Uncategorized

Fine huse…… og ekspertise… TAK

9. marts 2012

Jeg er også blandt dem som har købt Karens fine små huse…. Jeg er vild med dem, de pynter så fint i vindueskarmen…. Egentlig var det min plan, at de skulle ha stået på en smørebrik fra Anne Black, men jeg synes på en eller anden måde, de kommer meget finere til sin ret når de står helt alene…. I hvert fald er det sådan de står lige nu….. Og de står tilpas højt, så pigerne ikke stikker af med dem. Det her, det er nemlig mors huse…

Og så vil jeg gerne bede om lidt ekspertise, både i design og farve….. Skat har besluttet, at jeg for første gang i 5 år skal have en lille smule tilbage, og det skal altså fejres….. Jeg har længe ønsket mig en gyngestol fra Eames, MEN… så gavmild var skattefar ikke, og så mange penge kan jeg slet ikke bruge… så derfor har jeg nu fundet en side hvor man kan købe reproduktion/kopi. Infurn hedder det, og stolen koster her kun 999. Og det kan jeg lige være med på…..

Er der nogen der ved om der er forskel, skriger de langt væk af billigt skrammel, eller ligner de rent faktisk den ægte… For jeg kan sagtens nøjes…..

Og og og…. skal den være hvid eller blå???? Det kan jeg simpelthen ikke finde ud af!!!!

 • Reply
  Kirkesjov
  9. marts 2012 at 9:48

  Hej Louise

  Deres ting ligner til forveksling de ægte varer. Dog kan leveringstid være meeeeget lang – som i helt op til et år! Så det skal du lige forberede dig på. De var i Kontant på et tidspunkt netop pga. leveringstid – jeg har dog kun hørt at tingene dukker på, selvom man godt kunne tro, at man var blevet snydt!

  Og så kan man jo altid diskutere, om man skal købe og dermed støtte kopivarer eller ej 🙂 Også selvom det er helt lovligt.

  Fede huse i øvrigt… Og hav en rigtig god weekend!

  Kh. Mette

 • Reply
  Anonym
  9. marts 2012 at 10:13

  Hej Louise.
  Sikke nogle fede indlæg der kommer fra dig i øjeblikket. 🙂 jeg nyder det.
  Jeg må straks ind hos Karen og kigge efter de fine huse 🙂
  Mht gyngestolen ved jeg ikke noget om det firma. Jeg går også selv om drømmer om sådan en gyngestol. Jeg kommer sagtens finde på at købe en kopi, hvis det altså ligner den originale 🙂 jeg synes helt klart du skulle vælge en hvid. Tror den vil passer hammer godt ind hos jer. Følger lige med og ser om andre skriver noget om det firma.
  Hilsner fra Lisa

 • Reply
  Loppe-shoppe
  9. marts 2012 at 10:18

  Tillader mig at læne mig op ad Mette Kirkesjovs kommentar vedr. kopi/"the Real thing"

  God dag.

 • Reply
  Kreativista i Boligrum
  9. marts 2012 at 10:19

  Husene er super fine. Når de står der i en flok er de virkelig skønne.

  Angående kopi-varer lader jeg min mening blive her, så kan du nok selv gætte hvad min holdning er 🙂

 • Reply
  Anonym
  9. marts 2012 at 11:46

  Hej Louise, dejlige indlæg fra dig i de her dage!! Er selv ret vild med Eames stolene, så blev lidt nysgerrig da du skrev om de her kopi møbler, så længe det er lovligt med Infurn syntes jeg det er okay, men jeg googlede dem, og på trustpilot læste jeg flere skræmmende historier om dem. Ved ikke om jeg turde, det er jo vildt fristende, for de har mange lækre ting!! Men prøv lige at læse på trustpilot før du gør noget:o) hilsen Alice

 • Reply
  Livet i Villa Dallbo
  9. marts 2012 at 11:49

  Syntes du skulle læse disse anmeldelser om firmaet inden du bestiller fra dem…. :o)

  http://www.trustpilot.dk/review/in-furn.com

  Fede huse!!!
  God weekend
  /Kathrine

 • Reply
  Frederiksmor
  9. marts 2012 at 12:06

  Jeg har købt ved voga – dog ikke lige eames, men " ægget" og det er altså rigtig fin kvalitet og lignerntil forveksling originalen :0)

 • Reply
  Louise
  9. marts 2012 at 12:27

  Mette – Tak for det fine svar, jeg må prøve at kontakte dem vedr levering inden jeg bestiller… hvis jeg bestiller.

  jeg er helt med på at en original ville være helt det bedste, men det får jeg aldrig råd til, og designet er jeg bare vild med, og så må man jo nøjes…

  Husene er fantastiske 🙂

  Lisa – Hvor hyggeligt at høre fra dig igen…. Du må snart se at få dig en blog 🙂 🙂 er også spændt på hvilke besvarelser jeg får omkring original/kopi…. Men jeg har ikke råd til den ægte… så vi må se…. og tak for de søde ord om indlæggene…

  Loppe-shoppe – Det er da helt ok, det er jo derfor jeg spørger…. Jeg vil også helst eje en original… Men når man ikke har råd, så må man nøjes… Det var mest for at høre om nogen kender kopien, og ved om materialet er ok…

  Kreativista – De huse er super fede, jeg elsker dem…. Og ja, jeg er helt med på din mening 🙂 🙂

  Alice – Jeg ku næsten forstå på Mette der er et eller andet med firmaet, godt at høre om folks erfaring… jeg må prøve at forhøre mig hos dem…. Og tak for de søde ord om indlæggene.

  Kathrine – Jeg tjekker linket ud, tusind tak for det… og ja, super fine huse…

  Frederiksmor – Voga har også mange fede ting, men suk, deres porto på 500 kr afholder mig altså fra at handle der…. så kan man næsten lige så godt købe ægte…. hvis det altså kun er en ting (som mig) man skal bruge.

 • Reply
  Ida
  9. marts 2012 at 14:43

  Jeg ville aldrig købe en kopi, dels fordi jeg synes det er for lavt at kopiere, dels fordi jeg ikke ville få samme glæde ud af den. Hvorfor prøve at skilte med lækkert design, hvis man ikke kan yde designeren bag den ære rent faktisk at købe hans/hendes design, det synes jeg er plat.
  Når det så er sagt, kan jeg godt se forskel på mederne på billedet ovenfor i forhold til dem på min stol.

 • Reply
  Ida
  9. marts 2012 at 16:56

  Jeg glemte: lige præcis denne stol er jo overkommelig i pris. Derfor ville jeg tage pengene fra skat og starte en lille opsparing med dem. Sommetider gør det jo ikke noget, at alle vores ønsker og impulser ikke bliver opfyldt straks, der ligger jo også en stor glæde i at vente på noget og ikke mindst tilfredsstillelsen ved endelig at ae sparet ok op!

 • Reply
  Ida
  9. marts 2012 at 16:57

  Ae=have

 • Reply
  Louise Sloth
  9. marts 2012 at 17:08

  KØB ALDRIG ALDRIG ALDRIG EN STOL HOS INFURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De er de værste svindlere er de!
  Vi bestilte to Eames stole i maj sidste år og nu, knap et år senere, modtog vi i sidste uge (efter en sag hos forbrugerklagenæsvnet) den ene stol. Den anden måtte vi sende retur med fejl på. Har endnu ikke hørt fra dem OVERHOVEDET.
  Altså 9 mdrs leveringstid og VIRKELIG DÅRLIG SERVICE!!! Men pengene?- dem trak de i maj.
  Forbrugerklagenævnet har voldsomt mange sager mod Infurn og der har for noget tid siden været en kontant-udsendelse med dem, hvor deres service blevet skudt helt ned.
  Om vi nogensinde ser en ny stol eller pengene for den, aner jeg ikke. Tviler kraftigt på det!
  Og vi er ikke de eneste som har været udsat for det her. En veninde og min bror måtte stort set det samme igennem, da de bestilte ved Infurn.
  Don´t go there.

  Men lovligt, jo, det er det! Så længe du ikke sælger dem videre. Og det skal man jo så være klar til. At stolene er dine resten af livet, medmindre du smider dem ud. :-Z

  Lige nu fortryder vi grusomt at vi ikke købte en ægte, så vi i det mindste har noget af værdi. HVis vi om 10-15 år ikke synes, vi vil have den længere kunne vi have solgt en ægte og fået lidt penge ind på den igen…

  Galde og opråb herfra.
  Men også ønske om god weekend 🙂

 • Reply
  Line
  9. marts 2012 at 19:38

  Efter hvad jeg lige har læst på trustpilot, så ville jeg ALDRIG nogensinde i mit liv bestille noget fra Infurn. Jeg kan simpelthen ikke se hvad du skulle få ud af at gøre det, andet end bøvl som alle de andre. Jeg ville som Ida skriver, gemme de penge du får tilbage i skat og så spare nogle flere op til du har råd til den ægte vare 🙂

 • Reply
  Conner´s Nest...♥
  9. marts 2012 at 22:35

  Orv ja, jeg har godt nok aldrig set så slemme anmeldelser på Trustpilot. Der ligger anmeldelser under 2 forskellige links:

  http://www.trustpilot.dk/review/www.infurn.com

  http://www.trustpilot.dk/review/www.reviews-of-infurn-dot-com-before-acqusition-by-new-owner.com

 • Reply
  Line / Xo Ein Ding
  10. marts 2012 at 19:15

  Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

 • Reply
  KagerbagerRikke
  11. marts 2012 at 8:46

  Købt en på lakefurniture.co.uk, modtog efter 4 dage den flotteste gyngestol, og du kan ikke se forskel andet end gingerne ikk er lakeret, men det kan man jo selv gøre 🙂 er er super glade for Vores KOPI

  God søndag til dig og dine

 • Reply
  Louise
  11. marts 2012 at 9:23

  Tak for alle jeres råd ang. stolen, vi må se hvad vi gør…

 • Reply
  Conner´s Nest...♥
  12. marts 2012 at 11:02

  Hej igen Louise 🙂

  Havde lige din forespørgsel in mente, da jeg faldt over flere, der anbefaler Lakeland Furniture (og ikke lakefurniture): http://www.lakeland-furniture.co.uk/ – og jeg kan se, at de er ret billige, og deres møbler skulle være rigtig flotte!

  Og så kom jeg til at tænke på, at det er lidt pudsigt, som dette original/kopi virkelig kan få gang i de diskussionerne, og hvorfor for der altid er fokos på de DYRE varer. Jeg synes aldrig, jeg hører nogle brokke sig over, at folk køber den klassiske Bilka-stol, som jo designmæssigt er nærmest en tro kopi af Arne Jacobsens "Syveren" 😉 Og så står den bare i rigtig mange danske hjem – som en lovlig kopi!

  Hvis du skulle købe en kopi, synes jeg det er underordnet, hvis nogle kendere kan kigge på detaljer og se, det ikke er en original. For du har jo forelsket dig i looket og ikke i, at det er en meget dyr designervare 😉 Og så er det nok mindre vigtigt, hvorvidt der er lak på et bestemt beslag, eller en skrue sidder 2 cm længere til den ene side 🙂 Men der vil jo bare altid rejse sig en etisk diskussion blandt folk ifht. skal/skal ikke 😉

  Jeg har ikke selv nogle kopivarer, men kan ikke 100% sige, at jeg ikke kunne finde på det en dag, så længe det er lovligt at købe dem (selvom man så også lige skal huske, at der er ulovligt at videresælge dem senere hen).. 😉

  Forårshilsener,
  Maja

 • Reply
  Pernille (mormedmegetmere)
  15. marts 2012 at 14:05

  Hej Louise
  Har først set dette indlæg nu, men håber det er ok jeg alligevel giver mit besyv med..
  Jeg købte for ikke så længe siden en (ægte) en af slagsen hos HAUS (stort møbelhus i Herning) http://www.hausonline.dk/shop/customer.html
  Hvis du køber den over deres hjemmeside får du 20 % rabat og den koster dermed 3200 kr. i stedet for over 4000..
  Måske det gør det lidt mere overkommeligt?

  God dag!

 • Reply
  Anonym
  9. september 2012 at 12:48

  Hvor endte du så med at købe din Eames? Hvor tæt ligger den op ad originalen? Jeg skal nemlig og have købt til spisebordet og en fin lyseblå gyngestol 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar