Uncategorized

Projekt dobbeltdyne…..

4. maj 2012

Det er endelig lykkedes mig at finde nogle smukke hele betræk, som skal forvandles til et stort dobbeltdyne betræk. Jeg har længe længe sukket efter at få et lavet til mine dyne, men jeg har ikke rigtigt kunne finde nogle som kunne bruges, og som også kunne betales til normale priser…

Men nu fandt jeg det. Indtil videre kan jeg kun vise det ene frem, det er dette smukke blå, det skal være den ene side, og de to andre stoffer, de får hver en side på et pudebetræk. Den anden side til dynen har jeg købt af Christina, men posten fra Tyskland kan være lidt langsommelig, og den er derfor ikke ankommet endnu…. Jeg glæder mig dog….

Lidt tapet er også ankommet, har fået et tapet flip her den sidste uges tid…. Min svigerinde og jeg har købt en masse fra Retro Villa og lidt fra Junette, men det er heller ikke kommet endnu, så det må i også vente med 🙂 Disse 3 ruller er fra min sædvanlige pusher Anita .

Månedens indkøbsbudget er derfor allerede opbrugt, og den næste uges tid vil mine skønne køb ankomme…. Jeg glæder mig til at vise frem…..

I aften skal Jesper og jeg spise middag hos venner, børnene blir passet, så der skal virkelig nydes og slappes af. Det blir dejligt… Og de næste 2 dage, der håber vi haven kan få sig lidt af en forårsforvandling.

Håber i alle må få en dejlig bededags… mini….ferie

 • Reply
  Pimp me up! ... on detour
  4. maj 2012 at 12:39

  Spændende projekt med dobbeltdynen, tjah det hørte sig vist heller ikke datiden til med socialedyner 🙂 god ferie (arbejdslyst)

 • Reply
  Binemor
  4. maj 2012 at 12:50

  Her I huset sover de voksne også under samme dyne og ja jeg har også tænkt tanken med et fedt retro dynebetræk…. Har nok af stof liggende men har ikke lige kunnet overskue projektet.
  Glæder mig til at se dig søde Louise 🙂
  kh Libbie

 • Reply
  Louise
  4. maj 2012 at 12:56

  Ha ha… Nu må jeg vidst skynde mig at slå fast… Dobbeltdynen er min, og KUN min alene… Jeg elsker den dyne, og kan ikke skille mig af med den… Jesper sover under sin egen enkeltmands dyne… ha ha ….. Og så er det ikke lige mig der skal sy den, det er min skønne veninde som har givet sig i kast med opgaven 🙂

  Libbie… Nu skal jeg da lige høre… hvor skal vi mon ses???

 • Reply
  Helle Jakobsen
  4. maj 2012 at 13:31

  Smukke projekter du har, det bliver spændende at følge. God fornøjelse i aften og hav en dejlig weekend :0)

 • Reply
  Tine Juhl Thomsen
  4. maj 2012 at 13:38

  Griner Louse – du der er så slank og så en dobbeltdyne alene 🙂
  Gode feriedage:)
  KH Tine

 • Reply
  Julie fra Julies Kreahule
  4. maj 2012 at 13:56

  Det glæder jeg mig godt nok til at se! Vildt fine farver sammen!!

 • Reply
  Marolle
  5. maj 2012 at 16:20

  hvor er det bare fint det tapet, og stoffet også. Er spændt på hvad du nu skal tapetsere 🙂

 • Reply
  Christina
  6. maj 2012 at 16:55

  sikke nogle lækre ting – håber at pakken snart kommer med dine ting så du kan komme i gang 🙂 kh christina

 • Reply
  Louise
  7. maj 2012 at 9:30

  Ja jeg tror bestemt også den blir rigtig fin når den er færdig en gang… Tapeterne, dem har jeg planer med, men ikke foreløbig…. Nu skal den nye sofa lande… og det kan kun gå for langsomt 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar