Uncategorized

Lækkerier……

28. april 2012

Den forløbne uge har voldt mig mange ulykkelige timer, jeg har været så frustreret over at være blevet snydt og bedraget så meget….. Intet nyt på den front desværre…. Vedkommende har bare blokeret mig fuldstændig, og nu også lukket sin blog…… Sådanne folk må ud af mit system, ud af mine tanker og ud af mit sind….. Jeg arbejder på det!!!!!

Men heldigvis oplevede jeg også noget super fedt. En af mine veninder fik lokket mig med til Hay lagersalg, og heldigvis for det…. Sikke da en oplevelse. Vi sad i kø i 2½ time, og hold op en stemning, det var virkelig sjovt….. Folk snakkede på kryds og tværs om hvad de ønskede sig, og håbede de fik fat på…. Det skal siges vi var ca. nr. 150-200 i køen, så vi stod ikke med første valg til noget som helst.

Men da vi først kom ind, og jeg havde fået vejret igen….. Det var helt tosset da dørene blev åbnet, jeg var faktisk tæt på at løbe skrigende bort, der var så meget pressen, asen og masen, meget ubehageligt, og jeg blev bange for en stund…. Men flokken fik ført mig gennem dørene, og jeg overlevede 🙂 🙂

Her inde startede så den vilde jagt, vi havde sække og poser med, og jeg kunne se man bare skulle rive til sig, og så måtte man sortere bagefter….

Her på billederne ser i min fangst…. Jeg er meget meget tilfreds, jeg elsker puderne, tæppet, plaiden og ikke mindst æskerne….. Jeg var helt høj dagene efter…. Sikke en oplevelse….

Og disse smukke puder har også fundet vej til mit hjem, det er Lisbeths værk. Og det var dem jeg havde i tankerne da jeg var til Hay. Jeg ville gerne eje noget, som kunne matche hendes flotte værk.

Sagen er nemlig den, at vi har bestilt ny sofa, en lys grå med chaiselong…. Og den lander forhåbentlig i uge 20. Vi glæder os helt helt vildt…..

Til sådan en sofa synes jeg også, der skulle et lidt renere look til, så derfor denne forvandling.

Jeg er sikker på, at Lisbeths grafik og Hays filt, vil give det helt rigtige udtryk i sofaen. Jeg glæder mig i hvert fald.

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  28. april 2012 at 20:56

  Hvis asen og masen ikke er noget for dig, skal du nok ikke tage med på Roskilde festival 😉
  Men hvor er det fedt, alt det du har fået! Og den sofa kunne godt lyde som sådan en, der står på min ønsleliste. Hvor kommer den?

 • Reply
  Stina
  28. april 2012 at 20:56

  Åh Louise føler så meget med dig. Men måske er det en god nok ide` at "forsøge" at glemme det for en stund, jeg kan læse at du har gjort hvad du kunne, så er det ihvertfald ikke dig der sidder med en grim smag i munden – men nærmere hende. Hvem der dog bare havde været til Hay lagersalg – smukke sager – glæder mig til at se dem i din nye sofa. P.S Jeg må afsted næste gang kh Stina

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  28. april 2012 at 20:57

  Og ps. Trist at hun har lukket helt ned for kontakten! Hvad er det dog for noget pis!!! Bliver simpelthen helt sur indeni !
  Nå, men dejligt at du kan glæde dig over de fine puder i det mindste 🙂

 • Reply
  Louise
  28. april 2012 at 21:03

  Anna – Nej for søren Roskilde er vidst slet ikke mig…. har aldrig været til det 🙂 Har højst bevæget mig til Jelling festival da jeg gik i gymnasiet 🙂

  Og ja, det er sgu sørgeligt nogen folk har det sådan, den værste tanke er, at hendes børn nu sover i stjålet sengetøj, det må være ækelt….. Men nu ved mange af jer jo hvem hun er, så kan i da i hvert fald selv blokkere hende fra fb. fx 🙂

  Og ja, smukke smukke sager, jeg er meget meget tilfreds… ELsker at gå og kigge på dem.

  Sofaen er fra Danbo, var sat ned til 5000 her i april, så vi måtte springe til….

  Stina – Ja jeg håber dælme også hun har en meget grim smag i munden, og en totalt sort samvittighed…. Tænk at tro jeg forsvinder ved at blokere mig…. Hun tager fejl!!!!

  Og ja, jeg skal nok vise sofaen frem, når den kommer, vi sys der er evigheder til uge 20 lige nu…. Og næste år, der står jeg helt sikkert også i kø… Og gerne 5 timer før 🙂

 • Reply
  Mette Kathrine
  28. april 2012 at 21:12

  sikke en masse fede ting du har fundet! Det er altid dejligt med lidt trøsteshopping 😀

 • Reply
  Kath -Hyggeligheder.blogspot.com
  28. april 2012 at 21:35

  Hvor er det bare fejt at lukke ned for kontakten -især efter at hun med garanti har læst dit inlæg, og folks medfølelse(overfor dig)
  Du kan godt glæde dig til sofa m. chaiselong -det er simpelthen så lækkert !! 😉

  -Kath

  PS: Jeg har en give-away med herlige wallstickers i pige-farver, du er velkommen til at deltage (: http://www.hyggeligheder.blogspot.com/2012/04/give-away.html

 • Reply
  Pimp me up! ... on detour
  28. april 2012 at 21:47

  Ser sgu godt ud Louise, fede farver og JEG, jeg er jo HAY-fan 🙂

 • Reply
  Christina
  28. april 2012 at 21:48

  Sådan et lagersalg ville på mange måder være med (altså mht varerne) – men alt det der skubben og masen, og kvinder når de er værst står jeg helt af overfor:) Lidt ligesom dig kan jeg høre:)
  puderne fra Lisbeth er så flotte – flot farvekombi!

  Jeg håber snart det løser sig med dit "garagesalg". Jeg så lige hendes og din kommentar på retro villas opdatering. Hun er da for weird!!

 • Reply
  Klassisia
  28. april 2012 at 21:48

  av nogle fine sager. Det lagersalg ville jeg også gerne have været med på. Ønsker mig æskerne for vildt 🙂

 • Reply
  Tine Juhl Thomsen
  28. april 2012 at 21:48

  Ejjj Louise damn jeg ikke kom afsted – sikke da nogle lækkerier du har kæmpet dig til 🙂 Også Lisbeths puder – jeg har lige selv bestilt en også 🙂
  Vi snakkes lige ved om en dag 🙂
  Knus Tine

 • Reply
  Line
  28. april 2012 at 21:53

  Lækre ting, men hold da op Louise, det er noget helt andet end jeres hjems stil lige plejer at have… Jeg glæder mig til at se det som en helhed 🙂

 • Reply
  Karen Elisabeth
  28. april 2012 at 22:09

  Hvor er det lækre sager… Det var meningen jeg ville have vlret afsted, men manden fik det skidt og så ville jeg have været nødt til at tage babyen med.
  Efter din beretning må jeg jo sige at jeg er glad for jeg valgte at blive hjemme ned hende… Men hvir ville jeg ønske… Når jeg serbdine sager er jeg jo vildt misundelig!

 • Reply
  Tine
  28. april 2012 at 23:25

  Ihh nogle fine sager du har købt Louise! Ønsker mig så meget et sengetæppe fra Hay, men pyyh det er dyrt. Æskerne er også super fine!

  Synes godt nok det er fine sager du har fundet, uden at du var nr. 1 i køen.

  Kram

 • Reply
  Tine
  28. april 2012 at 23:26

  Og mht. hende du har solgt møbler til hvad sker der lige for hende?! Det er simpelthen for meget! Hun må sidde med frygtelig dårlig smag i munden. Føj, siger jeg bare!

  Føler virkelig med dig…

 • Reply
  Fru Schou
  28. april 2012 at 23:26

  Sikke nogle lækre sager:-) jeg blev også væk af den grund at jeg ikke magter når kvinder går agurk til den slags!! Men gad da sådan set godt have haft fingrene i et par ting eller 20;-)
  Har først lige læst dit indlæg nu, og synes godt nok det er træls for dig!! Håber du får dine penge!
  Jeg har desværre oplevet noget i samme dur for nyligt, jeg har været så dum at sende en bestilling afsted inden jeg modtog betaling! Og har ingen penge modtaget! Det er bare øv:-(

 • Reply
  Pernille
  28. april 2012 at 23:47

  Fede ting du har fået! Jeg var også dernede, og du har været før mig, for der var kun de ikke så kønne grønne puder tilbage, da jeg endelig kom ind 🙂 fik dog en masse fedt med hjem alligevel, og jeg hamstrede også kasser! De er bare så lækre 🙂

  Det er træls at høre om hende, der fuldstændig har misbrugt din tillid. Jeg håber virkelig for dig at hun kommer på bedre tanker. Hvis ikke, kan du jo altid glæde dig ved dine lækre HAY køb

  Klem Pernille – pescno.blogspot.com

 • Reply
  Pernille
  28. april 2012 at 23:47

  Fede ting du har fået! Jeg var også dernede, og du har været før mig, for der var kun de ikke så kønne grønne puder tilbage, da jeg endelig kom ind 🙂 fik dog en masse fedt med hjem alligevel, og jeg hamstrede også kasser! De er bare så lækre 🙂

  Det er træls at høre om hende, der fuldstændig har misbrugt din tillid. Jeg håber virkelig for dig at hun kommer på bedre tanker. Hvis ikke, kan du jo altid glæde dig ved dine lækre HAY køb

  Klem Pernille – pescno.blogspot.com

 • Reply
  Kreativista i Boligrum
  29. april 2012 at 13:35

  Læste lige dit tidligere indlæg. ÆV.

  Jeg var selv til HAY lagersalget, jeg var også målløs. Og endnu mere målløs over alle de lækre sager jeg selv fik med hjem. HURRA for lagersalg!

 • Reply
  frk.regnbue
  29. april 2012 at 13:58

  Sikke nogle lækre ting. Godt du har fået dig en lille opmuntring:-)

 • Reply
  Mama Lola
  29. april 2012 at 16:16

  Øv øv Louise med hende tyven:( jeg forstår sket ikke at det kan lade sig gøre… Specielt når du har kontaktet hende på alle måder:( vildt hun har lukket bloggen.
  Virkelig lækre ting… Kaserne er jeg vilde med – ville også ønske nogle men ved ikke hvad jeg skal gøre med dem:) elsker de puder der!
  Knus

 • Reply
  Louise
  29. april 2012 at 19:56

  Tak for alle jeres søde ord, både om det ene og det andet emne. Men hensyn til hende….. Ja så kan jeg kun give jer ret. Det er så fejt bare at ignorere og lukke af…. Det lyser SÅ langt væk af dårlig samvittighed ikke at turde konfrontere mig…. Og betale… Kæft hvor ville jeg have dårlig smag i munden hvis det var mig…..

  Men hensyn til Hay, ja…. Det var virkelig lækre varer…. Er dog ret så spændt på hvordan jeg får det integreret her i hytten, jeg plejer jo slet ikke at bevæge mig i den slags designer ting…. Råd modtages faktisk gerne.

  Og tine… Hvor øv du ikke kom afsted, det skulle du ha gjort…. Det var det hele værd.

  Og Tine Tang… Hvor øv… det skulle jeg ha vidst, så havde jeg gerne købt til dig da….

  Vicki – De kasser er super fede… det skulle jeg ha vidst, der var SÅ mange af dem…. Dog sparede man kun 50 kr. så fragten havde nok ædt det meste af besparelsen…. Og du har helt ret, det med pladsering, det har jeg også problemer med… De har allerede stået MANGE steder 🙂 🙂

 • Reply
  Maiken
  29. april 2012 at 21:02

  WAU, nogle goe ting du fik købt! Min veninde foreslog vi tog afsted, men distancen, shopamok kvinder og det at jeg havde hørt intet særligt var sidste år fik mig til at fravælge det. Det kan jeg godt ærge mig over nu.

  Hvordan lå prislejet ift normalpriserne? Med de fine ting vil jeg da bestemt overveje at tage afsted næste år. 🙂

 • Reply
  Louise Sloth
  29. april 2012 at 21:23

  Hvor er du bare heldig! Jeg havde bestemt jeg skulle afsted, men havde så ikke lige fået det i kalenderen og nu, hvor jeg så dit indlæg…. 🙁 Så må jeg vente til næste år… Ville dø for sådan et dejligt blødt dot-sengetæppe…
  Hvor billigt mon det var???

 • Reply
  Snullemor
  29. april 2012 at 21:56

  Hold da helt fest nogle lækre ting…bare det var mig ; )

  Selvom jeg læser din blog trofast har jeg endnu ikke fattet hvem synderen er, men hun har da godt nok gjort livet surt for sig selv, hvis hun har måttet pakke sin blog sammen…. jeg gik ellers og havde en idé om at hun ville betale til den 1. – men det tyder det da ikke på, hvis hun har lukket og slukket…

  Man mister lige tilliden til verden lidt, når man får sådan en grim oplevelse…

  : )

 • Reply
  Louise
  30. april 2012 at 9:29

  Louise – ja det var da en skam… det var SÅ fedt… og virkelig fint udvalg til mange mange… Sengetæpperne kostede 300 for 2. sortering og 450 for 1. sortering…. Så det var ganske fine priser 🙂 Du må afsted næste år.

  Snullemor – Nej jeg har desværre ikke fået nogen penge endnu, men kun en enkelt besked på facebook hvor hun nu beskylder mig for mange spændende ting og sager… Jeg tænker bare det må være hæsligt at ens børn sover i stjålet sengetøj… SUk hvor sørgeligt…. Men jeg håber da stadig hun kommer til fornuft, og i det mindste overfører pengene til mig…..

 • Reply
  Marianne
  30. april 2012 at 10:29

  Jeg er faktisk lidt chokeret over, at hun ikke har prøvet at finde en løsning med dig! Og at hun så oven i købet sender beskyldninger i din retning!!
  Det lyder meget uciviliseret.

  Fin fangst til lagersalget! 😀

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar