Uncategorized

“nye” krukker…. Jeg elsker dem….

21. december 2011

Som i sikkert husker, så var jeg forbi den smukke smukke butik LIEBE for halvanden uge siden, jeg har kigget på billederne rigtig rigtig mange gange siden.

Så da vi var i Tivoli i søndags, der måtte jeg omkring igen, og denne gang med en lille bøn til Susan. De to krukker jeg havde her hjemme, dem var jeg ikke så begejstret for, der var så lille et udvalg hvor jeg købte dem, og der er bare ingen i nærheden af mig der sælger Liebe, så jeg har ik rigtig ku finde nogen flotte… Før jeg kom til hende selv. Susan var så skøn, at hun lod mig bytte de to jeg havde, til disse to smukke istedet…. IH hvor blev jeg glad, de her to passer MEGET bedre ind til mig, se dem lige…..

Og se nu bare det smukke sol idag, hvor er det dejligt…. Det er godt for mit humør kan jeg mærke, så jeg trækker alt lyset til mig….. Når nu der ikke kan være sne og frost, så går det her lige an…. Jeg måtte lige snappe et par juleshots med sollys. Det er så fint….

?
 • Reply
  Helle Jakobsen
  21. december 2011 at 11:37

  Hvor er de fine, de er bare lige dig. Jeg har skrevet det før Louise, billederne hjemme fra dig får.man bare lyst til at hoppe ind i, de oser af hygge og varme. Tak fordi du deler.

 • Reply
  Wilhelmine
  21. december 2011 at 11:41

  Hei, jeg blir også så glad når jeg leser bloggen din, så mye fint. Krukkene til Liebe er så flotte, jeg skal til København i januar, da må jeg bare få kjøpt meg en. Ha en god jul, hilsen Wilhelmine i Norge

 • Reply
  Christina Skarø
  21. december 2011 at 11:48

  Det ser så hyggeligt ud.. jeg kan svømme helt hen i stemning.. knus fra C

 • Reply
  Mia
  21. december 2011 at 12:57

  Hvor var det sødt af hende at bytte dem du havde:) Ja, min står desværre stadig kun på ønskesedlen….fik en masse fine gaver i lørdags, men krukken var ikke en af dem. Jeg må se om julen bringer en, ellers køber jeg skisme en til mig selv i gave:)
  Jeg elsker også billederne af dit hjem…post gerne flere.
  Håber I får en dejlig jul.
  KH Mia

 • Reply
  Dorte
  21. december 2011 at 13:09

  Åh ja, hvis man for pokker bare kunne være i dit hjem en dag eller to, så jeg sikker på mit humør blev så meget bedre;)
  Super fine krukker må jeg sige – elsker din stil og dine ting…..
  Ha en rigtig dejlig jul – den kan kun blive go i så lækkert hyggeligt hjem;)

 • Reply
  Louise
  21. december 2011 at 13:17

  Helle – Tak for dine altid søde ord, det varmer helt ind:-) Og ja, de krukker, er de da ik bare for skønne….

  Wilhelmine – Lov mig du besøger Liebe, der er helt igennem fantastisk i den butik…. det må være et must når man er i København 🙂

  Christina – Tak for de søde ord, dejig jul til dig

  Mia – Ja det var bare SÅ sødt af hende, jeg var også helt overrasket over det… Men der var ski ingen ko på isen da!!! Du må eje sådan en krukke, tro mig, de passer ind ALLE steder

  Dorte – Det er sjovt som andre har lyst at "flytte ind" her… hvor jeg har totalt lyst til at flytte ind hos andre… Men sådan er det nok, man blir sikkert aldrig helt tilfreds….

  GLædelig jul til jer alle

 • Reply
  Louise
  21. december 2011 at 13:18

  PS- Christina – tak for en super fed blog, jeg elsker at læse dine indlæg….

 • Reply
  Groovymama
  21. december 2011 at 17:32

  Sikke nogle fantastiske billeder. Her glæder jeg mig til kigge forbi noget oftere.

  kh
  Trine

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  22. december 2011 at 8:08

  Hvor ser det bare hyggeligt ud:-)
  Her skinnede solen også, men det var ikke så pænt, når alle mine vinduer var møgbeskidte.
  Så jeg fik sat manden igang med at vaske dem, så kunne vi pludselig se ud igen…smiler…
  Rigtig fine krukker du har fået dig.

  Ha´en dejlig Juledag.

  Knus Susi

 • Reply
  Helena
  22. december 2011 at 20:48

  Du har et virkelig smukt hjem og rigtig god smag for indretning. Krukkerne er bare så fine, tillykke med at du fik dem du ville have (: Var selv i Liebe for første gang i går, skulle have en "farmor"-kop. Og skulle godt nok passe på dankortet, var rigtig tæt på at købe hele forretningen.

  God jul til jer. (:

 • Reply
  pernille|illustrafil.dk
  15. februar 2012 at 9:01

  Neeej, nu sidder jeg da helt og kommer i julestemning i februar måned 🙂 Sikke et utrolig charmerende og personligt hjem, du har. Og skønne krukker! Kh Pernille

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar