Uncategorized

Hvad synes i????

19. januar 2012

Jeg blir spurgt og spurgt og spurgt her hjemme, sådan er det med min mand. Når han har fået et projekt ind i hovedet, så står det bare ikke stille der inde, og jeg kan se det på ham.

Han har mange løsninger der inde, og han forsøger lige pt. at overbevise mig om det her betongulv. Det er selvfølgelig også et spørgsmål om økonomi. Hvis vi kunne nøjes med det her betongulv, så sparer vi ret mange penge… Og det ser jeg naturligvis også en stor fordel i.

Men jeg kan simpelthen visualisere det for mig. Det plejer ellers at være min skarpe side, jeg kan se alt for mig inden jeg udfører noget…. Men ikke det her, eller også er det fordi jeg ikke helt ved hvordan det ser ud, og så ser det bare grimt ud… inde i mit hoved.

Er der nogen af jer derude, der har erfaring med betongulv, evt. hvidmalet?? Det har jeg nemlig også fået stillet spørgsmål om, og det virker pt. mest tiltalende for mig…..

Beslutningen skal bare snart tages, i aften ryger karmene og i weekenden, ja der ryger gulvet!!!!

HJÆLP!!!!
(billedet er lånt på denne blog ) – hvidt betongulv
 • Reply
  Christina
  19. januar 2012 at 12:29

  jeg synes faktisk at det er en fin ide hvis det altså bliver malet – senere hen kan I jo evt. få lagt noget andet ovenpå hvis det skulle være… det bliver fint, sålænge det er hvidt kan det da ikke gå så galt 😉

 • Reply
  Jeanette Hegaard Hansen
  19. januar 2012 at 12:32

  Vi fik lavet betongulv i vores lille gang. Betonen var hvidfarvet (kan ikke lige huske hvad det hedder).
  Vi gav det to omgange mat lak, så det var nemt at gøre rent. Man kunne ikke se lakken.
  Man kan vist også bruge noget bivoks ovenpå så det får en glat overflade.
  Var rigtig glad for det og kunne godt finde på at lave det i køkkenet!!!

 • Reply
  Uglemors verden
  19. januar 2012 at 12:57

  Synes det lyder fedt, og hvis det bliver hvidt, passer det jo perfekt til resten af jeres hjem (i hvert fald med blogøjne) eneste minus jeg kan se, er at et betongulv slår afsindigt hårdt, hvis man (børnene) falder, men det er nok bare nervøse mig der tænker sådan 😉
  Synes det lyder rigtig flot, giv det evt ultra mat lak ovenpå det hvide, så det ikke overreflektere lyset op i øjnene, når nu det er i jeres skønne lyse havestue 😉

  Glæder mig til at følge, hvad I finder ud af 😉
  Kh Karina

 • Reply
  Uglemors verden
  19. januar 2012 at 13:03

  Ps. Tjekkede lige siden du linker til ud – de bruger epoxy på gulvet der, det tror jeg er rigtig fedt, da det ligger sig helt glat, ingen luftbobler som alm beton (min mand arbejder med epoxy hver dag) og ved der kan blandes farve direkte deri, så bliver det ikke slidt af, som alm maling, smart 😉

 • Reply
  Anonym
  19. januar 2012 at 13:25

  Hej hej,
  Læser med på din blog -så fin!
  Jeg kender nogen der har et beton gulv, og det er super fedt! De har slebet det, og givet det en klar epoxy lak ovenpå. Det er også nemt at rengøre.

 • Reply
  mskare
  19. januar 2012 at 14:49

  Hej Louise, bare lige et hurtigt input herfra. Umiddelbart synes jeg ikke et betongulv passer så godt til jeres dejlige gamle hus…synes nok det ville være synd. Vælger i at gøre det, skal i huske at tænke på varme i det, for sådan et gulv kan blive frygteligt koldt…især for ungerne der tilbringer meget tid på det. Kærligst Mai

 • Reply
  Belinda
  19. januar 2012 at 15:06

  Her ville jeg ELSKE et betongulv, men husk gulvarme!! Ellers er hele rummet meget svært at opvarme

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  19. januar 2012 at 16:14

  Jeg syntes det ser godt ud med hvidt beton gulv.
  Men kan ikke lige forstille mig det i jeres hus.
  Ville nok heller finde noget linoleum i skakternet eller et trægulv.
  Hos vores trælast har vi købt massivt fyrretræ´s plankegulv til 100 kr kvm det er pænt og ok kvalitet.
  Og så er det noget varmere at gå på end beton.

  Glæder mig til at se hvad i finder på:-)
  Knus Susi

 • Reply
  Louise
  19. januar 2012 at 16:43

  Lad mig lige skynde mig at slå fast, at hele rumlen ved det nye gulv er, at vi skal ha varme i det… Så det er defor processen er startet. Vi har jo ellers Hvidt trægulv på der ude lige nu:-)

 • Reply
  AvMeg
  19. januar 2012 at 17:10

  Det er veldig tøft. Jeg har et vennepar som har lakka grått og rått betonggulv. Jeg har også en venn som har knall rødt epoxy gulv 🙂 Begge deler er stilig, men veldig hardt å falle på for små kropper. Gulvvarme er et must, men det er jo alt tenkt på 🙂

 • Reply
  Julie Søndergaard
  19. januar 2012 at 19:06

  Jeg har set det grå beton gulv i flere nyere huse -specielt i køkkener og bryggers og den slags, og jeg syntes faktisk det er mega fedt.
  Jeg har også set det et par gange hvor de også har haft det i stuen – jeg syntes personligt det ser mega fedt ud. Men man skal have lidt kludetæpper og skind eller noget for at det også ser "varmt" og hyggeligt ud – og ikke bare stilet.

  Håber i finder ud af det! Jeg ville personligt ikke være bleg for sådan et gulv!

  Kh Julie

 • Reply
  Sine
  19. januar 2012 at 19:55

  GØR DET!
  Det er min store drøm. Super fedt. Glæder mig til at følge med. Og hey, sig til manden din at han da også lige kan lave et fedt betonbord… Nu ved jeg ikke i hvilket rum det skal være i, men jeg synes i hvert fald det er mega fedt

 • Reply
  Louise
  19. januar 2012 at 21:19

  Tak alle for jeres gode råd og ideer…. Nu må jeg foreligge det hele for manden. Fortalte ham lige om det med, at man kunne komme det hvide i epoxy, men det vidste han så godt…. Måske jeg bare skal slå ørene ud når han fortæller.

  Jeg tænker det ender med at blive hvidt, og så med det store flotte rice kludetæppe som var der ude før. Vindueskarmene blir også i pudset mursten (hvidmalet selvfølgelig) Så selve rummet kommer til at matche sig selv…. Tror egentlig det kommer til at mingle ok med huset. Vi glæder os i hvert fald til at kunne bruge det….

 • Reply
  betine
  19. januar 2012 at 21:20

  Jaaaa…. med varme i bliver det da topfedt…. Du kan jo altid hyggepimpe det lidt med nogle lækre tæpper 🙂

  Kram til dig!

 • Reply
  Vores mini
  19. januar 2012 at 23:10

  Jeg elsker simpelthen de hvide beton gulve, synes det giver ent vildt fedt udtryk og det er jo som et blankt kanvas, som du kan style hele din indretning omkring.

  Go for it 🙂

 • Reply
  Frk. Nielsen :o)
  20. januar 2012 at 8:38

  Jeg synes det er super fedt!

  Faktisk har vi talt om, at få det lave også, og også i hvid…

  Tænk med lækker gulvvarme, nemt at rengøre og fiiiine tæpper man gerne må smide rundt omkring :o)

  Ha en skøn dag 🙂
  Pia

 • Reply
  Pimp me up! ... on detour
  20. januar 2012 at 19:29

  Jeg drømmer om et poleret betongulv i badet eller i mit køkken. Det er super flot og lækkert, nemt at holde (og onus hvis der er varme under)

 • Reply
  Filippas mom
  20. januar 2012 at 19:34

  Spændende! Jeg synes, det ser rigtig flot ud i hvidt! Havde slet ikke tænkt muligheden før nu. Elsker at blive inspireret :o) Læste lige højt for min kæreste, og spurgte straks om sådan et gulv ikke er giftigt. Hvad ved jeg, så jeg siger det bare højt til dig, og glæder mig til at følge jeres projekt :o)

 • Reply
  maria
  21. januar 2012 at 10:16

  syndes det kunne blive så flot…. det ville jeg også gerne have….bare i vores køkken…må vi ik se lidt bilider undervejs…håber det går beder med det hele… knus fra maria

 • Reply
  Anonym
  21. januar 2012 at 10:51

  Det er utroligt hårt for ryggen at stå på et beton gulv.
  Ring til Sank de lux i Roskilde en butik hun går på et beton gulv haver dag og kan fortælle dig hvad hun syntes.
  Man skal nogen gange tænke sig om en extra gang for når først det ligger ?
  Var mig ja ja jeg kunne godt selv finde på det :0)
  Jeg er vild med din blok

 • Reply
  Uglemors verden
  21. januar 2012 at 17:18

  Hej lige en tilføjelse – kan se der er en der spørge om epoxy er giftigt – det er det ikke, dvs. man må ikke få det på huden mens man arbejder med det (mens det er flydende) da det kan give epoxyeksem, men i hærdet udgave må man røre ved det lige så tosset man har lyst, og epoxy er ikke giftigt at indånde, heller ikke mens det er flydende 😉

  Glæder mig til at se det færdige resultat, tror det bliver fedt – er sikker på det kommer til at passe flot sammen med resten af jeres hus 🙂

  kh Karina

 • Reply
  Filippas mom
  21. januar 2012 at 20:42

  Godt at få på plads at det er ugiftigt – tak for oplysningen! Jeg bliver da helt varm på idéen :o)

 • Reply
  Thomas Roerslev
  25. august 2012 at 23:27

  Hej

  C2 Danmark kan hjælpe med betongulve.

  http://www.c2-danmark.dk

 • Reply
  Roxy
  20. juli 2016 at 3:32

  A wonderful job. Super helpful innrmoatiof.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar