Uncategorized

Den anden side…..smukt tapet…. & lidt mere….

8. maj 2012

Flere smukke sager er idag dumpet ned i min postkasse…. Og de var længe ventet…. Her er nemlig den anden side til min dobbeltdyne…. Er det ikke bare super super flot?? Jeg har købt det af søde Christina , som også har syet denne skønne skønne nederdel til Merle…. Ej hvor er jeg vild med den. Farverne er bare lige i skabet til de næste mange, og forhåbentligt solrige måneder.

Christina har netop lige syet juniorsengetøj, hun viste det på sin blog forleden. Jeg top elsker det….. Overvejer altså om ikke det også må lande i min postkasse 🙂 Tusind tak Christina, jeg elsker som altid mine køb fra dig.

Og mere smukt tapet er dumpet ind…. Hold nu op hvor er det fint….. Jeg elsker dem alle. De er købt hos Retrovilla de fleste af dem. Det er dem her min svigerinde og jeg skal dele…. Det her er min fine halvdel…. Spændende hvad smukke projekter der kommer ud af det…. Jeg drømmer om nogle bogkasser i nær fremtid (læs næste måned – der er ikke råd i denne). Måske jeg også får lov at vise frem hvad svigerinden finder på….. og og og måske vi får Jesper lokket til at lave flere kasser til os 🙂

Og denne flotte buket præger vores spisebord i disse dage. Den startede med at være en fin stor buket af de lilla i en vase, og nellikerne i en anden…. Men det kedede mit øje lidt, og de lilla holdt ikke så godt. Så nu er resterne blevet blandet. For leden kom Merle så også hjem med mælkebøtter til mig, og de røg også ned i vasen…. Jeg synes simpelthen det er blevet sådan en skøn buket, og den holder længe længe…. Lige pt har den stået sådan i hele weekenden…. Se det kan jeg li 🙂

Sidst men ikke mindst, så må jeg vise jer dette absolut skønneste billede af min datter. Og jeg har ikke engang selv taget det. Det er min søde dagplejemor der har taget det. Hun fanger så mange skønne situationer af Neel, og denne måtte jeg altså dele med jer. Neel elsker sin dagplejemor, og det må jeg sige…. Det gør jeg altså også 🙂 🙂

 • Reply
  Mette Kathrine
  8. maj 2012 at 20:18

  uuuh super lækre køb du har gjort dig!!! Og hvor er lille Neel skøn. Dejligt at hun er så glad for sin dagplejemor. Det betyder meget, når hun skal være der 5 dage om ugen ik!?

 • Reply
  Laila
  8. maj 2012 at 20:42

  Sikke skønne sager, du har fået ind ad døren – sjovt nok, så har jeg faktisk lige syet en nederdel i samme stil til min Helena: http://kreauglen.blogspot.com/2012/05/nederdel-la-vaga-vong.html

  Virkelig fint billede af Neel og så dejligt at høre, at I alle trives med dagplejen – det betyder så meget, at man ved, at de er i gode hænder, mens de er væk fra os 😉

 • Reply
  Louise
  9. maj 2012 at 9:26

  Mette Katrine – Jo det er simpelthen bare så vigtigt… Jeg føler mig 100% tryg ved at aflevere hende der om morgenen… Der er bare hyggeligt at være…

  Laila – Ja det er så fine ting, posten er sjov i de her dage, det er helt sikkert :-)… Må lige kigge din nederdel også.

  Og billedet af Neel, det er bare klasse, jeg er helt vild med det. Må have det i ramme her hjemme tror jeg 🙂

 • Reply
  Tine Juhl Thomsen
  9. maj 2012 at 18:33

  Du forstår da bare at shoppe lækre tapeter skal jeg love for :)KH

 • Reply
  Louise
  9. maj 2012 at 20:29

  ja Tine, er det da ikke bare fine tapeter… farverne i sig selv er ekstremt dekorative… Har overhovedet ikke travlt med at klippe i dem 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar