto programmer, har aldrig gidet sætte mig ind i det… Så i må "nøjes" 🙂

  Michelle – Ja det fanger ik rigtig stemningen hvis ikke man har de der super fantastiske kameraer… Men det går nok alligevel… Tak for de søde ord om træet, vi er også ganske godt tilfreds, fin pynt som nu blir brugt for 8 år i træk, lidt mere kommer dog til år for år:-)

  Glædelige jul til jer alle

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  20. december 2011 at 14:24

  Hvor ser det bare hyggeligt ud.
  Nu varer det heller ikke længe før jeg skal igang med at pynte vores træ.

  Ha´en dejlig Jule dag.
  Knus Susi

 • Reply
  Hanna (Lykkelig Mama)
  20. december 2011 at 14:46

  Yes, I know Sorel! Thank you so much!!! 🙂

  And merry merry Christmas to you and your sweet family!

  Love,
  Hanna

 • Reply
  Louise
  20. december 2011 at 19:42

  Susi – Tak skal du ha, sys også det blev ret fint… Håber du poster et indlæg med jeres træ også.

  Dejlig aften til dig

  Hanna – You are very welcome, I hope you will find them. They are SO NICE 🙂

  Louise

 • Reply
  Vores mini
  20. december 2011 at 23:42

  Hvor er det bare blevet fint jeres træ 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar