Uncategorized

Tyveri, bedrag…. WHAT TO DO?????

26. april 2012

Kære Blogdamer

Jeg behøver hjælp….. Jeg har været ude for en super ulykkelig situation, og ved ikke hvad jeg skal gøre…. Måske i kan hjælpe mig.

Jeg har solgt en del af mine møbler og nips på det sidste, det har i nok læst, Der var en som købte en masse fra mig. Hun var i mit hjem af flere omgange for at hente. Jeg fandt hende sød og reel, og hun betalte mange penge. Da hun var her sidste gang, omkring d. 1. april, der var hun her for at hente og betale det sidste, men mens hun er her, så finder hun flere ting hun ønsker at købe. Vi blir enige om at de ting hun gerne vil have skal hun betale kr. 1.940,- for plus jeg skal have en teak kommode og et retro vattæppe fra hende.

Jeg giver hende lov at tage tingene med hjem, hun har jo været her to gange, vi har siddet og drukket the, og hun har været rundt i mit hjem.

Hun lover at betale d. 20 april hvor børnepengene kommer.

Imellem d. 1. april og d. 20 april skriver jeg til hende på sms et par gange, bare for at høre om hun er glad for tingene, om hun mon vil sende mig et par billeder så jeg kan se hvor fint hun får det. Hun lover også at sende billede at kommode og tæppe som jeg skal have. Men jeg får ingen billeder, og svarene bliver der længere og længere imellem.

Her begynder jeg at få lidt bange anelser, og ugen op til fredag d. 20, der skriver jeg et par gange om hvornår hun kommer ned med de sidste ting og pengene. Jeg får INGEN svar. Pludselig kommer der et svar retur, at hun ikke kan nå ned for hun skal hente sit barn kl. 1.

Jeg beder hender derfor overføre mine penge, jeg mangler dem, og har også nogle folk jeg har lovet at betale når jeg fik disse. Og så måtte jeg vente med kommode og tæppe.

Her får jeg igen INGEN svar, jeg rykker mange gange, hører intet.

I søndags får jeg endelig lidt hul igennem igen, og hun lover at komme med mine ting idag torsdag kl. 10.00. Jeg skriver jeg ikke er hjemme, men hun kan bare stille mine ting, og overføre pengene.

Det kan hun ikke siger hun, for de er hævet, og nu skulle hun putte børn.

Det er så det sidste jeg har hørt… da jeg tirsdag forsøger at finde ud af, om vi har en aftale torsdag, så finder jeg ud af telefonen nu er lukket, hendes mail besvares ikke, og privat besked på facebook svarer hun nu heller ikke. Og jeg har ikke set skyggen af hende idag.

Jeg er simpelthen SÅ skuffet og så ked af den her situation, tænk sig at man har samvittighed til det, hun har været i mit hjem flere gange, vi har siddet og drukket the, og hun har købt SÅ meget af mig, og at man så vil snyde mig for de sidste penge…. Jeg fatter ikke man har samvittighed til det, hun går jo dagligt rundt i helt vildt mange af mine ting.

Hvad skal jeg gøre????? Skal jeg smide hendes navn og blog offentligt ud her og advare jer andre, eller hvad fanden gør jeg…. Det kan da ikke passe man bare skal vinke farvel til så mange penge. For det er VIRKELIG mange penge for vores lille familie. Og ikke mindst meget ubehageligt at hun har siddet her i hjemmet, og virkede så sød og reel.

Jeg har dog kontakt til advokat og politi, men hvor ville det være trist at skulle hele den vej igennem.

Råd og hjælp modtages MEGET gerne….

 • Reply
  Marolle
  26. april 2012 at 10:50

  ej 🙁 hvor er det bare ubehageligt!! jeg ved slet ikke hvad man skal gøre i sådan en situation, håber I finder ud af det og du får dine penge.

 • Reply
  Natanja - Frøken Simony
  26. april 2012 at 10:53

  Tror skam godt mange af os allerede ved hvem hun er hvis man har fuldt lidt med…

  Men hvor er det bare synd at der findes sådan mennesker, det kan jeg slet ikke forstå.

  Men ved heller ikke hvad jeg ville gøre, måske ringe til politiet og spøger? Ved bare ikke om der er meget og gøre når det er "ord mod ord" hvis du forstår?

  Men håber du finder ud af det, det er skam mange penge 🙁

 • Reply
  Binemor
  26. april 2012 at 10:53

  Føj for en ubehagelig historie!!
  jamen jeg er ikke i tvivl, jeg ville offentligøre hende, hun er selv uden om det tænker jeg(!)
  Og hvad tror hun selv(?) at man kan komme afsted med det????
  Jeg håber at du bliver "reddet" men øv hvor ubehageligt og falsk af hende at opføre sig sådan.
  kh Libbie

 • Reply
  Louise
  26. april 2012 at 10:57

  Natanje – Jeg har skam sms'er hvor hun bekræfter beløbet, så det er ikke ord mod ord 🙂

 • Reply
  Celina's verden
  26. april 2012 at 10:58

  Uha hvor er det en ubehagelig situation..
  Jeg vil give Binemor ret i at offentligøre hende..
  Hun må sidde med så dårlig samvittighed..
  Håber meget du får en løsning på dette..
  Held og lykke
  Kh Camilla

 • Reply
  Natanja - Frøken Simony
  26. april 2012 at 10:58

  Så syntes jeg bestemt du skal gøre noget ved det – misforstod det så, undskyld!

 • Reply
  Line
  26. april 2012 at 11:11

  Som Natanja siger, hvis man har fulgt lidt med, så ved man godt hvem hun er 🙂

  Man skal ikke mange indlæg tilbage hvor du har linket til hende… Men hvor det dog bare en rigtig ubehagelig situation! Som du siger, mest af alt fordi man har haft hende til the, hun har været i hele hjemmet og man har følt tillid til personen. Hun ser nok allerede dette indlæg i løbet af dagen, og så håber jeg hun får en rigtig dårlig smag i munden, bliver bange og kontakter dig hurtigt!

 • Reply
  Pi Andrea
  26. april 2012 at 11:16

  Ad må hun have en grim smag i munden…det håber jeg ihvertfald hun har, fordi ellers er hun ikke rigtigt skruet sammen oppe i hovedet… :oS
  Jeg ved godt hvem det er, men jeg synes helt klart at du skal offentliggøre hende her, det kan være det der presser hende til i det mindste at overfører pengene til dig… Håber på det bedste… :o)

 • Reply
  Helle
  26. april 2012 at 11:26

  den er svær !!!

  men jeg var nok blevet så sur at jeg havde skrevet til hende en sidste gang og i den besked ville jeg fortælle hende at jeg ville frem ligge hendes navn så alle kunne se hvem det var … men for din skyld ønsker jeg da hun komme med pengene og de ting I har aftalt 🙂 pøj pøj

 • Reply
  Anne Louise
  26. april 2012 at 11:32

  Øv en sur situation. Jeg tror jeg vil gøre som Helle. give hende en sidste chance – på mobil og facebook.
  Hvis hun stadig ikke betaler og leverer dine varer, så må det frem i lyset!

  Håber det bliver løst – men hvor det bare DÅRLIG DÅRLIG STIL !

 • Reply
  Louise
  26. april 2012 at 11:35

  Tak for jeres kommentarer, jeg håber også samvittigheden vinder over hende 🙁

  Jeg har skrevet på fb en sidste gang idag for at høre om hun kom, mobilen kan jeg jo ikke længere skirve på, for den har hun lukket….. 🙁

 • Reply
  Velkommen hos indretning med farver.
  26. april 2012 at 11:37

  Køre Louise

  Hvor er det synd for dig..
  Men jeg tror ikke du må hænge hende ud med navn desværre.

  Så kan hun melde dig…

  Jeg ved godt hvem det er og syntes bestemt hun er tarvelig, kan slet ikke forstå hun kan indrette sit hjem med dine flotte ting, når hun ikke har betalt.
  Hold da op! hun må have dårlig samvittighed…

  Men jeg tror også når hun ser dette indlæg at pengene vil gå ind på din konto meget snart, ellers er hun godt nok uartig.

  Håber i finder en løsning.

  Knus Susi

 • Reply
  Anne Louise
  26. april 2012 at 11:45

  Susi – du har nok ret.. Det er ikke smart at sætte det herop.. Det gavner nok ikke det videre forløb..

  – Men øv, hvor er det trist at nogen kan få sig selv til det!

 • Reply
  lotte
  26. april 2012 at 11:48

  hvis det er lovligt synes jeg du skal advare andre, jeg er selv blevet snydt i en handel på et tidspunkt og det er bare en træls oplevelse.

 • Reply
  Louise
  26. april 2012 at 11:57

  Jeg ved faktisk ikke om det er lovligt, det spørg jeg lige politiet om når jeg snakker med dem igen.

 • Reply
  PynteMynthe og Mor
  26. april 2012 at 12:01

  'armen altså! Har folk ingen skam i livet??
  Det kunne lige så godt være sket for mig, jeg er også "godtroende" og ja, det bøder man desværre nok lidt for indimellem..
  ÆV også! Jeg har desværre ingen råd, men jeg håber viiiiiirkelig for dig at der kommer hul igennem og at du får dine ting og ikke mindst dine penge!
  Stort knus

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  26. april 2012 at 12:14

  OG MY GOD! Sikke noget lort! Jeg kan godt forstå, at du er ked og skuffet. hmmm.. Hvis du stadig ikke får dine penge efter dette, så synes jeg helt sikkert, at du skal offentliggøre hendes navn og blog.
  Men hvor er det dog ubehageligt, at det kan blive nødvendigt at køre den så langt ud.
  Føler med dig og håber virkelig, at hun betaler dig tilbage meget snart. SAMT får en lærestreg!

 • Reply
  Louise
  26. april 2012 at 12:25

  Hun har fortalt mig at hun selv handler utrolig meget hos andre bloggere, også derfor jeg synes det er mest fair at advare mod hende….

  Og jeg har netop talt med politiet, jeg må gerne skrive hendes navn.

 • Reply
  Mama Lola
  26. april 2012 at 12:41

  Øv øv øv Louise… Hvis du ikke hører fra hende Idag så syntes jeg heller ikke hun skal have flere chancer.
  Syntes du skal offentliggøre navn og det hele hvis du intet hører. Håber hun sidder omme bag skræmen med røde ører og betaler straks … Man må håbe:)
  Kram

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  26. april 2012 at 12:49

  Hej igen
  Kan se, at nogle allede ved, hvem hun er, men jeg aner det ikke og kan heller ikke regne det ud efter at have luret rundt på din blog..? Ved ikke, om det er mig, der er lidt dum.. eller? hehe..
  Nå, men anyways, jeg får tit henvendelser fra folk i blogland, som ønsker at købe lidt her og der og jeg har ikke lyst til at skulle mistænke gud og hver mand – derfor ville jeg virkelig ønske, at du ville offentliggøre det, så man ved, hvem man skal holde sig fra 🙂
  Og så håber jeg selvfølgelig stadig, at du får dine penge 🙂

 • Reply
  NostalgiBolig
  26. april 2012 at 13:00

  Føj hvor ubehageligt! Det er da virkelig en trist oplevelse! Jeg ville i dit sted ikke tøve med at offentliggøre det som en advarsel til andre…!

 • Reply
  Fru Lyserød
  26. april 2012 at 13:06

  Hvor er det frækt, og hvor må du være skuffet 🙁
  Der sidder vist en anden herude med en rigtig dårlig smag i munden.

  Håber du modtager dine penge inden dagen er omme.

  Knus Anette

 • Reply
  Jeanette
  26. april 2012 at 13:07

  Ej hvor er det dog ærgerligt:( Krydser alt hvad jeg kan for en god afslutning på det hele for dig!

 • Reply
  Malene
  26. april 2012 at 13:32

  Hvor er det bare trist at læse, håber virkelig hun kommer på bedre tanker, men det virker ikke ligefrem som om hun har tænkt sig det.

 • Reply
  *Michelle
  26. april 2012 at 13:58

  For meget… har også selv prøvet det..hvor mobil og det hele er lukket.. er såå frækt!!!
  Hvis man må offenliggøre hvem personen er,ville det klart være en super ting… er så stort når vi alle her inde kan hjælpe hinanden..
  Håber på det bedst for dig..
  Kh

 • Reply
  Fie
  26. april 2012 at 14:02

  Kryds fingre for at pengene går ind imorgen, og at du får en SUPER god forklaring 🙂 det ville jeg gøre…

 • Reply
  Conner✩s Nest...♥
  26. april 2012 at 14:18

  Ej, hvor ubehageligt! Jeg ved, at du også har rigtig mange handler bag dig, og så er man vel bare blevet god til også at være "på vagt" generelt, men jeg tror i hvert fald heller ikke, jeg selv i min vildeste fantasi ville tro, at jeg kunne blive snydt af en, der allerede har betalt en del penge, og som man sidder og har hygget med et par gange i sit eget hjem!

  Det er rigtig øv, at der er penge indblandet, og jeg tænker også, at det er lige så træls den der fornemmelse med, at der er nogen, der kan finde på at være sådan overfor én 🙁

  Du siger, at du har fået at vide af politiet, at du gerne må
  offentliggøre navnet, og det synes jeg da klart, du skal gøre! Men jeg kom til at tænke på, om Blogger mon kan ske at have nogle regler, der siger, at du ikke må gøre det? Bare så der ikke er noget, der falder tilbage på dig og kan have konsekvenser for din blog, for det dutter jo slet ikke, at det skal kunne falde tilbage på dig og give endnu flere negative udfald!

  Jeg håber virkelig, at personen meget snart får fulgt op på denne meget negative deroute og indbetaler pengene. For én ting er, hvis der skulle være kommet noget i vejen, men så må man sgu' komme med en undskyldning og en reel forklaring – ikke afvisninger, ignorering og manglende respons ved at lukke telefon osv.

  Krydser fingre for, at der snart løser sig for dig, kære Louise!

  Forårshilsener,
  Maja

 • Reply
  Nina
  26. april 2012 at 14:33

  Hvor er det grimt. Tænk hun vil være det bekendt!
  Hvis du ikke kan komme i klemme på det, synes jeg bestemt hun skal ha sit navn og blognavn skrvet med STORE bogstaver herinde!!
  Så kan hun lære det – hvor er hun tarvelig…

  KH Nina

 • Reply
  DuusMuus
  26. april 2012 at 14:43

  S ååå trist for dig….. men jeg har lært af samme erfaring… penge så varer, selv om hun er en blog kollega eller andre mennesker jeg tror jeg kender er det altid noget i et forhold når penge er indblandet…..
  Jeg ville jeg bestemt også offentligøres hedes blog der er jo ikke alle der har fulgt med og kan så snydes på samme måde…Måske har det en præmentiv virkning til dine penge…. eller at du i det mindste får dine ting igen…..
  Håber på det bedste for dig….
  May Anne

 • Reply
  Christina
  26. april 2012 at 14:52

  Kære Louise.. alt er blevet skrevet, som jeg umiddelbart kommer i tanke om… men alligevel vil jeg lige give dig et kram med på vejen.. ind i mellem møder man mennesker på sin vej som er så umådeligt afstumpede.. håber virkelig at hun læser med her…
  Knus C

 • Reply
  /Rikke
  26. april 2012 at 15:06

  Øv øv, hvor er det ærgeligt at der er så uærlige mennesker.
  Det kunne sagtens have været sket for mig, jeg tror også altid på det bedste i folk – hvilket også har givet mig nogle knubs 🙁
  Håber hun vender tilbage nu efter din sidste henvendelse og efter dette indlæg og ellers har du jo politiets ord for at det er ok at offentliggøre hende så du kan advare os andre!
  Kram til dig

 • Reply
  Kath -Hyggeligheder.blogspot.com
  26. april 2012 at 16:02

  Åh hvor ubehageligt, jeg har selv prøvet den modsatte vej, at ligge penge i depositum og pludselig er der ingen kontakt.
  Håber at hun giver lyd fra sig.
  -Kath

 • Reply
  Mosekonen morgendug
  26. april 2012 at 17:09

  Ejjj hvor trælst og synd for dig.

  Jeg sidder lige og tænker, om det evt er muligt at anmelde vedkommende til Blogger, for jeg er sikker på, at der vil blive lukket for videre adgang for hendes vedkommende, når hun snyder folk.

  På et hav af andre hjemmesider og fra, kan der blokeres for uærlige mennesker eller som laver rav i den på andre måder og ny profil kan ikke laves, da det er ip adressen der spæres for.

  Kun en tanke og et forslag.

  Håber du får dine ting og penge snart, for sådan en historie sætter rystelser ud i hele blogverden. Hvem kan der stoles på og ikke.

  Har selv oplevet noget lign, men valgte at gå en helt anden vej, da undskyldningerne for manglende betaling til sidst stod i kø.

  Foreslog, at jeg selv ville hente dem og jeg blev nødt til at have en af mine voksne sønner med, da jeg ikke selv kørte så langt.
  DET HJALP.

  Mange medfølende tanker fra Tove

 • Reply
  betine
  26. april 2012 at 17:31

  Åh altså. søde Louise… Du ved jo hvad jeg synes – det er bare ikke okay og jeg håber virkelig at hun betaler og afleverer det hun har lovet – den følelse af at være blevet snydt og bedraget, den er bare forfærdelig. Øv!

  Stort kram til dig!

 • Reply
  Karina/Tungelunden
  26. april 2012 at 18:41

  Hvor er det surt og ærgerligt, at hun ikke reagerer på dine henvendelser! Sådan noget er jo virkelig, at skyde sig selv i foden i blogland 🙁 Håber virkelig du hører fra hende nu, hvor du har lavet dette indlæg – var det evt. en ide, at skrive et link til dette indlæg på hendes blog? forhåbentlig har hun en rigtig god forklaring på det hele.. Mon ikke hun ser dette og tænker, at det nok er en god ide, at kontakt dig! Håber ikke det kommer dertil hvor du må offentliggøre hendes blog/navn – håber det løser sig inden, for offentliggørelse mener jeg absolut bør være sidste instans. De der er interesseret i hvem vedkommende er vil sagtens kunne finde ud af det så på den måde er hun jo 'afsløret'

 • Reply
  Mette Kathrine
  26. april 2012 at 19:08

  Øv hvor er det tarveligt af hende! Hvis du har fået lov af politiet ville jeg da også offentliggøre hende!

  Jeg tror dog jeg har luret hvem hun er…

 • Reply
  Stina
  26. april 2012 at 19:13

  Sikke dog en opførsel. Hvis det er den stil hun kører, er det med garanti ikke første gang hun handler på den måde. Jeg synes det koster en politianmeldelse og en offentliggørelse af hendes navn, selv om man sagtens kan gennemskue det ud fra tidligere indlæg. Hvis hun offentliggøres m. navn kan det også advare andre.
  Håber du får både penge og møbler.
  kh Stina

 • Reply
  Mqwist
  26. april 2012 at 19:22

  Bare ik ok!!! Har jo selv handlet med dig flere gange og sødere sælger er svær at finde!! Håber ik du mister modet…. Sådan en klaphat!! Håber det løser sig for dig Louise..

 • Reply
  Stine -Auvills univers
  26. april 2012 at 19:34

  Det er så tarvelig en situation at stille et andet menneske i! Hvis du ved, hvor hun bor, så sætter du traileren på bilen og køre over og henter de ting, som ikke tilhører hende.
  Og ja, det er mange penge for en helt almindelig lille familie.
  Jeg håber, der kommer en fredelig løsning på det hele, men som mage af de andre skriver, så har jeg også luret, hvem det er…

 • Reply
  Pia (mum22boys)
  26. april 2012 at 19:36

  Øv, en træls oplevelse. Håber der kommer en tilfredsstillende løsning.

  Personligt ville jeg give hende en sidste chance inden jeg politianmeldte og hænger hende ud herinde. Det kan jo være der ligger ulykkelige grunde bag hendes opførsel.

  Krydser fingre for at du får dine penge eller i det mindste dine ting retur.

  Kh. Pia

 • Reply
  frk.regnbue
  26. april 2012 at 19:59

  ÆV hvor er det en træls situation…. bare du tænker på dig selv, så du ikke ender i en eller anden klemme….. men det er godt nok mange penge at vinke farvel til, hvis ikke hun betaler. Måske man kunne håbe, at hun læser det her og skynder sig at komme til fornuft ??

  Tanker og kh Christina

 • Reply
  mumi
  26. april 2012 at 20:18

  mangler simpelthen ord!!! læser hendes blog også og det er så frækt at indrette hjem med ting som ikke er betalt!! føj!! kæmpe kram til dig søde louise og håber du finder noget uf ad det :-/

 • Reply
  Marianne
  26. april 2012 at 20:45

  Hvor er det usselt!!!
  Det er godt for sådan en som mig, at du har lavet dette indlæg. Jeg har flere gange sendt noget, jeg har solgt, inden betalingen er gået ind på min konto.
  Sådan som du beskriver jeres "forhold", ville jeg have gjort præcis som du. Jeg må hellere begynde at være mere forsigtig.

  Forhåbentlig får du snart dine penge og varer!
  Jeg kiggede også lige tilbage på din blog og fandt vedkommende. Mon ikke hun snart får ryddet lidt op i situationen, så hun kan holde sig selv ud.?

 • Reply
  ulla
  26. april 2012 at 20:57

  Hvor er det bare ikke i orden!!! Hvis der ligger ulykkelige/hændelige uheld eller andet til grund, så er det mindste man gør da at give besked. Det kræver ikke meget i vores elektroniske verden.

  Håber hun har virkelig røde ører efter dette indlæg/opråb og får sagerne i orden.

  Kram herfra.

 • Reply
  Michelle Faber
  26. april 2012 at 21:32

  Er mundlam!!! Sikke noget svineri!!
  Kan du ikke finde ud af hvor hun bor og så opsøge hende? Fortæl hende at du kommer for at hente dine penge og dine ting! -altså ikke advare hende i forvejen, men Hvis hun står ansigt til ansigt med dig er der jo ikk noget at gøre! Så kan hun ikk ignorere dig.
  Sikke dog et tarveligt menneske!!!!!

 • Reply
  Line / Xo Ein Ding
  26. april 2012 at 22:26

  Jeg kan sagtens forstå din frustration, og at du er ked af det, men jeg er nok mere til, at man klarer sådan nogle sager parterne imellem.
  Jeg håber, du får dine penge og en god forklaring samt en reel undskyldning, og at du så sletter dette indlæg, så det ikke skal ligge og spøge for hverken dig eller modparten.
  Kh Line

 • Reply
  Karina/Tungelunden
  27. april 2012 at 0:17

  Rigtig god ide synes jeg, som Line foreslår, at slette indlægget her når tingene forhåbentlig kommer i orden. Forstår virkelig din ærgrelse og frustration, men er lidt paf over, at flere uden at blinke ville offentliggøre hende med navn og blog uden, at høre begge sider af sagen – at blive udråbt som tyv på world wide web er ikke småting. Måske er der ingen misforståelser netop her.. Der kan være en forklaring, det er ikke sikkert den er god (nok), men lad politiet om straffen hvis der skal være en.

  Håber det hele løser sig 🙂

 • Reply
  hyggetroldeogbulderbasser
  27. april 2012 at 11:07

  Kære Louise
  Det er virkelig en træls situation I er havnet i og jeg synes det er SÅ pinligt for hende!!! Hvis hun ikke kan betale pengene, må hun jo være ærlig og sige det lige ud… og så kunne I måske finde en løsning med betaling til den 1. eller noget andet…
  Men når hun så vælger "strudse-metoden" ved at lukke helt ned for svar via mail, blog, sms og facebook, ja så tyder det jo på at hun ikke helt kan se en løsning på problemet…
  Jeg synes helt sikkert at du skal give hende en overskuelig frist inden du frigiver hendes navn – for selvom det måske er fortjent, så er det skisme ikke sjovt at blive hængt ud i blogland! – så må du skrive både på FB, mail, blog og sms…
  Hun har jo nok nogle problemer hun kæmper med – selvom det selvfølgelig ikke er en undskyldning!
  Jeg kan sagtens forstå din frustration og jeg håber virkelig at det hele løser sig!!!
  Kh Tina

 • Reply
  Louise
  27. april 2012 at 12:37

  Mange tak for alle jeres søde og medfølende beskeder, det glæder mig at høre der er så mange reelle mennesker.

  For at svare kort på nogle af tingene, så ved jeg ikke helt hvad den anden side af sagen skulle være, jeg fik en sms søndag hvor hun bla. skriver at hun er pisse irriteret over at jeg sådan rykker for mine penge…. Her tænker jeg bare, hvad fanden bilder man sig ind at skrive det, der skulle de være betalt for 2 dage siden, vi kender ikke hinanden, og havde en aftale om en handel, hvis nogen skulle være irriteret, så er det fandme mig.

  Jeg lader indlægget her stå som det øverst nogle dage, og håber inderligt DU læser med her… Det ved jeg jo du gør…. Og kontakter mig, eller i det mindste bare overfører mine penge, jeg ved du har mit konto nummer.

  Så ser jeg hvad der sker i løbet af weekenden.

 • Reply
  Michelle Faber
  27. april 2012 at 22:16

  Er helt enig med dig Louise! Det er bare ikk iorden! Hvis det er fordi hun har svært ved at finde pengene så kan hun i det mindste spørge om I kan lave en aftale om at resten betales i to omgange. Men er det der problemet ligger sku hun jo slet ikk ha taget dine ting med hjem i første omgang!!!!!
  Håber meget du snart hører fra hende.
  God weekend!

 • Reply
  Louise
  28. april 2012 at 13:08

  Ja jeg kan da i hvert fald se hun har tid til at lave indlæg på sin blog, så der burdet også ha været 2 min til at smide mig en mail at de blev forsinket…. Men ikke et ord har jeg hørt!!!!

 • Reply
  Natanja - Frøken Simony
  28. april 2012 at 16:34

  Hvis jeg så heller ikke tager helt fejl, så er hendes blog nu væk?

 • Reply
  Louise
  28. april 2012 at 17:26

  jo hvor pudsigt, du har da helt ret… Men jeg har dog stadig hendes fulde navn og adresse jeg kan smide ud…. Eller folk kan få udleveret fra mig via mail hvis de er bange for at blive snydt ligesom mig.

 • Reply
  Henny
  28. april 2012 at 21:58

  Jeg ville opsøge hende. For det hun har gjort er da temmelig tarveligt. Og bare det at hun sletter sin blog viser jo at hun har dårlig smag i munden.

 • Reply
  Camilla Wedel Sivertsen
  30. april 2012 at 21:49

  Det gør mig ondt…
  Det jeg synes er mest trist i denne situation er at hun har brudt din tillid! Det er sååå luset når et menneske viser tillid, som du i den grad gjorde og vedkommende så bare svigter på groveste vis… føj. Råb hendes navn ud. Måske får det hende til at få dårlig samvittighed og henvende sig til dig!

 • Reply
  ditte marie
  23. maj 2012 at 21:20

  Fik du nogensinde dine penge?

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar