Uncategorized

Genbrug…

12. april 2012

Jeg elsker genbrug, tanken om at tingene kan bruges igen og igen, og få en ny historie med sig hver gang, den higer jeg virkelig efter.

Også derfor jeg bl.a. benytter mig meget af trendsales.

Denne fine nederdel er et af mine seneste fund på denne side, det er en gammel sag fra Aya Naya, og bevares, man kan da se den er brugt, men jeg synes simpelthen den er så sød…. Og min lille Merle, hun blir helt sikkert rigtig fin i den 🙂 Jeg glæder mig i hvert fald til hun kommer hjem og ser den.

En smuk ny blomst er blevet købt til havebordet, jeg var en tur i plantorama igår, og jeg blev ved med at sværme rundt om denne fine blomst…. Jeg ved godt det er for tidligt til de fleste udendørsting endnu, men jeg måtte altså have den med. Jeg kan se den fra mit køkkenvindue hele dagen lang, og vi kan nyde den fra vinterhaven…. Så nu håber jeg bare den overlever det vilde tordenvejr de pludselig lover…. og at kong vinter har forladt Danmark for de næste mange måneder 🙂

——————————————————————–

Så har jeg en lille forespørgsel, jeg er på jagt efter en fin gammel katvig bluse, sys den er så skøn i farverne, og tænker den vil være Så lækker til Merles “nye” nederdel…. Er jeg mon så heldig der er nogen der ude, som har en liggende i str. 104 eller 110 som de måske vil sælge?? Jeg mindes den er lidt lille i str. Derfor jeg søger den så stor 🙂

 • Reply
  AvMeg
  12. april 2012 at 12:24

  Gjenbruk er bare positivt 🙂 Fin nederdel du har kjøpt 🙂

 • Reply
  Michelle Faber
  12. april 2012 at 12:29

  Skøn nederdel – den er godt nok sød!!
  Jeg var også en tur i Plantorama den anden dag – det er virkelig svært ikke at tage noget udendørs-farve-hygge med hjem derfra. Synes også bare man higer efter forår og sommer efterhånden! Glæder mig som en vanvittig til at alt igen begynder at springe ud, så vi kan få noget farve at se på:-)
  Katvig blusen er SÅ fed. MEn desværre er den nærmest umulig at opstøve! Jeg havde den til Celina da hun var mindre og efterfølgende forsøgte jeg at få fat i den og et par leggings eller strømpebukser i samme farvekombination.. men jeg måtte desværre opgive!
  Håber du har mere held med din søgning:-)

  Kh Michelle.

 • Reply
  mumi
  12. april 2012 at 15:13

  elsker genbrug..også den lokale 😉 fandt en småfolk jakke i dag til 20 kr…vildt ikke?? og sikke en fint nederdel, og så min ynglings mærke ..synes aya naya laver de fineste tøj…har lagt amandas jakke på ts af samme mærke til salg, men damen vil ikke af med den :-)håber ikke det bliver frostvejr og dine skønne blomst overlever :-)jeg holder øje med blusen, måske dukker den pludselig op 🙂

 • Reply
  betine
  12. april 2012 at 17:05

  Tror jeg har den bluse. Louise… Kigger lige. SMS mig. hvis nu jeg glemmer det igen 🙂

  Svampen kommer om lidt – det er ikke posten, der har smidt den væk :/

  Og blomsten er så smuk. Forår… Kom tilbage!

  KH

 • Reply
  drudeblaa
  12. april 2012 at 18:19

  Flotte gjenbruksklær du viser, og blomsten minner om at sommeren er her snart.
  Jeg har gjenbruksting i min giveaway i dag. Kanskje noe du kunne tenkt deg.
  Klem, Drude

 • Reply
  ffluwer
  12. april 2012 at 21:34

  Faldt lige over din bolig her: http://brightbazaar.blogspot.com/2012/04/colour-palette-multi-coloured-dining.html

  Synes du skal tage et kig, hvis ikke du allerede har været forbi.

  Kh Karina

 • Reply
  Louise
  13. april 2012 at 8:13

  av meg – Ja det er det bare, skønt med noget som ikke lige ses hver dag 🙂

  Michelle – Plantorama er bare mit andet hjem, jeg elsker det sted…. Især her i forårsmånederne… Man sejler helt væk i alle de farver de har der ude nu 🙂 Jeg har klemt Merle i str 98 i første omgang, det går ok endnu…. så må vi se om jeg finder den 🙂

  Mumi – Det var sgu da noget af et kup, man kan virkelig være heldig nogen gange…. Og ja, vi håber så meget planten overlever. i hvert fald ser den ret begejstret ud for det regn den har fået i nat 🙂

  Betine – Du må da gerne lige tjekke om blusen ligger i gemmerne 🙂 Men vi sms'er jo bare 🙂

  Drude – SPændende, jeg kigger sørme da lige forbi 🙂

  Karina – Nej for søren, det havde jeg da ikke set… Tusind tak for det 🙂

 • Reply
  Leizys Barslerier
  13. april 2012 at 19:57

  Hvor er den sød, de der skyformede lommer er ret så fine :o)

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar