Uncategorized

En go fødselsdag trods alt…..

7. januar 2012

Igår var Neels 1 års fødselsdag, og trods feber og pylder, så tror jeg faktisk hun  havde en ok dag. I hvert fald tilbragte hun formiddagen hos mormor og resten af dagen hjemme hos os. Og til aften kom mormor og bedstefar til middag.

Dagen foregik helt i hendes tempo, så også derfor jeg tror den var lige i øjet. Men det var ikke meget hygge, mad og kage vi kunne få i det lille myr….. Og det tror så pokker. For her til aften, der har jeg netop været forbi vagtlægen med hende, forstod simpelthen ikke det skulle vare ved og ved… Og det viser sig så, at hun er ret rød nede i halsen…. Så der har vi da forklaring på manglende appetit og pylderhed…. Pigen er jo smadder utilpas, og har ondt…… Vi skulle bare give panodil så hun kunne føle sig lidt mere tilpas, og forhåbentlig få lidt mere at spise….. Vi håber søndagen vil bringe hende mere til sig selv.

Og hun fik så fine gaver den lille pige, det må man sige. Vi synes det var ret svært at finde på til hende. Sådan er det vidst at være nr. 2, for man har bare SÅ meget der kan gå i arv…. Og de leger meget med det samme…. En ting var dog sikkert, Merles wheely bug mariehøne, den skulle ikke gå i arv (i hvert fald ikke endnu), den bruger hun stadig helt vildt, og Neel vil SÅ gerne lege med. Så her måtte vi købe endnu et lille rulledyr. Vi håber den vil skabe lige så meget glæde som den anden har gjort.

Et smukt sæt sengetøj fik hun også, det er Vicki, den søde Mama Lola der har kreeret det til hende, det er bare SÅ flot, og vi er meget meget glade for det. Vicki er så dygtig til det der, det er hun bare… De fleste af billederne har jeg også lånt fra hendes egen blog, jeg sys bestemt i skal kigge forbi, og læse hendes lille indlæg til Neel, det varmede helt ind i hjertet:-)

Af andre gaver skal også nævne duplo cirkus, lille mini skærm til bilen, strømper og bog med lyd på… Det er vidst ik så ringe at blive 1 år.

 • Reply
  Dorte
  7. januar 2012 at 21:34

  Som altid fine billeder;) Meeeen man kan nu godt se, det lille pus er klatøjet;(
  Håber hun er frisk i morgen….go bedring med hende.

 • Reply
  Mama Lola
  8. januar 2012 at 14:10

  Du får lige et tillykke herinde også:) er glad for at I kan lide det og tak for dine rosende ord:) det varmer:)
  Nyd jeres søndag og håber du får en fantastisk uge:) kram herfra:)

 • Reply
  AvMeg
  8. januar 2012 at 14:18

  Din lille pike og min skiller bare 27 dager… 🙂
  Håper hun er i bedre form i dag 🙂

 • Reply
  Louise
  8. januar 2012 at 14:55

  Dorte – Hmm sys desværre ikke der er den store forskel idag, men vi håber det blir bedre i løbet af de næste dage. 2-4 dage sagde vagtlægen.

  Vicki – TAAAKKK også her for din hilsen til Neel, det lille myr… Vi håber hun snart blir mere frisk. Ved ikke om du har læst seneste indlæg, men min uge blir nok ikke så fantastisk 🙁

  Avmeg – ja det var da ikke den store forskel, så blir det hyggeligt at følge pigerne fremover:-9 tak for din hilsen til hende.

  KH Louise

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar