Uncategorized

Fiducia i solskin….

15. januar 2012

Jeg er bare så glad for min fiducia stage, den pynter i den grad i vores vindueskarm…. Da jeg i sin tid blev bekendt med blogland, der kendte jeg den slet ikke, havde faktisk aldrig set den før, og da jeg første gang så den hos Rakel , der ku jeg faktisk heller ikke helt finde ud af, hvad jeg jeg synes om den.

Men med tiden, der sneg den sig ind under huden på mig…. Og jeg var vidst ikke den eneste:-) I julen ønskede jeg mig den meget, og jeg var SÅ glad da jeg fandt den under træet.

Nu står den her, fin og smuk, og lige nu pyntet med en lille perle dims som Jesper har lavet, og tulipan “rester” fra en buket der var på vej ud….

Håber i alle har en dejlig søndag i det smukke vejr

 • Reply
  Julie
  15. januar 2012 at 14:39

  Ja den er så smuk. Sidder og smiler over det er Jesper der har lavet den lille dims:-)Men faktisk en god idé. Tror jeg må hapse ideen til min Fiducia:-)

 • Reply
  Louise
  15. januar 2012 at 14:49

  Den er absolut smuk, det er den bare… Og nu er det jo så ikke fordi jeg ikke kan lave de der dimser…. Men han er bare hurtig til det, og så havde han lidt lettere ved at få snoren igennem de små huller… Min tålmodighed stod ikke til det:-) 🙂 Så jeg får gode ideer, og så udfører han dem. Fair nok, ik??? 🙂

 • Reply
  Ævlebævle
  15. januar 2012 at 14:53

  Dejlige billeder, jeg er også (blevet) helt forelsket i den vase og den står også på ønskelisten her. skøn bord du har fundet, sjovt nok har jeg lige købt næsten samme farve maling til et ligende bord, jeg har haft til at stå i stalden siden sommers. Jeg har ikke rigtig et perfekt plads til den, derfor har den fået lov at stå, men jeg har en del ting jeg vil til at male, så ny ryger den med og så må vi se om jeg finder en plads til den 🙂 god søndag, jeg sender snart en mail med forslag til datoer vi kan mødes, så må vi se om vi kan få det til at passe alle sammen.

 • Reply
  bare WUNDERBAR
  15. januar 2012 at 14:54

  Jeg elsker også min vase… Sjovt nok står den også lige nu med to tulipaner i den mindste vase… 🙂

 • Reply
  Interiør drops
  15. januar 2012 at 14:57

  Nydelig vase!

  Skulle så gjerne hatt
  en slik i hus. Står på
  ønskelisten min.. og har gjort
  det ganske lenge 😉

  Mange klemmer til deg!

  NYT søndagen!
  🙂

 • Reply
  Louise
  15. januar 2012 at 15:07

  Jeanett – det vil jeg glæde mig meget til, hvis det kunne være muligt overhovedet, så er jeg "hjemmegående" den næste måned, så hvis i kan der, så er jeg ret åben 🙂

  Rakel – Den er fantastisk, det er den bare, virkelig en keeper føler jeg:-) Og jeg mindes også at ha set tulipaner i din tidligere, det ser fint ud, mange små sjove ting man kan putte i den sidste 🙂

  Interiør drops – Du må klart ønske dig den, for den er altså så skøn, man blir virkelig glad når den er kommet indenfor ens 4 vægge:-)

 • Reply
  betine
  15. januar 2012 at 16:20

  Jeg er også bare så glad for min 🙂 Den er så fin så fin… Og den har sørme også to tulipaner lige nu. Sjovt!

  Sender dig lige en mail senere 😉

  Kh!

 • Reply
  Helle Jakobsen
  15. januar 2012 at 16:41

  Uha den står øverst på min ønske liste. Den er smuk i sig selv og kan jo pyntes på mange forskellige måder. Jeg elsker det meste fra Kaehler. Men nu hvor du har gjort mig bekendt med Liebe, så må jeg jo dele pengene ligeligt 🙂

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  15. januar 2012 at 16:45

  Den er bare så flot den vase.
  Sød detalje med perlerne.

  Ha´en dejlig Søndag

  Knus Susi

 • Reply
  Christina
  15. januar 2012 at 17:19

  laber vase – nej lysestage, nej vase 😉 jeg elsker den også som man nu kan elske ting 😉 men jeg ville nok redde den hvis det skulle brænde 😉

 • Reply
  popetotrora
  15. januar 2012 at 17:56

  Ja, den är riktigt, ritkigt fin! Och vad härligt det ser ut med solen som skiner in! Skulle gärna ha lite sol också, men här är det mest grått just nu.

 • Reply
  AvMeg
  15. januar 2012 at 18:43

  Så deilig med sola som skinner. Godt å vite at det går mot lysere tider.
  🙂

 • Reply
  Anonym
  15. januar 2012 at 21:10

  Fin fin vase. Er som flere herinde også ret vild med "perlepynten" :9
  God søndag aften.
  Herhjemme ses der holdbold sammen med computeren på skødet 🙂 ahh en rigtig søndag.
  Hilsner fra Lisa

 • Reply
  Michelle Faber
  16. januar 2012 at 11:28

  Den er bare så smuk og jeg håber den "kommer med til min fødselsdag" 😉
  Hvor har du de smukke perler fra?
  Jeg går og pønser på nogle hjemmelavede lamper ala Liebe og vil rigtig gerne have fat i nogle perler som dem din mand har brugt på billedet:-)
  Kh Michelle.

 • Reply
  Louise
  16. januar 2012 at 14:00

  ja, som jeg vidste, vi er mange der elsker den.

  Jeg håber i alle får den i de kommende tider…. Den er så fin.

  Perlerne er somend bare fra søstrene grene, de er dog ikke ret store, og MEGET svære at få igennem den neon farvede snor. Så ledning tror jeg ikke du får dem igennem… Men måske de kan fåes større… hvis du finder dem, så lad mig høre:-)

 • Reply
  Michelle Faber
  16. januar 2012 at 18:37

  Ok, jeg må fortsætte min jagt!! -du ska nok få besked hvis det lykkes mig at finde nogle-det SKAL det;-)

 • Reply
  Malou
  16. januar 2012 at 21:30

  Faldt lige over din blog, her i den store blog verden:) – og sikke en skøn blog du har dig.
  Må straks melde mig som fast læser!

 • Reply
  Kristin
  16. januar 2012 at 21:53

  Den er så skøn den vase

 • Reply
  Louise
  17. januar 2012 at 8:39

  Malou – tusind tak, og velkommen til 🙂

  Kristin – intet mindre en skøn 🙂

 • Reply
  Anonym
  17. januar 2012 at 12:30

  Hej Louise.
  Det er hyggeligt at læse din blog. Jeg havde aldrig læst blog førend denne jul, hvor jeg faldt over din i forbindelse med en søgning på jul og julepynt. Du har fine billeder, og så er det dejligt at læse dine "nede på jorden" beretninger fra hverdagen, der ikke er glansbilled-agtigte, men historier fra et menneske, der forsøger at se det bedste i situationerne…..og som bare elsker boligindretning ;o)
  Jeg kunne godt tænke mig at spørge dig, hvor du har børnenes navne fra,- jeg har aldrig hørt dem før. Hav en god dag. Mvh. Hanne

 • Reply
  Louise
  17. januar 2012 at 12:49

  Hej Hanne

  Først, tak for de søde ord, og velkommen til. Det varmer altid at høre fra de læsere man har:-)

  Pigernes navne, ja Merle har vi fra en gammel fodboldkammerat at Jespers, deres datter skulle hedde det, og gemte navnet i vores hoveder og elskede det. Derfor blev Merle til Merle… Neel, det havde vi selv kun hørt fra skuespilleren Neel Rønholdt, ikke fordi vi er stor stor fan af hende, men vi ku bare super godt li navnet, og så matchede det Merle godt… Derfor Neel…. Ikke så meget hokus pokus i det, vi er bare mere til de lidt specielle af slagsen. Havde vi fået en dreng var det blevet Huxie eller Nemo… ha ha… FÅr vi en pige mere, så blir det nok Vega

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar