Uncategorized

Nyt bord….

14. januar 2012

Dette fine lille bord flytter snart ind hos mig, er det ikke bare fint. Jeg er helt vild med det.

Det er købt på siden Carlshøj , et rigtig godt sted hvis man kan lide det shabby, det franske og retro…. Der er lidt for enhver smag. Tag og kig forbi.

Om et par dage når jeg henter bordet, så skal jeg tage lidt billeder fra stedet, er sikker på i er mange der vil synes om det:-)

Min plan er, at det fine bord skal stå ude i vinterhaven. Det har den perfekte størrelse og farve, og virker dejlig let i udtrykket. Glæder mig bare rigtig meget til at få det hjem.

I løbet af foråret har min kære mand fået en ide. Han vil altså ha den vinterhave sat helt istand. Så nu er han igang med at undersøge med materialer osv. Hans plan er, at der skal graves ud, og lægges varme i gulvet, og så tænker han vi skal ha sådan noget glans betongulv…. tror ikke det hedder sådan, men det er min bedste beskrivelse…. Kan ikke helt se det for mig, men tror måske det blir cool alligevel. Hvad tænker i??

I hvert fald blir det fedt at få rummet isoleret og få varme på, så kan vi være der hele året. Jubiiiii
——————————————————————————————————–

Og desværre har jeg stadig problemer med blogger, jeg kan simpelthen ikke kommentere hos nogen af jer, så det beklager jeg meget ( får stadig bare den der blanke side frem når jeg trykker på kommentarer). Ved altså ikke hvordan jeg skal løse problemet…. Hjælp modtages meget gerne.

 • Reply
  Line / Xo Ein Ding
  14. januar 2012 at 16:25

  Årh, misundelse er en grim ting, men hvor er jeg dog alligevel misundelig på det bord. Det er lige sådan et, jeg har ønsket mig i evigheder!
  Jeg har ikke selv nogen problemer med blogger, så jeg vil ikke begynde at komme med gode råd ud over, at du kan prøve at genstarte browseren, logge ud og ind igen, højreklikke på 'send en kommentar' og vælg 'åbn i nyt faneblad'.. 😉
  Kh Line

 • Reply
  Mus&Sesse
  14. januar 2012 at 16:34

  Super fint og lækker farve 🙂

 • Reply
  Line / Xo Ein Ding
  14. januar 2012 at 16:40

  Ps. Fandt lige ud af, at blogger problemet vist ligger i, at du måske bruger internet Explorer? Du skulle tage at skifte over til Firefox, som er en af de første folkene bag blogger laver opdateringer til, ellers vil du fremover opleve problemer, hver gang blogger laver opdateringer, og det er da for irriterende 😉
  Kh Line

 • Reply
  Louise
  14. januar 2012 at 16:56

  Line – tak for svar, jeg har vidst løst problemet… har lige fået en ny udgave af google, google chrome eller sådan noget…. Og nu virker det. ALting ser en anelse anderledes ud, men det er vel bare noget med man lige skal vænne sig til det:-)

  Og jaaaa, bordet er bare SÅ fint, er også temlig glad for det blir mit:-)

  Knus

  Mus – ja er det ik, er også meget glad for det

 • Reply
  Uglemors verden
  14. januar 2012 at 17:00

  Super fedt bord, kan godt forstå du glæder dig – kender godt siden du linker til, virkelig fede/fine ting de har 🙂

  Mht blogger, så har jeg aldrig selv haft nogen problemer med at kommentere, som jeg flere gange har læst at andre har, og jeg har firefox, så det kan anbefales, og så er det gratis 😀

  Håber mødet med arbejdspladsen gik ok og at det evt keglesnit kommer til at forløbe fint, pøj pøj med det hele 🙂

 • Reply
  AvMeg
  14. januar 2012 at 17:03

  Fint bord 🙂
  Det høres deilig ut med en slik "vinterhage" med betonggulv med lakk på. (Epoxy?) Det er kjempetøft!
  🙂

 • Reply
  bare WUNDERBAR
  14. januar 2012 at 17:23

  Det kommentar problem har jeg også.. 😉
  Rigtigt fint bord louise… 🙂

 • Reply
  Helle Jakobsen
  14. januar 2012 at 17:30

  Hvor er det er sødt bord der passer så fint til en udestue. Det bliver rart med varme i gulvet. Farven er også fin og passer til det meste. Du burde virkelig starte som indretnings konsulent, jeg ville hyre dig på stedet 🙂

 • Reply
  Julie
  14. januar 2012 at 18:42

  SÅ fint bord:-) Vi har et lignende malet hvidt, som står sammen med en lænestol i stuen.
  Ligesom Helle skriver, vil jeg også gerne hyre dig som indretningskonsulent:-) Kan vi finde ud af det;-)

 • Reply
  Louise
  14. januar 2012 at 19:40

  uglemors verden – ja det er så fint det bord, glæder mig meget til at hente det:-9 ang. jobbet, gik det knap så godt. Men nu er jeg sygemeldt i en måned, får nu lidt ro på… Men jeg er virkelig rystet og skuffet over deres modvilje på at samarbejde.

  avmeg – epoxy hedder det vidst ikke helt (får jeg af vide af min kære mand) Men det er betongulv med lak på så det får en fin overflade. Er spændt på det færdige resultat en gang.

  Rakel – Ja er det ikke fint det bord, det minder vidst i grunden ret meget om jeres sofabord. SOm jeg også var ret begejstret for. Desværre er det ikke stort nok til at kunne bruges til samme her hos os. Ang. kommentarerne, så dowloadede jeg her til aften goole chrome – tror jeg det hed, det var noget blogger anbefalede efter jeg havde lavet indlæg. og nu virker det igen…. Måske det ku hjælpe dig?

  Helle – det var søde ord, og det bestemt ikke første gang jeg hører dem…. Mange siger til mig jeg burde gå ad den levevej. Desværre er det ikke noget man bare sådan lige gør, og jeg ved simpelthen ikke hvor jeg skulle starte eller slutte…..

  Julie – du bor da noget så fint… det synes jeg… Men vil da gerne hjælpe dig hvis du sys i har brug for det, og du mener jeg kan komme med noget:-)

  KH

 • Reply
  Mini ministeren
  14. januar 2012 at 20:32

  Nej hvor er det bare fint 🙂
  Det er da et godt køb!

 • Reply
  Louise Sloth
  14. januar 2012 at 21:18

  yndigt lille bord… i vores gamle hus havde vi rigtig mange ting fra carlshøj, men de blev desværre solgt med i huset 🙁 Fortrudt nu, hvor jeg genforenes med dit lille billede her…

 • Reply
  Nina
  14. januar 2012 at 22:14

  Fint lille bord! Jeg har også købt flere ting hos Carlshøj – en lækker lille biks, som jo ligger lige rundt om hjørnet for os 🙂
  Men hun ved også hvad hun vil ha' for sine ting da 🙂

  Nina

 • Reply
  Kristin
  15. januar 2012 at 0:47

  Rigtig lækkert bord!

 • Reply
  Henriette
  15. januar 2012 at 13:12

  Lææækert bord og elsker den friske farve det har! 😀
  Det bliver da spændende at se hvordan jeres vinterhave kommer til at udarte sig.. Det lyder som om det nok skal blive rigtig hyggeligt 🙂

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  19. januar 2012 at 23:40

  SNYYYYD! 🙂
  Leder så meget efter et bord nogenlunde i samme dur – forsøger mig med loppemarked.
  Er de ikke lidt dyre sådan et sted?

 • Reply
  Louise
  20. januar 2012 at 12:35

  Det er bare SÅ fint det bord… Men har faktisk svært ved at finde en plads til det, håber der blir en mulighed i vinterhaven 🙂

  Anna – Det er lidt forskelligt med priserne, men alt efter hvad og hvor meget, så er de gerne til at handle lidt med 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar