Uncategorized

Reolforvandling …..

21. januar 2012

Det her blir sidste billede af denne reol i meget meget lang tid. Vi har nemlig indgået kompromis her hjemme. Jeg har sukket og sukket efter tapet i evigheder, og det lader ikke til det helt blir aktuelt. MEN, samtidig har jeg også været drøn træt af denne her reol, en gang sys jeg den var så fin så fin, men på det seneste, der har jeg bare følt den som sådan et rodet udstillingsmontre’, og det har set træls ud i mine øjne…..

Og nu hvor vi alligevel er godt igang med vinterhaven, så havde han heldigvis lyst til at presse et lille projekt mere ind.

I skrivende stund er Jesper igang med at skære en plade til, som så blir sat her foran reolen, og hele pladen får jeg så tapet på. På den måde får jeg ….. forhåbentlig…… et roligt hjørne med et større område tapet, og den rodede reol blir pakket væk….. Skulle vi dog fortryde, så kan vi bare “finde” den frem igen.

Jeg håber det blir rigtig fint, i hvert fald glæder jeg mig til at se resultatet 🙂

 • Reply
  Riitta Sinikka
  21. januar 2012 at 13:53

  Hi! I love your blog! So many nice things! Have a nice day!

 • Reply
  Ida
  21. januar 2012 at 13:56

  Jeg synes da at det lyder rigtig ærgeligt at pakke sådan en indbygget reol væk.

 • Reply
  Mia
  21. januar 2012 at 14:19

  Jeg ville elske at have sådan en dejlig indbygget reol…det er der ikke lige i vores hus /ej heller plads til at bygge en. Men det bliver sikkert også rigtig fint med døren med tapet. Ellers kunne man jo også have sat et tapet på bagvæggen i reolen?
  God weekend
  KH Mia

 • Reply
  Frk. Richardt
  21. januar 2012 at 14:24

  Dejlig og inspirerende blog:)

  Jeg har nogle døre her i huset som jeg gerne vil have blendet af, med inspiration fra din reol, tænkte jeg at det ville været en god løsning, men ak og ve, murene her i huset er desværre ikke særlig tykke, så det ville blive en meget lidt dyb reol, hvor der kun kan stå meget små ting.
  Kender det alt for godt, at det som startede med at være et en super idé, alligevel viser sig ikke at være det rigtige, det bliver flot med tapet. Jeg har besluttet at lave tavle på den side som vender ud mod køkkenet herhjemme.
  Kh Natasja

 • Reply
  Oprettet af RikkeRøjkjær
  21. januar 2012 at 14:24

  Rigtig god arbejdslyst. Glæder mig til at se det færdige projekt.

 • Reply
  Mette Kathrine
  21. januar 2012 at 14:38

  jeg kendr godt det med at sådan en reol og opbevaringsplads hurtigt kommer til at se rodet ud. Men jeg synes nu den er så fin den i har. Pladen kan vel tages af igen, hvis i skulle få lyst til at have en reol igen?

 • Reply
  betine
  21. januar 2012 at 15:01

  Jeg ville også elske sådan en indbygget sag… Men sådan er det jo tit – det man ikke har vil man gerne ha og har man det – ja, så bliver man træt af det på et tidspunkt… Jeg kan godt forstå du gerne vil have noget flot tapet at kigge på 🙂 Og jeg glæder mig til at se hvad du vælger.

  Kram og rigtig god weekend.

 • Reply
  Anonym
  21. januar 2012 at 15:08

  Hej Louise.
  Jeg er også ret spændt på at se hvilket tapet der kommer til at pynte i jeres hjem. Jeg synes det lyder som en super ide i hvert fald 🙂

  Hilsner fra Lisa

 • Reply
  Celina's verden
  21. januar 2012 at 15:17

  På en måde syntes jeg det er super ærgeligt, syntes reolen er så skøn og lækker at se på. Men omvendt kan jeg også godt fælge dig at det kan komme til at se rodet ud. Det syntes jeg den reol min datter har på værelset gør.. Men det er jo nok alt det legetøj..
  Er spændt på at se det færdige resultat..
  Kh Camilla
  Velkommen hos mig på http://celinas-verden-blogspot.com

 • Reply
  Christina
  21. januar 2012 at 15:29

  Så får du endelig dit tapet 🙂

 • Reply
  Line / Xo Ein Ding
  21. januar 2012 at 16:05

  Jeg ville også elske den reol i mit hjem. Jeg drømmer om at få et hus med indbyggede reoler, og har været så misundelig på jeres i lang tid, så jeg kan slet ikke forstå, at du vil pakke den væk.. Men jeg vil da glæde mig til at se forvandlingen 🙂
  Kh Line

 • Reply
  Uglemors verden
  21. januar 2012 at 17:06

  Hvorfor ikke tapet på bagvæggen i reolen i stedet, og så kun have dine absolutte yndlingsting stående fremme i den?

  kender godt det med at man synes det roder, især kan jeg ind imellem være virkelig træt af ungernes ellers fine legetøj, og drømme om dengang man kun havde sine egne ting og ikke skulle passe på at ungerne kunne nå det osv, men på den anden side – elsker jo mine unger, så må man bare tage den anden del med 😉

  Er spændt på at se det færdige resultat, selvom jeg personligt synes det er synd at gemme reolen helt væk, ville selv elske at have den herhjemme 🙂

  Kh Karina

 • Reply
  Helle Jakobsen
  21. januar 2012 at 18:03

  Forandring skal der til og som du selv skriver så kan reolen jo trykkes frem igen. Er spændt på at se hvilket tapet du vælger og det færdige resultat 🙂

 • Reply
  Anonym
  21. januar 2012 at 19:03

  Vil elske at have sådan en indbygget reol, sådan en mange går og sukker efter. Syntes det er rigtig ærgeligt at gemme den væk… Som flere skriver kunne det ikke være en ide med tapet inde i reolen eller andre ting i reolen end børneting f.eks. Det er de børneting som hører til på et børneværelse jeg synes der gør det "rodet". Hilsner fra Maria

 • Reply
  Louise
  21. januar 2012 at 20:05

  Hold da op, i er mange der sys det er synd…. Det er jeg da helt ked af at læse…. Men sådan er det jo, der skal altså ske lidt nyt en gang imellem, og ja, den kan jo sagtens pakkes ud igen hvis vi fortryder… Og så har vi en stor tapet plade der kan flyttes andre steder hen i huset.

  Men lige nu, der er den sat fast, og imorgen kommer tapeten på… Og jeg glæder mig….

  Så skal der findes ud af hvordan hjørnet så skal se ud.

 • Reply
  Anonym
  21. januar 2012 at 20:15

  Jeg synes det lyder rigtig spændende. Jeg glæder mig til at se hvordan du vil indrette hjørnet 🙂
  God aften.
  Hilsner fra Lisa

 • Reply
  Maria
  21. januar 2012 at 20:17

  Sikke en god idé med en låge! Jeg kender udemærket til det med at man synes det roder i sådan en reol. Personligt har jeg også en del bøger, men jeg vil ikke have dem stående fremme, for synes simpelthen de ser alt for rodet ud. Så er helt med på din løsning! Og ja den kan jo altid tages af igen ;).
  God aften til jer!
  Maria

 • Reply
  Anja
  22. januar 2012 at 13:49

  Hej Louise – jeg synes det er lidt ærgeligt at blænde den fine indbyggede reol – kan du ikke bare tapetsere i den og så fjerne noget af børnegrejet, så dine superfine ting kan stå og komme til sin ret i stedet??
  Jeg drømmer i hvert fald selv om såden en fin reol med liste omkring.
  Nå men jeg glæder mig til at se, hvad du/I finder ud af ;o) Din blog er altså super at læse med på og klart min ynglings!!!!

 • Reply
  Conner's Nest...♥
  23. januar 2012 at 10:38

  Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

 • Reply
  Conner's Nest...♥
  23. januar 2012 at 10:39

  Jeg ville også eeeeelske at have sådan en skøn indbygget reol 😉 Jeg må dog sige, at ud fra dine billeder synes jeg overhovedet ikke, at det ser rodet ud! Og jeg synes, det er rigtig fint, at der står børneting, for ja – måske ville det se mindre "rodet" ud med opstillede pynteting. Men hey, du lever jo altså i et hjem med børn, og jeg synes, at det er så fint, som dit hjem også afspejler dette 😉

  Vi har også selv ladet vores søn Storm's ting komme med ind i indretningen i vores køkkenalrum, og vi synes kun, det gør rummet mere hyggeligt, sjovt og levende 😀

  Glæder mig til at se tapetvæggen, og jeg synes da bestemt ikke, du skal være ked af, at vi er nogle, der gerne ville have sådan en indbygget reol! Du kan jo, som du selv siger, tager væggen ned igen, hvis du skulle fortryde, men hvor tapetvæggen måske også er liiiige dét, der skal til, for at du føler ro, når du er i Jeres stue – og det er jo dét, der tæller 😉

  Masser af sne-hilsener fra nu dejligt hvide Esrum,

  Maja

 • Reply
  Iben
  23. januar 2012 at 10:50

  Hvor er det genialt tænk! Jeg kender godt lidt til det der med at have en mad som kan være riiiimelig tung at dase med når det kommer til indretning med farver, så det er altid dejligt når man kan finde nogle løsninger hvor begge parter kan give sig lidt og ende med at bliver glade for den fælles løsning (:

  Når det så er sagt drømmer jeg bare om sådan en indbygget reol (: Synes det er så fint men er sikker på at det også bliver skønt med tapetet på og nogen gange fungerer tingene bare ikke rigtig i ens eget hjem selvom det kan se så genialt ud hos andre, så det kender jeg også godt og som du selv skriver er det jo ikke værre end at pladen kan tages af igen hvis i kommer til at savne reolen (:

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar