Uncategorized

Ophængt…..

20. marts 2012

Ophængt er nok det rette ord for os i disse dage, det er virkelig trælse tider her i huset….. Først havde Merle skoldkopper, og nu har Neel skoldkopper. Merle har nu også omgangssyge og Neel har efter en uges skoldkopper fået høj feber igen…. Er lige pt ved lægen med farmand….. Så pyha, jeg er en smule træt i disse dage, og meget bekymret. Det er godt nok hårdt med to så piger der bare kræver en på samme tid hele døgnet rundt. Man føler slet ikke man slår til overhovedet, og blir næsen selv ked af det også….

Jeg opdagede lige, at en lille gren i mit vindue var ved at springe ud, og mens Merle napper en lur og Neel er til lægen, så benytter jeg lige chancen til at lave et lille indlæg….. Den fine gren gav mig et lille overskuds-øjeblik…. Ikke et ord det vidst findes, men min hjerne er lidt udbrændt fortiden…..

Jeg higer efter forår og sunde børn….. Men de snakker om dejlig sol og næsten 15 grader de næste dage, håber virkelig de vil gøre godt for os alle……

Og her mens pigerne får en lille feberlur, så har jeg endelig givet mig til at eksperimentere lidt med det der Picasa, tusind tak til Tina som idag lavede et indlæg om dette program….. Se fx de her to billeder, de er da super cool nu…..

 • Reply
  Sarah
  20. marts 2012 at 8:49

  Uha kender godt følelsen. Begge piger lå syge hele sidste uge herhjemme.. Det er hårdt og tager på ens energi, da det er begrænset hvor meget energi man når at få fyldt op før man igen skal stå klar… Håber snart de er raske, god bedring til Jer 🙂 og husk på forår og sol er lige rundt om hjørnet

 • Reply
  Henriette
  20. marts 2012 at 9:05

  Åh hvor øv 🙁 Jeg håber dine to dejlige piger snart bliver raske, så i kan få en normal hverdag op at kører igen.
  Og ja, det bliver dejligt med noget forårsvejr.. Jeg synes ikke rigtig det kan bestemme sig vejret.
  Op med humøret 🙂

 • Reply
  Fru Thornholm
  20. marts 2012 at 9:05

  Rigtig god bedring til jer. Håber at solen bringer mere energi med til jer samt raske piger 🙂
  God dag.

 • Reply
  Julie fra Julies Kreahule
  20. marts 2012 at 9:38

  Åh altså. Hvad er det med den sygdom? Hvorfor vælter det altid sammen. Her er jeg snottet på 2. Uge uden bedring, Filuca er også snottet og i dag er Silas hjemme med rødt udslet iver hele kroppen:-(
  God bedring til pigerne:-)

 • Reply
  Kreativista i Boligrum
  20. marts 2012 at 10:33

  Dejligt du kan se lidt lyspunkter i disse dage 🙂

 • Reply
  Marina
  20. marts 2012 at 10:41

  ØV. Jeg håber snart alle er raske igen.

  Her ligger min yngste med opkastninger. Det er bare ikke sjovt.

  Forårshilsner (det er jævndøgn idag. Dét er da et lyspunkt)

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  20. marts 2012 at 10:57

  Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  20. marts 2012 at 10:57

  Hvor er det træls med alt den sygdom, der er godt nok mange der er syge lige i tiden.

  Håber snart de er på dupperne igen de små dejlige tøser, det bare så synd for dem..

  Håber også snart sommeren og varmen er på vej, det er lige det vi trænger til…

  God bedring med pigerne og op med humøret smukke!!!

  Knus Susi

 • Reply
  Helle Jakobsen
  20. marts 2012 at 11:19

  Aj hvor træls for dine piger, håber de snart er raske så moderen kan få et pusterum. Sender jer nogle tanker fyldt med forår og varme :0)

 • Reply
  Louise
  20. marts 2012 at 12:27

  Tak for alle jeres søde beskeder, jeg håber virkelig noget af al den go bedring karma kommer ud gennem skærmen… Vi trænger SÅ MEGET til leg og grin og glæde i huset igen…..

 • Reply
  Betina
  20. marts 2012 at 16:14

  Ja der er nok at se til når de er syge, rigtig god bedring med dem :O) Glæder mig til at se Bolig Plus på torsdag du sådan et dejligt hjem :O) Glade farver :O) Klem Betina

 • Reply
  Leizys Barslerier
  20. marts 2012 at 21:36

  Altså, sikke en omgang. Krydser fingre for, at de snart er på toppen igen! Og fine billeder som altid :o) Kh

 • Reply
  KagerbagerRikke
  21. marts 2012 at 6:19

  Søde Louise mange knus og tanker til dig, giv pigerne biostrat dråber, min alma var stort set aldrig syg, så ja af en eller anden årsag stoppede vi med det og Sigurd var ikk så god til det, ja det var vel nok derfor vi stoppede, men fra okt til jan i år, harvder var sygdom, incl mig selv lå i 3 uger men en virus, nu er de atter på ingen sygdom siden januar… Krydse krydse og håber håber det er ovre nu…

  God bedring til jer… Og ihh jeg glæder mig til imorgen til bladet udkommer…måske jeg skulle sætte mig ned foran kiosken og sove for at få fat i det…. Hi hi

  Kh Rikke

 • Reply
  Conner´s Nest...♥
  21. marts 2012 at 10:31

  God bedring til dine små piger, så I atter kan komme op på dupperne i huset 😉

  Virkelig fine farver du lige fik tryllet frem på de to billeder! Først tænkte jeg sikke nogle flotte farver, men jeg vidste ikke, om det var det, der var blevet lavet om, men så scrollede jeg lige ned og så de tidligere originalbilleder, og så kan man jo i dén grad se en forskel – whau 🙂

  Jeg skal da i hvert fald også lige have fat i det der blad i morgen! Mon ikke det bliver hurtigt udsolgt, nu du har så mange mennesker, der gerne vil se alle billederne af Jeres fine hjem? Dét tror jeg! 😉 Og der er ikke noget mere hyggeligt end at sidde i sofaen med en god kop the og kigge på lækre inspirerende boligreportager 😀

  God bedring-hilsener,
  Maja

 • Reply
  KROnPRINSESSENE
  21. marts 2012 at 21:58

  Da er jeg den heldige følger nr 500 av bloggen din 😉
  Fant deg nå via boligreportasjen…
  Så utrolig NYDELIG hjem du har.
  I morgen skal jeg på weekend-tur til København og det fine bladet blir med på flyturen 😉
  Klem May Helen

 • Reply
  Louise
  22. marts 2012 at 8:41

  Ja for søren det har været hårdt, og er det stadig, for nu er jeg selv røget ned med flaget… øv…. Håber bladet lever op til forventningen idag :-9

  KH

 • Reply
  Louise
  22. marts 2012 at 8:42

  Ja for søren en omgang… puha da…. det har godt nok været hårdere end hårdt… har da aldrig prøvet noget lignende, og nu er jeg selv bukket under…. puha…. og tak for de søde ord, dem blev jeg glad for

 • Reply
  Louise
  22. marts 2012 at 8:43

  Hej Rikke, det biostrat har vi faktisk brugt i en lang periode her hjemme, både mig og Merle… Men jeg sys faktisk ikke rigtig det havde nogen effekt den gang. Og så sys jeg det var for dyrt i forhold til manglende effekt…. Men måske man skulle prøve igen… bare for at få immunforsvaret banket lidt i top igen…

  Håber du får et fint blad med hjem 🙂

  KH

 • Reply
  Louise
  22. marts 2012 at 8:44

  Hej maja

  Ja er det ikke helt vildt så flotte billederne blev, jeg var da også selv ret begejstret, det kommer jeg til at lege med fremover da… Men det tager også lidt tid at finde ud af programmet, så det er ikke lige i disse dage jeg får sat mig ind i det.

  Spændende med bladet idag.

  KH louise

 • Reply
  Louise
  22. marts 2012 at 8:45

  Nej hvor fornemt, så runder man 500 uden at opdage det selv, velkommen til i hvert fald 🙂 Og tak for de søde ord både og bloggen og reportagen… Her er jo noget forandret siden den gang 🙂 🙂

  Ha en go tur til København

  vh Louise

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  22. marts 2012 at 10:21

  Hej Louise

  Så fik jeg set dine billeder i Bolig Plus, det ser så godt ud.
  Kan godt se der er sket lidt siden, men det er kun blevet flottere.
  Så du må i igen.

  Håber snart i er friske igen.

  Ha´en dejlig dag

  Knus Susi

 • Reply
  Louise
  22. marts 2012 at 19:22

  Hej Susi

  Ja det er skægt at se dem… Især fordi der virkelig er sket meget siden 🙂 🙂 Jeg kan og selv meget bedre li det nu…. Heldigvis 🙂

  Håber lidt go bedring kamma snart strømmer denne vej.

  kh Louise

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar