Uncategorized

Super cool katvig….

2. maj 2012

Jeg har jo været til et par lagersalg her på det sidste…. Det noget værre noget når veninderne lokker… Men heldigvis for det. Man sparer jo mange penge når man er afsted, men man køber altså også nogle gange noget, man overhovedet ikke manglede.

I lørdags var det så katvig lagersalg jeg var til, og det var faktisk en ret fed oplevelse i sig selv. Vi mødte op en god time før åbning, i håb om at få en god plads i køen. Det vidste sig vi var de første, og endnu engang må jeg sige “heldigvis for det”. Området hvor dette lagersalg var placeret, det var simpelthen super cool. Jeg var så ærgelig over, at  jeg ikke havde fået kamera med… Men helt ærlig, jeg havde altså ikke regnet med jeg skulle bruge det til et lagersalg. Men mobilen havde jeg da med, så med den forsøgte jeg at få fanget det hele på bedste vis.

Mens jeg så render rundt med mobilen, så åbner de dørene inde fra lagersalget, det vidste sig de var totalt bagefter med at få tøjet lagt sammen og gjort klar, så de ville høre min veninde og jeg, om vi ville tjene lidt til tøjet, og komme ind og hjælpe.

Ja det tror jeg da nok vi ville. Også selvom vi ikke havde fået noget for det…. For det er da vildt fedt at komme ind og lure udvalget, og se hvad der ligesom er. Vi sprang ud i det, og fik lagt sammen i store mængder.

Da dørene åbnede, der havde vi fået det vi gerne selv ville, og kunne drage lykkelige hjem igen…. Sikke en god oplevelse….. Flere af dem TAK 🙂

 • Reply
  Betina
  2. maj 2012 at 20:21

  WOW det lyder da bare som det fedeste. Jeg er yderst sjældent på lagersalg – fordi jeg ikke magter køen, sveden, masen, varmen, egoismen…..men på jeres facon, er det jo REN forkælelse 🙂

  Og fede ting du fik.

  Med et strejf af misundelse – Betina

 • Reply
  Conner✩s Nest...♥
  2. maj 2012 at 20:29

  Fedt, fedt, fedt 😀 Rigtig cool sted, ja! Og hvor er det sejt, I lige hjalp til og fik skillinger til at shop-amok for, før menneskemylderet ankom 😉

  Forårshilsener,
  Maja

  Conner's Nest…♥
  http://connersnest.blogspot.com

 • Reply
  Linsens
  2. maj 2012 at 20:36

  Ej hvor fedt, det var da en super fed tjans lige at få!
  Jeg glæder mig helt vildt til deres lagersalg i KBH næste weekend:-)

 • Reply
  Frk. GarnGlad
  2. maj 2012 at 20:54

  Min lillesøster lokkede mig til samme lagersalg, vi var der fredag og hold da op der var kø ;O) Jeg fik også nogle rigtig lækre sager med hjem og helt enig skønt sted lige i centrum ;O)

 • Reply
  Klassisia
  2. maj 2012 at 21:13

  Det er da sådan alle lagersalg burde være. Ingen kø og masen, først til udvalget og ekstra ekstra besparelser 🙂

 • Reply
  Fru Bach
  2. maj 2012 at 21:45

  Super lækre ting, og det var da en rigtig fin ordning for jer, og sikkert også for dem så det var jo en ren "win win"

 • Reply
  Christina
  2. maj 2012 at 21:48

  Ej, hvor er det godt nok et lækkert område og fedt i kunne hjælpe og samtidig tjene lidt på det!

 • Reply
  Tine
  2. maj 2012 at 22:06

  Sikke en fed lagersalgs-oplevelse! Og rigtig fine sager du købte…

  Hvor fedt altså… 🙂

  Kram

 • Reply
  sannepkunst
  2. maj 2012 at 22:17

  Heldige dig (0:

 • Reply
  Louise
  3. maj 2012 at 20:48

  Ja det var simpelthen så fint et sted, jeg var ret betaget af det…. sådan en mini mini twist af Christania…

  Og jeg var meget tilfreds både med udvalget og med mine køb…. De fleste ting er også allerede i brug, så pigerne var meget glade…. En rigtig go oplevelse.

 • Reply
  Anita
  15. maj 2012 at 22:04

  Se, dét er måde at opleve lagersalg; bag kulisserne! hi hi

 • Reply
  Louise
  16. maj 2012 at 10:45

  Hej Anita

  Dejligt at høre du er glad for at læse med her inde, go fornøjelse rundt på bloggen 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar