Uncategorized

Blå skønheder….

14. marts 2012

 Denne smukke blå gren er netop flyttet ind hos mig, det er igen de søde folk i Rustik Butik der har tryllet for mig, de er så gode til sjove ting og sager der omme…. Og nu har de altså malet mig en blå gren.

Den kunne ikke være mere perfekt til Julies fine æg og Betines smukke skyer…. Rakel viste i julen en gren med smukt julepynt på, det var jeg ret så vild med, så den ide arkiverede jeg lige til kommende påske…. Nu er det jo ikke helt påske endnu, men jeg synes bare de her ting er så fine…. og pyntelige i sig selv, at de altså får plads nu…. Så nyder jeg dem lige lidt længere….

Et andet lille fund fik jeg også med hjem fra Rustik Butik, en tyrkies amagerhylde…. Jeg har kigget på den et par gange, og ikke lige kunnet finde pladsen, men den nye vinterhave, den gir plads til mange nye ideer. Så lige pt. der hænger den altså her, og det gør den da egentlig ret godt….. Om aftenen når der lys i kuglerne, så er den helt vidunderlig 🙂

En sidste detalje kom med posten idag, en sjov en af slagsen….. Det er den norske udgave af Bolig Pluss, og sørme om ikke vores hjem simpelthen flasher forsiden….. Hold da op… Lidt stolt blev jeg altså…. Nu glæder jeg mig til at læse alle detaljerne i bladet…. Det er super sjovt at se, også selvom jeg faktisk overhovedet ikke bor sådan her mere…..

 Må i alle få en vidunderlig solskindsdag…..

 • Reply
  Pernille (mormedmegetmere)
  14. marts 2012 at 13:29

  Stort tillykke med forsiden. Det kan jeg godt forstå du er stolt over – selvom det efterhånden er lidt tid siden du boede sådan :o)

  Rigtig god forårsdag til dig og dine

 • Reply
  Julie fra Julies Kreahule
  14. marts 2012 at 13:32

  Ej hvor fint med forside og det hele! Gad vide om det norske er til at få fat i?
  Betines skyer pyntet bare så smukt sammen med æggene, ser godt ud i Kahler vasen!!

 • Reply
  Barbara
  14. marts 2012 at 13:37

  Ej hvor sjovt, at du sådan er havnet på forsiden! tillykke med det.
  Hvis du har lyst til mere inspiration til grenen, så kig på min blog via dette link
  http://barbarassyslerier.blogspot.com/search/label/Hjemme%20hos%20os

 • Reply
  Margit
  14. marts 2012 at 13:51

  hvor sejt! jeg har selv postet om at jeg selv er med i et blad i dag – hvor sjovt – kik endelig forbi
  x
  Margit
  Creative Tail

 • Reply
  betine
  14. marts 2012 at 14:45

  Wow, Louise… Hvor sejt 🙂 Jeg kan godt forstå du er stolt – det så altså virkelig også godt ud 🙂

  Og hvor er den fin, din blå gren – nu fik jeg altså også lyst til at male en… Jeg har en kasse af de gode spraymalinger på vej med posten 🙂 bom bom bom… Må vist finde en gren i haven om lidt.

  Amagerhylden er da SKØN – og skønne smølfer også. Jeg har ikke set den smølfine med thekande og kop før 🙂

  Kram fra mig.

 • Reply
  Pimp me up! ... on detour
  14. marts 2012 at 15:58

  Sejt at havne på forsiden… altså når det ikke drejer sig om Ekstra Bladet he he… Velkommen på forsiden! Nå men det kom du jo på en måde i går, så fair nok at få den positive forside idag!

  Rigtig god dag, kan godt forstå du er stolt 🙂

 • Reply
  Pimp me up! ... on detour
  14. marts 2012 at 15:58

  PS. Hvem står bag boligreportagen som stylist og fotograf?

 • Reply
  Camilla Wedel Sivertsen
  14. marts 2012 at 15:59

  Stort og hjertelig tillykke med forsidepladsen… godt det ikke var Ekstra bladet hva haha.
  Det er da mega fedt at Jeres hjem er kommet i boligbladet. I bor også fantastisk!!

 • Reply
  popetotrora
  14. marts 2012 at 17:54

  Vilket härligt barnrum! Jag blir alltid så glad av att se bilder från er hem. 🙂

 • Reply
  Life of Livoni
  14. marts 2012 at 18:34

  Jeg er helt vild med indretningen i dit hjem, det er så smukt!
  Og det er da så fortjent, at dit flotte køkken er kommet på forsiden 🙂
  Stort tillykke med det!

 • Reply
  Fru Samuelsen
  14. marts 2012 at 18:39

  Så stilig alt du viser!!! Så fargerikt og fint!!
  Likte lyslenken så godt og den fine blå grenen med masse fint hengende på!!!
  Så superfint!!!
  Fin kveld til deg!!!
  Klem

 • Reply
  Annette
  14. marts 2012 at 18:53

  Nej hvor fedt…vidste slet ikke Johanna og Mari havde været på besøg, for det er vel de to?
  Kommer det også i den danske udgave?

 • Reply
  Louise
  14. marts 2012 at 20:08

  Pernille – Tusind tak, ja jeg er da lidt stolt…. sys det er så sjovt at se som ens hjem virkelig har forandret sig 🙂

  Julie – Hmmm aner faktisk ikke hvor man kan købe det norske, måske på deres hjemmeside, eller i en bladkiosk…. Men ellers kommer der jo en dansk i næste uge…. Og ja, dine æg er så perfekte lige præcis på den gren, det er jeg slemt glad for det… Og betines skyer også 🙂

  Barbara – Jeg har lige været forbi inde hos dig, super fede indlæg du har lavet her på det sidste…. så fine ting du laver 🙂

  Margit – Ja det er altid lidt sjovt at se sig selv eller sine ting på tryk 🙂

  Betine – ja, helt ærlig, den forside er sgu da lidt cool… Men jeg er nu stadigvæk glad for stolene ikke har den farve mere 🙂

  Smølfen stammer tilbage fra min barndom, det gør stort set alle pigernes smølfer, kun husene er nye 🙂 det er sjovt synes jeg….

  Du må simpelthen i gang med en blå gren… det er super fedt….

  Dorte – Ja det var lidt rart med en positiv oplevelse idag… det trængte jeg faktisk til 🙂 Boligreportagen er lavet af Mette Helena og Tia Borgsmidt, de kommer måske også forbi til jul igen 🙂

  Camilla – Ja præcis, en super opturs oplevelse…. og tak for de søde ord 🙂

  popetotrora – Tak for de søde ord, det er så dejligt at høre

  Life og levoni – Hold da op, tusind tak for de søde ord, det er virkelig rart at høre 🙂

  Fru Samuelsen – Tak for de søde ord, jeg er så glad for at høre fra jer læsere, og det er sjovt når det også begynder at være fra Sverige og Norge…. Men vi følger jo også jer der oppe 🙂

  Annette – Nej det er ikke Johanne endnu, det er Mette Helena og Tia Borgsmidt der lavede denne sidste år, Johanne kommer forbi til maj, er spændt på at se deres, den blir jo for mig, lidt mere up to date… og så kommer Mette Helena måske igen til jul 🙂 🙂 Det kommer i den danske udgave i næste uge, d. 22 marts vidst 🙂

 • Reply
  Mama Lola
  14. marts 2012 at 21:01

  EJ hvor fedt Louise:) den må købes næste uge for du har sådan et dejligt hjem:)

 • Reply
  Conner´s Nest...♥
  14. marts 2012 at 22:30

  Ej, tillykke – hvor er det bare en superflot og indbydende forside – fra et ligeså hjem 😉 Godt gået!

  Så det betyder, at Jeres hjem også er med i den danske udgave i næste uge? Forøvrigt sjovt at se et billede taget af stolen i stuen fra den vinkel og ud mod stolene ved spisebordet – tror ikke, jeg har set den vinkel før.. 😉

  Der er så mange detaljer i Jeres hus og et par gange har jeg sådan i mit hoved prøvet at danne mig et planbillede af Jeres hus, men opgivet igen – for så kommer det et nyt billede fra en ny vinkel, der lige rykker rundt på, hvordan jeg havde forestillet mig, det var, ha ha 😀

  Forårshilsner,
  Maja

 • Reply
  Louise
  15. marts 2012 at 7:36

  Vicki – Ja ik, det blir da så sjovt at se 🙂 🙂

  Maja – Tak for alle dine søde beskeder, både her og især på indlægget om mine skyer fra Betine den anden dag. Det var rart at læse 🙂

  En plantegning, det har jeg da ikke lige tænkt over…. Hvad er det du ikke lige kan finde rundt i ??? SÅ skal jeg prøve at vinkle kameraet den vej en dag 🙂

  Men ja, den danske udgave i næste uge, der er vores hjem også i…. Ved dog ikke om det også lige er på forsiden 🙂

 • Reply
  KagerbagerRikke
  15. marts 2012 at 10:18

  Uh kan næsten ikke vente til at se og læse bladet 🙂
  Og hvor ser det bare godt ud med den blå gren

  God dag

  Kh Rikke

 • Reply
  Sarah
  15. marts 2012 at 13:49

  Hej Louise. Vil blot fortælle dig at jeg er fuldstændig vild med dit skønne hjem- er dybt inspireret af dig og andre bloggere herinde 🙂
  har selv lige oprettet en blog- men mig og en computer er en virkelig ringe kombination- er der en guide et sted? ville jo altså virkelig gerne lære at blogge 🙂

  KH en trofast læser (som i øvrigt hedder Sarah)

 • Reply
  Conner´s Nest...♥
  15. marts 2012 at 13:54

  Hej Sarah 😉

  Jeg tillader mig lige at svare dig, nu du sidder foran computeren ligenu og måske en kende frustreret? 😉 Mia fra Mamma Mia's Verden/http://mammamiasverden.blogspot.com/ har lavet denne hjælpeguide: http://mammamiasverden.blogspot.com/2011/07/hjlp-jeg-er-ny-blogger.html

  God fornøjelse 🙂

  Hej fra Maja

 • Reply
  Conner´s Nest...♥
  15. marts 2012 at 14:01

  Hej igen Louise 😉

  Det var så lidt! Jeg må indrømme, at jeg fik det helt dårligt over, at nogen kan være sådan – for hvorfor skrive med det eneste formål at gøre andre kede af det?! Men nok om det nu!

  Mht. plantegning var det slet ikke ment som: "Kan du nu se at komme igang med at tegne en plantegning", ha ha 😀 Det er bare MIG, der har lidt svært ved at sætte billederne sammen til et 360 graders view i mit hoved 🙂 F.eks. troede jeg i lang tid, at Jeres vinterhave var i forlængelse af stuen, men så kunne jeg se, at stuen stødte op til spisestuen, som så havde vinterhaven derfra. Og så troede jeg så også, at spisestuen var vinklet anderledes ifht. døren ud til vinterhaven – men jeg tror, jeg er ved at "greje" det nu, hi hi 😉

  Åh, jeg må holde øje med bladet – tak!

  Forårshilsener fra Maja

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  15. marts 2012 at 14:22

  Hej Louise

  Der ser rigtig godt ud med den blå gren og amagerhylden.
  Jeg iler ud i postkassen og ser om mit blad er kommet.
  Så kan jeg rigtig hygge mig.
  Tillykke med du er i, det kan du være så stolt af.

  Ha´en dejlig dag

  Knus Susi

 • Reply
  Sarah
  15. marts 2012 at 15:22

  åh hvor er det pænt af dig- ja sidder her og bliver helt rød i hovedet fordi jeg så gerne bare vil i gang lige nu 😀
  jeg vil med det samme kigge på dit link- tusinde tak

  kh sarah

 • Reply
  Mette Kathrine
  15. marts 2012 at 19:57

  sejt!!! Jeg glæder mig til at købe bladet og smæske mig i billeder af dit lækre hjem 😀

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar