Uncategorized

Æsker in progress….. & kærlighed…

18. februar 2012

Jeg har været heldig, som i meget heldig…. Julie har igen tryllet for mig. Jeg har længe længe ledt efter de store  smukke æsker. Altså nogen jeg selv kunne gøre noget ved. For dem fra Daisy, bevares, de er SÅ SMUKKE, men de er ikke inden for mit æskebudget… overhovedet.

Så pludselig en dag i sidste uge, så smider Julie mig en sms, at hun godt ville forære mig to af hendes æsker…. Og jeg sagde bare mange tusind tak…..

Igår kom de så med posten, og idag er Jesper igang med dem….. Lige pt er der ikke tapet på alle sider, jeg havde desværre ikke nok… Men jeg synes alligevel godt i kan fornemme hvor fine de bliver. Til slut kommer der også silkebånd på som lukning.

Jeg har også haft mine piger hjemme hos mig de sidste par dage, de gør mig så godt…. Det at mærke sine børns ubetingede afhængighed og kærlighed, det at mærke man bare er deres absolutte klippe. Det at være noget for nogen. Det nyder jeg….. Og det har jeg brug for….

Her leger de i vinterhaven, gulvet er næsten hærdet nu, så det har været en go legeplads de sidste par dage:-)

 • Reply
  Julie fra Julies Kreahule
  18. februar 2012 at 13:47

  hvor bliver de fine!! Vi har brugt det samme kan jeg se. Har netop oprettet et indlæg med æsker:-)

 • Reply
  Stina Ballerina
  18. februar 2012 at 14:29

  Fine! Må få se om jeg kan få tak i noen slike esker, for sånne har jeg også lyst på 🙂

 • Reply
  Maria
  18. februar 2012 at 16:30

  Det skal nok blive fint!! Det er altid dejligt med ekstra opvevarings plads! 😉

  Kig forbi min give away hvis du har lyst 😉

 • Reply
  Karen Elisabeth
  18. februar 2012 at 18:59

  De ser ud til at blive lækre – og det samme med udestuen…

 • Reply
  PillePalle....
  19. februar 2012 at 13:17

  Så fine de ble! Knus, PiPa

 • Reply
  Anonym
  19. februar 2012 at 13:39

  Din mand burde da oprette en blog så kreativ han er og laver alt for dig 🙂

 • Reply
  Louise
  19. februar 2012 at 16:02

  Jeg er også selv rigtig godt tilfreds med dem…. Og imorgen blir de helt færdige, det blir fint:_)

  En blog, hmmmm det må jeg foreslå ham.

 • Reply
  Ævlebævle
  19. februar 2012 at 23:01

  Hi jeg han ikke lade være at smile lidt over det med Jesper og en blog 🙂 tror du ikke han vil hygge sig her blandt os hvinder 😉 fine æsker og skønt for jer at gulvet er ved at være færdig, glæder migtil at se når i får det indrettet

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar