Uncategorized

Flagranke og bambi….

19. april 2012
Jeg fornemmer at flagranker hitter i blogland for tiden, og jeg skal selvfølgelig hitte med 🙂 Og nu må jeg så skynde mig at sige, at jeg altså ikke selv har været igang med hæklenålen… Det er selvfølgelig Julie, der igen har været igang for mig… Hun er go er hun….. More too come…. bare vent 🙂
Og så har jeg fundet mig en lille bambi, har altså længe været forelsket i de små porcelænsskønheder, og nu måtte jeg altså eje en…. Det var HER hos Kamma jeg fandt den, det viser sig nemlig at min svigerindes nabo er en rigtig krammer…. Et farligt sted at være forbi, og det er sjældent vi er på besøg uden jeg må der ind…. Det var også her jeg fandt mine kronjyden krydderier og Erik Kold dåserne.
Jeg har ikke fået bambi endnu, så i må nøjes med dette billede af den 🙂
?
 • Reply
  Conner✩s Nest...♥
  20. april 2012 at 8:17

  Rigtig fin flagranke, Julie har lavet – flot farvekombi 🙂 Den ser rigtig sød ud, som den hænger der i vinduet!

  Jeg er ikke selv med på bambi-fetishen, som også regerer her i blogland, men den er da sød 😉 Og hvor er det nogle sjove små lyseblå vaser, du har stående der inderst ved vinduet – dem har jeg ikke set før nogen steder?

  Forårshilsener,
  Maja

  Conner's Nest…♥

 • Reply
  KagerbagerRikke
  20. april 2012 at 16:23

  Ej hvor fiiint 🙂
  Ja må vist også være med på noderne og få en flagranke
  GOD WEEKEND. Til dig

 • Reply
  Louise
  20. april 2012 at 20:20

  Maja – Ja den er så fin, passer perfekt ind…. Sys den er rigtig go der… Og Bambierne, ja de er sådan ret kitchede, men på en sjov måde…. Og heldigvis så ¨små så de kan stå alle steder 🙂 De små blå vaser er fra kähler, helt vildt fede synes jeg.

  Rikke – Ja er det ikke fint, er ret tilfreds med det vindue faktisk 🙂 Du må igang med sådan en.

  Go weekend

  KH Louise

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar