Uncategorized

Lidt nyt og legepladsen….

10. april 2012

I påsken havde vi besøg af noget familie, Jespers søster, kæreste og børn var forbi, og hun havde en lille ting med til mig…. Jeg vidste det godt, men blev nu alligevel glad. Hun er go til sådan noget med garn og sager…. Så hun havde lavet disse to fine stjerneblomster til mig. Indtil igår hang de fint og pyntede på påskegrenen, men nu er den gemt i kælderen, og æggene er pakket væk… De to fine stjerneblomster skal nu have en ny plads.

Jeg har fået mange henvendelser vedr. mine fine plakater, jeg er dog imellemtiden blevet gjort bekendt med, at dette ikke var lovligt, og er derfor meget ked af, at jeg har reklameret med det her på bloggen…. Så derfor vil jeg gerne, her i offentligt forum, undskylde for fejl information. Det var ikke min mening at såre nogen eller lave noget ulovligt.

Billederne ligger kun på Rie Elise Larsens egen hjemmeside til brug for diverse magasiner.

I søndags var også sidste dag med fint vejr, så der måtte vi en tur på legepladsen… Det var godt nok bidende koldt, men ud skulle vi altså…. Pigerne trængte til frisk luft og til at få brændt lidt krudt af…. Så vi pakkedes os godt ind og tog på tur….. Ca. 1 time blev det til, så var hænder og næse altså for kolde, og Neel sys bestemt ikke det var sjovt mere….. Lidt legestunder blev dog foreviget, og jeg havde lyst til at dele 🙂

Håber i alle havde nogle dejlige og mindeværdige påskedage. Det havde vi i hvert fald.

 • Reply
  Davids Engle
  10. april 2012 at 20:06

  Ser ret dejligt ud. God idé med billederne. Det ser fint ud.
  Kate

 • Reply
  Julia Runge
  10. april 2012 at 21:05

  Ej hvor ser det fint ud med billederne og en cirkelranke sammen. Vidste slet ikke man kunne/måtte printe plakaterne selv. Er det så gratis?
  Kh. Julia

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  10. april 2012 at 21:33

  UUh, de billeder er sandelig fine 🙂

 • Reply
  Leizys Barslerier
  10. april 2012 at 21:42

  Hvor ser det hyggeligt ud – men ja en time på legepladsen er godt gået i sådan et koldt vejr. Og super fine billeder – tak for tippet, dem bliver jeg vist også nødt til at printe :o)

 • Reply
  Louise
  11. april 2012 at 13:37

  Kate – Ja er de ikke fine…. og go løsning når man nu ikke har råd til de store 🙂

  Julie – Altså jeg kan i hvert fald ikke læse nogen steder at det koster noget, og når det nu ligger på den måde på nettet, så gik jeg da ud fra det….

  Anna – Ja er de ik fine, er simpelthen så glad for den… har også sen sidste, men den har ikke fået plads endnu.

  Lisbeth – Ja en time var vi også helt tilfredse med…. Selvom man ville ønske påskevejret havde budt på lidt mere varme og mange flere udetimer…. De billeder må du ha fat i 🙂

 • Reply
  Marolle
  11. april 2012 at 14:15

  gud hvor smart! jeg har også hentet dem nu, det ser ud til det er ok at printe dem selv, når de ligger som downloads, tak for tippet 🙂

 • Reply
  Louise
  11. april 2012 at 14:34

  Marolle – Det var da så lidt… dejligt du også ser dem som en gratis mulighed, jeg blev da helt nervøs…. De er vildt fine 🙂

 • Reply
  mumi
  11. april 2012 at 16:07

  kan ikke lade være at smile når jeg kikker på det sidste billede 🙂 neel er så nuttet når hun stå der og kikker 🙂 skønne piger du har louise og sikke fine print og stjerner !!

 • Reply
  Louise
  11. april 2012 at 19:34

  Mumi – Tak for de søde ord…. Sys os de er noget så nuttede de piger…. i hvert fald meget af tiden… ha ha….

 • Reply
  Malou
  11. april 2012 at 22:28

  Hvor er det bare fint med de plakater:-)

 • Reply
  Louise
  12. april 2012 at 11:01

  Jeg vil gerne skynde mig at informere jer om disse plakater. Jeg er nemlig idag blevet bekendt med, at man ikke selv må hente plakaterne ned, de er kun til brug for diverse magasiner og samarbejdspartnere for Rie Elise Larsen….. Så jeg kan ikke opfordre jer til at kopiere dem ned ligesom jeg har gjort, dette var nemlig ikke helt ok…. Er ked af fejlinformationen, men jeg vidste det simpelthen ikke.

  mvh Louise

 • Reply
  Julia Runge
  14. april 2012 at 1:11

  Det er da også nemt at blive i tvivl om, når der ligefrem er en knap med teksten "download i høj opløsning".. Men det giver selvfølgelig god mening at man ikke må ;o)
  Ha' en dejlig weekend!
  Kh. Julia

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar