Uncategorized

Lidt nyt…. og sikke en forårsdag….

24. marts 2012

Nå, så blev det vidst tid til et lille indlæg her fra igen….. Der er endelig ved at være raske børn i hytten…. Jeg selv er dog også røget ned, men det er virkelig en mindre detalje i forhold til to syge børn…. Merle var midt på ugen tæt på at blive indlagt pga. væskemangel, det blev hun heldigvis ikke…. Og nu er hun næsten på toppen igen…. Endelig…. Neel er også på den anden side af skoldkopperne, nu skal vi bare ha alle sårene til at falde af, så hun kan blive køn igen 🙂 🙂

Men jeg har efterhånden også solgt HELE min kælder, og så lyver jeg faktisk ikke, jeg havde besøg af Kimmie, hun kom for at hente en del møbler, men er faktisk endt med at købe stort set det hele, alt hvad jeg næsten havde af nips og puder…. Så for mig blir det ret sjovt at følge hendes blog fremover, for hele mit gamle hjem, er næsten flyttet op til hende 🙂

Men når man nu har solgt ud, så må man også godt købe lidt nyt…. Og det første i får at se, det vises her. En fine CathrineHolm gryde og så en Züny flodhest, har længe kigget på begge dele, og nu skulle det så være….

I næste uge viser jeg meget mere….. 🙂

Foråret er virkelig også komme til Hedensted, og jeg nyder det….. Terrassedøren har stået åben næsten hele dagen, sol og varme har stået i kø for at komme ind… Så skønt, jeg fik også en lur på terrassen, en hel time lå jeg bare i solen og sov….. Trænger så meget efter denne uge, jeg kan sove alle steder, men lige her, det var virkelig afslappende…..

Jeg var også blevet inviteret til picnik i haven idag, ihhh hvor er det hyggeligt med havestunder, dejligt det er den tid vi går i møde…. Og i aften, der skruer vi sørme lige om til sommertid….

 • Reply
  AvMeg
  24. marts 2012 at 20:35

  Det ser flott ut med vår (forår) i Danmark. Vi har også hatt det riktig varmt og fint her . Det er så bra at vinteren drar sin vei nå 🙂

 • Reply
  Bettina Holst
  24. marts 2012 at 20:40

  Kom lige til din blog via en anden blog og hvad ser jeg ? – det er dit hjem der var i Boligliv, som jeg sad og sukkede over var så fedt indrettet i et skøn farveorgie (uanset om du stadg bor sådan eller ej…)… dejlig blog. Jeg følger nu med på sidelinien 🙂

 • Reply
  Petra
  24. marts 2012 at 20:46

  Så fin blogg du har! Jag såg reportaget i Boligliv som jag köper varje månad. Så fint hem du har! Hit kommer jag igen! Fin lördag till dig! Vänliga hälsningar Petra

 • Reply
  betine
  24. marts 2012 at 20:56

  Åh, hvor dejligt at de er ved at være friske igen begge to – og hvor lyder det SKØNT med en lur i solen 🙂
  Skønne køb!!!

  KH!

 • Reply
  Kreativista i Boligrum
  24. marts 2012 at 21:11

  Det lyder virkelig som en dejligt forårsdag. Lad os håbe at solen vil titte frem i morgen igen!

 • Reply
  Annchen
  25. marts 2012 at 8:38

  Hvor dejligt at høre, at I nærmer jeg overfladen igen.. Sikke en omgang.. Og ja – fantastisk med forårsvejr..:) Ha' en dejlig dag..

 • Reply
  Skjerstad
  26. marts 2012 at 9:50

  Så fint det er her inne hos deg 🙂
  Her vil jeg følge med !

  Klem fra Janne

 • Reply
  Mai-Britt
  26. marts 2012 at 20:14

  Hej Louise.

  Tænkte på om du også har solgt dit gamle sofabord? Hvis ikke og du har lyst til at sælge det er jeg interesseret.

  Mvh
  Mai-Britt
  maibrittnollin@gmail.com

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar