Uncategorized

Tanker & Tøserne….

1. januar 2012

Er simpelthen  nødt til at poste dette indlæg. Mest fordi jeg bare elsker de her 2 helt uendelig højt, fordi det er billeder taget på årets første dag, og fordi jeg bare gerne vil vise hvor skønne de er.

Juleferien er slut, og imorgen venter børnehaven og dagplejen igen. Faktisk tror jeg pigerne har godt af at komme lidt afsted igen, det har været lidt svært at aktivere, især Merle, i disse dage…. Så det blir godt for hende at komme ud og lege med en masse skønne unger igen.

Men lidt nostalgisk er jeg også altid efter endt ferie, sådan et antiklimaks når man skal til at tage fat på hverdagen igen….. Heldigvis har jeg lige 4 dage endnu, før den virkelige hverdag starter for mig….

Så de næste 4 dage skal jeg nyde, yde, være kreativ og slappe af….. Jeg skal nå alt det jeg ikke når det næste lange stykke tid….. Jeg skal være skal jeg…..

 • Reply
  Tine
  1. januar 2012 at 23:06

  Nååårh, nogle dejlige billeder af dine søde piger. 🙂

  Kan godt forstå dine tanker… Har haft det lidt derhen af i dag. Det er så kun Pierre der starter i morgen, men pga. sygdom, mangler vi altså nogle dage i den her ferie, føler jeg.

  Sender dig en mail lige om lidt. 🙂

  Kram

 • Reply
  Ævlebævle
  2. januar 2012 at 7:43

  Dejlige billeder og dejligetøser, jeg har haft det præsis lige som dig hele juleferien, der skulle jeg bare nå alt det jeg ikke havde nået hele året, for i dag starter første arbejdsdag. Men husk nu at slappe lidt af og nyde de sidste dage også.

 • Reply
  Louise
  2. januar 2012 at 8:35

  Hej søde Tine, tak for din mail, jeg har netop sendt dig svar tilbage 🙂

  Og godmorgen Jeanett… Jaa, er de ikke skønne, elsker begge billeder, total gang i den, og dejlig ro på…. Håber du nåede alt det du gerne ville her i ferien… Eller i hvert fald, at du kom så langt, at resten kan nåes efter arbejde. Rigtig go arbejdsdag til dig.

  Kram

 • Reply
  Cecilie
  2. januar 2012 at 9:49

  Skønne piger!

  Jeg kender godt følelsen af vemod når det hele slutter, og hverdagen igen skal gøres til det der virkelig gælder.

  Godt Nytår
  og nyd dine 4 fridage 🙂

 • Reply
  Mia
  2. januar 2012 at 10:12

  Tak for din hilsen Louise og godt nytår til dig og din skønne familie. Dejlige billeder af pigerne, jeg har også taget mange sovebilleder af mine unger her i ferien, hvor er det forunderligt at mærke, når hjertet er ved at svømme over af kærlighed til de små væsner.
  Jeg har kun i dag med, så begynder hverdagen igen. Mine unger er i børnehave i dag og jeg skal til frisøren og have lidt tid for mig selv. Ungerne har været hjemme siden 21. dec., så de savnede også deres legekammerater.
  Glæder mig til at følge med her hos dig igen i år.
  Knus Mia

 • Reply
  Mette Kathrine
  2. januar 2012 at 20:48

  de er da også bare for skønne de to 😀 Ja det er dejligt at holde ferie med sine børn, men det er også dejligt når de skal afsted og give den gas i børnehaven og vuggestue/dagpleje igen. Mine to var vidst også rigtig glade for at komme afsted igen. Anna havde helt klart savnet hendes bedste veninde, og Valdemar var rigtig fræk og i godt humør, både i vuggestuen og herhjemme 😀

 • Reply
  Louise
  2. januar 2012 at 21:19

  Cecilie – jaaa jeg top nyder… men for dælen det flyver, allerede en dag mindre ;-(

  Mia – håber du blev smuk ved frisøren idag, pyha, mit look trænger godt nok os til en overhaling, men lige om lidt trækker jeg i den hvide uniform, og så kan det vidst i grunden være lige meget…. 🙂 …. ps var dine børn os monster trætte da de kom hjem idag??

  Mette Kathrine – Det var stor glæde da Merle skulle afsted idag, hun glædede sig… desværre kom hun hjem med besked om at der er monster mange skoldkopperamte i børnehaven lige nu. SHIT tænker jeg så, jeg starter arbejde på fredag, tror da ik lige de sys det er fedt hvis jeg så skal til at ha to gange skoldkoppe tøser hjemme…. Men sådan er det jo, ret svært at undgå!!! men temlig lauzy timing…. Og så må jeg lige sige, jeg læste dit indlæg igår, og det gør mig ondt med jeres lille mis… hvor trist, jeg ved alt om at miste sin kat. Jeg måtte sige farvel til 2 sidste sommer… suk hvor er det hårdt. Rigtig go kom over til jer…

  KLEM

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar