Uncategorized

Det Smukkeste set længe….

11. maj 2012

Det her hjem, er simpelthen hen, det smukkeste jeg har set længe længe. Jeg fik for et par dage siden det nye boligmagasin i postkassen, og det har egentlig bare ligget  og ventet på en ledig stund. Sent igår aftes beslutter jeg så lige at bladre igennem. Bladet er for det første helt vildt godt den her gang, og så rummer det altså den her smukke boligreportage. Jeg har læst artiklen flere gange, og jeg har set på billederne et utal af gange. Jeg er ganske enkelt forelsket.

Det her hjem, det ville jeg ønske og elske at bo i…. Hold op hvor er det fint…. Hver en detalje er bare så gennemtænkt (tror jeg) og farver, nyt og gammelt møder hinanden i et helt fabelagtigt mix. Og jeg ser vi deler samme passion for det smukke keramik fra Liebe .

Over sofaen hænger jo også de billeder som jeg selv elsker så højt. Desværre er det stadig ikke lykkedes mig at finde flere end efterårsudgaven, så håber stadig i tænker på mig der ude….

Anyway, jeg kan varmt anbefale at købe Bolig Magasinet i denne måned, for det er bare helt vildt godt, og ja… så kan i andre også sidde og drømme jer ind i den her bolig.

 • Reply
  Fie
  11. maj 2012 at 9:06

  Jeg er helt enig- det ser skønt ud:-)

 • Reply
  Maria
  11. maj 2012 at 9:27

  Ellers send mig en mail, jeg er igang med sæt nr. 2 af billederne. Og de blir nu fine, selvom de ikke er gamle 🙂

  God weekend til dig og dine.

 • Reply
  Barbara
  11. maj 2012 at 9:29

  Wauu, jeg må klart have boligmagasinet i kurven idag! Og tror faktisk jeg vil kaste mig ud i at brodere de billeder selv, da jeg heller ikke kan finde dem til salg..

 • Reply
  Frk. Munk
  11. maj 2012 at 9:34

  EJ hvor er det bare et lækkert hjem, man bliver bare så inspireret! Jeg er fluks påvej ned for at købe den blad – tænker at der er gode ideer tilvores nye stue!
  TAK for tippet om bladet!

  Ha en dejlig weekend 🙂

 • Reply
  Marolle
  11. maj 2012 at 10:03

  ej hvor sjovt, jeg overvejede også at lave et indlæg om den artikel! jeg tænkte faktisk også på dig da jeg så de broderede billeder 🙂

  er helt enig, MEGET lækker indretning. (dog er jeg spændt på at vide om hvor meget designerne har ændret på det originale 😉 men det er vel en del af det).

  er der nogen der har et mønster til de broderede billeder ? så kunne jeg da også finde på at lave dem selv =

 • Reply
  Maiken
  11. maj 2012 at 10:16

  Øj, det ser hyggeligt ud. Mon ikke et nyt boligblad vil forsøde min fredag aften? 🙂

 • Reply
  Line / Xo Ein Ding
  11. maj 2012 at 11:45

  Næh hvor fint, mon Michelle er en man kender her fra blogland. Jeg kunne have en anelse 🙂
  Kh

 • Reply
  Sussi
  11. maj 2012 at 12:00

  hvor er det sjovt,stod netop med dette blad i hånden igår,men tænke fornuftigt. sagde til mig selv nej sussi det går ikke,du køber dig fattig i de boligblade. og var meget tilfreds med mig selv da jeg ku modstå fristelsen og pænt lagde det tilbage på hylden.Men se nu,nu bliver jeg nødt til at købe det. jeg giver dig så ret,hvor er det fint.

  sussi-sky blog

 • Reply
  Marolle
  11. maj 2012 at 12:20

  hvis nogen finder ud af om hun er i blogland, så sig lige til, for jeg vil da gerne læse hendes blog 🙂

 • Reply
  Frk. NØ´s Roderier
  11. maj 2012 at 12:54

  Damerne….!
  Må lige blande mig lidt, Michelle arbejdede lidt i min butik og en del hos Susan Liebe dengang hun stadig studerede og hun er en af de få mennesker som bor sådan som på billederne hele tiden, også når fotografen af forladt stedet 😉 Hvis jeg kender hende ret har hun ingen blog men er helt sikkert ganske orinteret i blogland! 😉

  Go weekend / Lea

 • Reply
  Marolle
  11. maj 2012 at 12:56

  tak for lidt insider viden, Lea 🙂
  jamen så det jo bare ENDNU mere fedt! fed stil hun har 🙂

 • Reply
  Louise
  11. maj 2012 at 14:48

  Hvor dejligt at læse i også deler min passion for dette smukke hjem…

  Og Lea, tusind tak for info, nu gir det lidt mening med al den smukke indretning… Hun har jo i den grad bevæget sig i smukke kreative og inspirationsgivende omgivelser…. Heldige hende…. Igen, jeg bor bare forkert 🙂

  Håber da Michelle ser dette indlæg, for det er en hyldest til hendes helt famøse form for indretning, jeg top elsker det…. Ville i den grad ønske hun havde en blog. Jeg ville knus elske den.

 • Reply
  Stine -Auvills univers
  11. maj 2012 at 16:14

  Kan godt forstå din begejstring! Helt fantastisk indretning:-) Jeg ville squ ønske jeg havde de samme evner…

 • Reply
  Pia
  11. maj 2012 at 17:21

  JA! Bladrede det igennem da jeg var på biblioteket i går, jeg fik også en masse inspiration. LÆKKERT fantastisk!
  Da jeg så de borderede billeder tænkte jeg også på dig 🙂
  Smil fra Pia

 • Reply
  Mette Kathrine
  11. maj 2012 at 18:36

  ja jeg sad også og savlede! Men jeg synes nu stadig dit hjem, er mindst lige så smukt 😀

 • Reply
  Ditte
  11. maj 2012 at 20:45

  Hvor fedt! Helt kanon idé at bruge den gamle teakseng som en lille sofa 🙂

 • Reply
  Ævlebævle
  11. maj 2012 at 21:34

  Tak fordi du delte, skal da helt sikker have købt det blad,og ja skønt hjem. Hvis du finder et mønster på træerne, kan du godt lokke med mig hvis du skal have lavet nogle, jeg vil nemmelig også gerne have dem herhjemme.

 • Reply
  Michelle Nørbo Jensen
  11. maj 2012 at 23:13

  Kære alle jer.

  Jeg er Michelle og det er mit hjem på billederne.
  Jeg vil først sige tusind tak for de meget fine fine kommentarer på denne blog, jeg blev meget rørt. Lea linkede det til mig, hun havde spottet at det var mig i talte om. Vedr. billederne af træerne, kan jeg ikke hjælpe med mønster, men jeg vil rigtig gerne sende close up billeder til jer. 🙂

  Igen tak for de fine ord.
  Mange hilsner Michelle

 • Reply
  bare WUNDERBAR
  11. maj 2012 at 23:40

  Så skal jeg da vist have pakket det boligmagasin op.. havde helt glemt at det lå og ventede hende i magasin kurven.. 🙂

 • Reply
  bare WUNDERBAR
  11. maj 2012 at 23:40

  Så skal jeg da vist have pakket det boligmagasin op.. havde helt glemt at det lå og ventede hende i magasin kurven.. 🙂

 • Reply
  bare WUNDERBAR
  11. maj 2012 at 23:40

  Så skal jeg da vist have pakket det boligmagasin op.. havde helt glemt at det lå og ventede hende i magasin kurven.. 🙂

 • Reply
  Louise
  12. maj 2012 at 9:06

  Hej Michelle

  Hvor er jeg glad for du læser indlægget, jeg er helt fortabt i dit smukke hjem… Hold da op. Hvor godt Lea kunne vise dig at vi er mange som er meget vilde med det, og blir meget inspireret af det… Det blir klart et blad jeg vil hive frem igen og igen:-)

  Og michelle, du må da starte en blog…. Jeg ville elske den:-) det tror jeg mange ville:-)

 • Reply
  Christina
  12. maj 2012 at 15:39

  Wauw det er virkeligt et flot hjem, Michelle. Så personligt og utroligt hyggeligt. Vildt flot!
  Dejligt det også lige blev vist herinde Louise (:

 • Reply
  Julia Runge
  13. maj 2012 at 8:14

  Dejligt når rosen når frem til ophavs(damen). Og tak fordi du deler Louise! Jeg må endnu en gang forbi kiosken 😉
  Dit hjem er virkelig to-die-for Michelle!
  Jeg ville elske at modtage close-up billeder af broderierne. Det kunne være (endnu) et sjovt projekt at gå i gang med! 😉
  Min mail er julia-runge(@) hotmail.com 🙂
  Ha en dejlig søndag alle sammen!
  Kh. Julia

 • Reply
  Ævlebævle
  13. maj 2012 at 10:14

  Ja enig det var da godt du fik linket så du kan se hvor fint vi syntes dit hjem er. Jeg vil også rigtig gerne have et close-up billed af broderierne Michelle, ville elske at lave dem selv. Louise sig til hvis du så er interesseret i at jeg laver til dig, så finder vi ud af noget 😉
  jfwebhiker@gmail.com

 • Reply
  Jolana
  13. maj 2012 at 18:25

  So nice inspiration! Thanks for sharing 🙂 I love the red baby bed 🙂 J.

 • Reply
  200procent by bebe
  13. maj 2012 at 21:09

  Åhh for et fint hjem!! Så sidder man her, søndag aften, og savler ;-))

 • Reply
  by.bak
  13. maj 2012 at 21:44

  Elsker det flotte hjem, WAUUU – Jeg stemmer også for en bog fra Michelle 🙂

 • Reply
  Louise
  13. maj 2012 at 21:48

  Ja det hjem er bare helt helt fantastisk, jeg har også kigget det mange gange siden, og elsker at jeg også lige kan kigge det her.

  Og Michelle, det lader til det er et højt ønske med close up billeder af dine smukke broderier, Jeg kunne evt lave et fint indlæg om dem hvis jeg måtte, hvis i så fald, så må du gerne gerne maile mig på ltjo79@hafnet.dk

 • Reply
  Mama Lola
  15. maj 2012 at 9:02

  Jeg top elsker også Michelles hjem!!! Jeg kigger i bladet hele tiden og denne weekend når ungerne lige kunne lege lidt selv – sad jeg fortabt i det blad:D
  Tak fordi du deler Michelle og tak Louise:)
  Kan man høre hvor Michelle har købe de lavefliser? Fandt deres side, men ikke forhandler…
  Sådan nogle vil jeg nemlig gerne købe – inspireret af Michelle:)
  Fedt hun har opdaget dette indlæg:)

 • Reply
  Marolle
  15. maj 2012 at 9:15

  Hej Michelle, jeg vil også meget gerne have closeup billeder af de broderier 🙂
  marolledesign@gmail.com

 • Reply
  Michelle Nørbo Jensen
  7. juni 2012 at 20:32

  undskyld min langsomme reaktion omkring billederne. JEg lovet at få det gjort, jeg har lige lidt travlt på job.. 🙂

 • Reply
  Louise
  8. juni 2012 at 14:04

  Hej Michelle

  Jeg vil glæde mig til din mail… Har da måske også lige et spørgsmål eller to til dig, men den kan vi jo ta over mail 🙂

  KH Louise

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar