Uncategorized

Fine ting fra blogland…

1. april 2012

For noget tid side så jeg den fineste kuffert med risposer hos Rakel, hun havde lavet dem som fødselsdagsgave til Carl Emil. Jeg var ret begejstret for dem….. Som jeg ofte er for hendes kreationer.

Heldigvis sprang søde Anne på opgaven, og hvor blev jeg glad…. Anne har nu lavet det fineste sæt til mig (læs Neel & Merle) Neel var den eneste der var hjemme da posten kom, og hun tog det fluks i brug. Merle har siden hen balanceret godt rundt med dem på hovedet:-) Anne har også lavet et af hendes flotte billeder til mig, det står nu og pynter i mit lille kreahjørne. Jeg er glad for det er jeg 🙂

Min lille dukke har også fået en pude på hovedet. Det er en af mine søde læsere, Tamra, der har lavet det til mig…. Jeg kan ikke helt nænne at stikke nåle i hendes fine hoved, men det var egentlig hensigten… Nu må vi se 🙂

 • Reply
  Natanja - Frøken Simony
  1. april 2012 at 19:48

  fine ting, er vild med de risposer 🙂

 • Reply
  KagerbagerRikke
  1. april 2012 at 20:25

  Ja fandt også fine risposer på amio men nu har jeg købt noget fint stof så skal selv igang med nogle bare lige det med tiden den er der ligesom ikk pt 🙁
  Merle og neel er bare super fiiiine

  Kh

 • Reply
  Binemor
  2. april 2012 at 8:36

  Risposer går vist aldrig af mode 🙂

 • Reply
  mumi
  2. april 2012 at 13:21

  hvor er det mange fine ting du har fået 🙂 total vildt med kufferten(har selv snuppet samme model) og hvor er det en god ide med risposer..nu ved jeg hvad skal lille fætter have i gave 🙂 for resten : total nuttet pige 🙂

 • Reply
  Ævlebævle
  2. april 2012 at 22:11

  Sikke fin samling du har der, den nålepude er en super ide. Mange tak for alle de skønne og virkelig inspirerende billeder i sidste indlæg, du er altså bare super til det der med at indrette

 • Reply
  Louise
  4. april 2012 at 19:24

  Tak for jeres søde ord, synes også selv det er rigtig fine ting 🙂

  Og Jeanett, tak for de søde ord 🙂 Dem blev jeg glad for.

 • Reply
  Anita
  15. maj 2012 at 22:19

  Det hele er bare så fint – er totalt vild med den neonfarvede sut! Ved godt det er helt skørt, men den er da bare for sej:-)!!

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar