Uncategorized

Tapet-forandring i køkkenet….

6. april 2012

Der er kommet nyt tapet på skabet i køkkenet, jeg har længe været lidt træt af den pinke, ikke fordi den ikke var flot, den passede bare ikke helt ind længere, det blå træder mere og mere frem, og jeg kan li det…. Dog er der nu kommet lidt mere Rice retur på hylderne, så helt farveforskrækket er jeg altså ikke blevet 🙂 🙂

Det var som sædvanligt hos Anita jeg hentede det, og idag var jeg da nær faldet besvimet om i hendes lejlighed…. Jesus, jeg fik lov at se hendes egen private samling…. Hold nu op, det er vildt så smukke sager hun har…. Følte mig da helt fesen da jeg gik derfra….. Nå, men Anita havde fået to nye smukke tapeter ind af døren, og de var altså for fine til at lade stå, jeg måtte have lidt med af hver. Ved endnu ikke helt hvad de skal bruges til, men nu står de og pynter med alle de andre smukke sager der inde fra…. Så må vi se hvad spændende projekter deres fremtid bliver 🙂

 • Reply
  Vera
  6. april 2012 at 21:15

  Hvor ser det bare godt ud, tapetet giver en super fin effekr. Og hold da op nogle lækre tapeter du har handlet, kan fik forstå at du bare måtte have dem med hjem:)

 • Reply
  Mia
  6. april 2012 at 21:31

  Altså Louise, kan du ikke overtale Anita til at oprette en blog eller høre om du må fotografere og vise hendes hjem frem, er ved at DØ af nysgerrighed over hvordan der mon ser ud hjemme hos hende?

  God påske

  KH Mia

 • Reply
  betine
  6. april 2012 at 21:55

  Ai, det er fint, Louise… Jeg elsker det tapet, der… Og så har jeg det i øvrigt fuldstændigt ligesom Mia – hold op, jeg gad godt se Anitas hjem – forestiller mig " de hellige haller" – bare bedre 🙂

  (og så må det snart være min tur til at vinde igen… tøhø)

  Kram!

 • Reply
  Mama Lola
  6. april 2012 at 22:09

  Det ser rigtig lækkert ud Louise:) er vilde med de nye tapeter:) håber jeg kan købe lidt af dem også – har en amagerhylde til lille pigen som skal har tapet og har ledt efter det helt rigtige:)
  Kram

 • Reply
  Frk. GarnGlad
  6. april 2012 at 22:14

  Ser super flot ud med dit nye tapet – ejer selv en rulle af netop det tapet, har bare ikke bestemt mig for hvor det skal hænge endnu, men op skal det ;O)
  Og hold da op en fin samling tapeter du har !!!

 • Reply
  Louise
  6. april 2012 at 22:44

  Ja ik, sys os de var temlig fine… Jeg ku købe mig fattig der inde:-) tak for de søde ord

 • Reply
  Louise
  6. april 2012 at 22:45

  Ha 🙂 det ved jeg ikke… Det må du vidst hellere spørge hende om:-) men ja, hun har mange smukke ting:-)

 • Reply
  Louise
  6. april 2012 at 22:46

  Ja altså hvis alt var til salg, og jeg havde råd, så var jeg stukket af med hele lejligheden…. Lidt sølle at nøjes med lidt tapet:-)

 • Reply
  Louise
  6. april 2012 at 22:47

  Hejsa:-) ja de er bare super fine, spottede dem med det samme… Tænker da de ryger til salg lige om lidt… Jeg måtte jo i hvert fald gerne vise dem på bloggen…

 • Reply
  Louise
  6. april 2012 at 22:48

  En hel rulle…. Ej hvor er du heldig:-) det er så smukt… Det er godt nok set meget, men jeg er altså ikke træt af det endnu:-)

 • Reply
  bangkorsgaard
  7. april 2012 at 8:08

  Det er godt nok blevet fint 🙂 men syntes generelt rigtig mange af de ting du/i laver i jeres hus er så fine og lige noget jeg godt gad bo i (måske manden min ikke er helt så "modig" og foretrækker lidt mere hvidt).

  God påske til jer

  Karina

 • Reply
  Bettina Holst
  7. april 2012 at 8:35

  Det ser (også) skide godt ud ! 🙂

 • Reply
  PillePalle....
  7. april 2012 at 9:18

  Utrolig flott det ble! Herlige tapeter du har 🙂
  God påske til deg.

 • Reply
  popetotrora
  7. april 2012 at 11:12

  Jisses, vad mycket härliga tapeter du har! Jag blir alldeles grön av avundsjuka här hemma. 🙂

  Gald Påsk på dig!

 • Reply
  Line
  7. april 2012 at 14:20

  Så sniger farverne sig langsomt ind i igen, det ser godt ud! :o)

  Hjemme hos os sker der en hel masse, men vejen er lang, til jegg er tilfreds. Og jeg har det nok ligesom dig, jeg elsker forandring, så spørgsmålet er om jeg nogensinde bliver helt tilfreds. Der kan jo hele tiden ændres og laves om. 🙂

 • Reply
  Tine Juhl Thomsen
  7. april 2012 at 14:38

  Hvor ser det skønt ud Louise – det er nu et fedt tapet! Også lækre nye tapeter du har listet med hjem – det med lilla/turkis skal jeg vist også have stukket næbet i – det kunne altså lige være sødt i gavlene på Milles hvide karlekammerseng?? :)Vi skal snart lave om på hendes værelse – men har 1000 projekter der liiiige skal nås 🙂
  Fortsat gode påskedage selvom det ikke er så afslappende med ungerne hjemme 🙂 (kender det godt)
  KH Tine

 • Reply
  Stine -Auvills univers
  7. april 2012 at 21:43

  Fine tapeter du har fået med dig hjem:-) Og det klæder kløkkenvæggen med det nye look!

 • Reply
  Else Fogt
  8. april 2012 at 0:38

  Så fandt jeg endelig din blog wauuu hvor ser det spændende ud man kunne jo få helt lyst til at ændre lidt på stilen herhjemme.Følger dig fast nu og det vil jeg glæde mig til ser ud til du kommer med rigtig mange gode ideer.Mange hilsner og forsat rigtig god påskeElse Fogt

 • Reply
  Louise
  8. april 2012 at 8:18

  Line – ja jeg ser der sker en pokkers masse hjemme hos dig…. lader lidt til vi har haft behov for det samme…. Her stod valget dog mellem sofa og fjernsyn…. Manden holdt hårdt på fjernsynet…. så sofaen må vente…. Men det ser super fint ud hos dig.

  Tine – ja den er så smuk den tapet…. den må du da ha fat i…. Det er jo helt vildt hvad hun har i gemmerne hende Anita 🙂 Og jo tak, vi nyder dagene…. men tror faktisk jeg skal bruge hele tirsdag på at sove ….

  Ellers tusind tak for alle jeres søde ord, er også selv ret tilfreds med både væggen og de to nye ruller…. Det hele pynter så fint her i hytten 🙂

 • Reply
  HeppieHermpie
  9. april 2012 at 13:14

  Wow!! What a nice wallpaper in your kitchen!!! And the basket with the collection.. great!! I want it :))
  ♥greetings, Herma

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar