Uncategorized

Dukkehus og ny hynde!!!!

14. maj 2012

Okay, projekt dukkehus er sat ind…. I stor stil….

Igår da vi kommer hjem fra mine forældre, der stod dette fine fine dukkehus i naboernes trailer…. Jeg tænkte, ej, det må være fordi det bare skal sælges, eller stå hos nogle andre… Eller noget…. Men Just in case det var på vej på lossepladsen, så måtte jeg lige tjekke…. Og det var det så…. Jeg ku næste ikke trække vejret, var bare helt oppe og køre…. “jammen må jeg så jeg ik tage det til pigerne” fik jeg fremstammet, og jo, det måtte jeg gerne… Det var noget med en vandskade i bunden og lillebroren i huset havde trampet lidt et par steder, så de mente ikke selv de gad gøre mere ved det. Plus storepigen måske er blevet lidt for stor til dukkehus. Så det stod os frit for at gå i gang….

Jeg fløj over til Jesper, og bad ham løfte det af traileren, og med over til os……

Nu står det så i kælderen og venter på en kærlig hånd…. Rengøring og en tømres touch kommer til at gøre underværker…. og så tror jeg måske… hvis jeg gider… at rummene skal have en masse fin tapet… Det kan blive SÅÅÅÅ fint det her hus…..

Og helt ærlig, jeg tror det må være skæbnen…. For husker i den smukke boligreportage jeg skrev om i fredags, der i vinduet hos Michelle, der stod det smukkeste smukkeste dukkehus, jeg var meget betaget af det, men tænkte… Enten er det loppefund eller os har det kostet en formue… Jeg gad slet ikke begynde at undersøge det…. Tænkte det var langt udenfor rækkevidde…. Men næ nej, nu står der sandelig et slot i fuldstændig samme stil, og venter på at blive gjort smukt og klar til leg igen.

Tusind tak til verdens skønneste naboer……

Og så har Neels stol fået ny farve…. Først var den sådan multi grise farvet… Det duede bare ikke for mig, så har den været hvid i en tid… Men den hvide maling jeg havde brugt, det var en rest af noget vægmaling, så den begyndte at skalle og se rigtig træls ud…. I lørdags blev den så tyrkies… det duede heller ikke for mit øje, og nu er den så pastellyserød… Igen totalt inspireret af Michelles fine bolig 🙂 Men Men Men… jeg er Så træt af de hynder som pigerne har på deres stole, jeg tænger til forandring, gerne i smukke retrostoffer…

Er der mon nogen der ude som har styr på en model til sådanne stole, og som har lyst til at sy to nye hynder til mine tøser???? Merles stol er lyseblå, og Neels er så denne pastel rosa… Kan ikke helt gennemskue hvilke farver der vil være pæne der til, måske i kan???

 • Reply
  Lisa
  14. maj 2012 at 10:44

  Hej Louise..
  Det er et godt fund med det dukkehus..
  Jeg tænker også meget på at male vores trip trap stole, hvordan gør du det. Det lyder ikke så besværligt, når du sådan kan skifte farverne
  God dag til dig
  //Lisa

 • Reply
  sirisunivers
  14. maj 2012 at 11:46

  Det skønneste hus, du der har fået fat i. Nogen gange er heldet bare med en. Og så vidt jeg ka forstå, på tide det er dig solen skinner lidt på. Hilsen en fast læser

 • Reply
  Annas blog
  14. maj 2012 at 12:07

  hihi.. hvor er du dog heldig med dukkehuset! det er super smukt.
  jeg købte for få år siden et brugt dukke hus, og gik også igang med at købe små møbler, jeg selv kunne male, sætte tapet på osv. + jeg begyndte at tapesere alle væggene i dukke huset, og hold nu op et kæmpe arbejde mest fordi det er sådan et fint lille pille arbejde, men det er rigtig hyggeligt -jeg har ikke børn skal det lige siges. haha..

  men altså jeg gik lidt i stå med huset fordi det var så tidskrævende, og så stod jeg midt i en flyting og sådan, hvor jeg måtte sige farvel til huset, dog er jeg ret sikker på jeg gemte lidt af møblerne -hvis jeg kan finde dem vil du så ikke have dem? ved ihvertfald der er et lysegult vitrine skab.

 • Reply
  Louise
  14. maj 2012 at 12:14

  Lisa – Altså jeg maler bare, jeg hverken sliber eller grunder eller noget som helst, så et tæt på resultat er nok ikke så pænt som nogen synes… Men her er det fint for os 🙂

  Sirisunivers – Tusind tak, det var søde ord… Og nej, det er ikke sjovt her… meget af tiden….

  Anna – Hold da op en proces du har været igang med… Hvor synd du har måttet sige farvel, kunne du ikke have gemt det et sted… til når børnene kom… eller noget… 🙂

  Men hvis du er helt sikker, så vil jeg utrolig utrolig gerne modtage de møbler, hold da op hvor en ære… Tusind tak…

  Du kan lige maile mig hvis det er

  KH Louise

 • Reply
  lotte
  14. maj 2012 at 12:45

  super godt fund du lige gjorde dig der, vi har et dukkehus magen til der står i kassen og venter på at nadja bliver gammel nok til at lege med det.

  hvis du ikke ved det kan jeg fortælle at huset er købt i fakta for ca 3 år siden 🙂

 • Reply
  Karen Elisabeth
  14. maj 2012 at 13:10

  Jeg er slet ikke misundelig over at du har fået det skønne dukkehus gratis ;0)

  Hvad angår hynden… Så ville jeg sige gul – Den fungerer godt sammen med begge farver – og det bliver ikke for tøset og nuttet…
  Jeg ville såmænd godt sy nogle til dig, men min symaskine er dum og sendt i skammekrogen..
  (Og jeg skal skrive eksamensopgave, arbejde, og få alle de ordre jeg har færdige… så har nok heller ikke tid…)

 • Reply
  Mia
  14. maj 2012 at 15:34

  Hej Louise

  Jeg har syet et par stykker af de Trip Trap hynder, men i tekstil voksdug, det syntes jeg var mest praktisk…Skal de være til strop og også med rygpude eller kun som den du viser til sædet?

  Jeg har mønstrene i hvert fald

 • Reply
  Louise
  14. maj 2012 at 15:43

  Gud Fra fakta, der kan man bare se… sikke et kup… Men for 3 år siden havde jeg næste lige fået Merle, der har jeg slet ikke tænkt i sådanne baner 🙂

  Mia – Ja det skal bare være hynden som de sidder på, rygpuden behøves ikke hvis det er den du mener… Ku du mon gide lave nogen til mig?? som ikke er i voksdug?? tænker ik lige de sys det er så fedt at sidde på med bare ben 🙂

 • Reply
  A + K = ♥
  14. maj 2012 at 17:49

  Hvor ér det bedårende!!
  Samlede selv på dukkehusting som barn, jeg endnu ikke har nænnet at kyle ud, i håbet om at finde sådan en yndig sag en dag, når jeg engang får børn! (:

  – Anne

 • Reply
  Mia
  14. maj 2012 at 18:52

  Kan du ikke lige sende mig en mail? miachristina1@hotmail.com

 • Reply
  Tine
  14. maj 2012 at 22:26

  Sikke da et fund Louise… Skønt!

  Stolen er blevet rigtig fin! Den minder lidt om Fleurs i farven – den er vi bare så glade for.

  Vi fik den sprøjtelakeret, så den ser ud som dem i butikkerne – bare i præcis den farve vi ville ha'. 🙂

  Lækre sager du har fået med posten for nylig. 🙂

  Kram

 • Reply
  Mama Lola
  15. maj 2012 at 8:53

  Wauw Louise det dukkehus er jeg rigtig vild med:) så det også i den boligrapotage:) Alba's stol har også samme farve som hendes og leder også efter en hynde til hende. Måske man skulle spørge søde Mia om hjælp:)
  Glæder mig til at se det færdige resultat på dukkehuset og hvis du nogensinde støder på et magen til så er jeg klar til at købe det:)
  Knus

 • Reply
  Louise
  15. maj 2012 at 11:25

  Anne – Ja det var så heldigt, jeg er rigtig glad for det 🙂

  Mia – Jeg har sendt dig en mail… spændende 🙂

  Tine – En sprøjtelakering er uden tvivl også den flotteste løsning, sys bare ikke lige jeg har råd til det… Og så har jeg jo tendens til at skifte farvemening i tide og utide… så jeg gør det altså selv 🙂

  Hvor er det synd for lille Fleur, håber sørme det dren kommer til at hjælpe… GO bedring til hende, og tillykke med din smukke smukke mors dags gave… Hun er go hende Fleur 🙂

  Vicki – Du er bare sød, tak for dine søde kommentarer, har også lige skrevet inde på dit nye indlæg… så lækker halskæde du har lavet… Dukkehuset er jeg også selv spændt på… gad vide hvor lang processen blir…

  Lad os håbe Mia lige har lyst til at sy lidt for os 🙂 🙂 Eller… det kan du da selv gøre, kan du ikke… du er da så skarp til at sy….

 • Reply
  Josefine
  16. maj 2012 at 10:17

  Hej Louise…
  Jeg er stor fan af din smukke blog og læser med fra sidelinjen hver gang der er nyt fra dig og dine:)
  Jeg kunne læse for noget tid siden, at du havde fået nye spisebords stole og den smukke gyngestol, Jeg er helt vildt misundelig og har endelig fået overtalt min mand til at få dem bestilt fra Lakeland, men jeg har intet forstand på hvordan det foregår, når man bestiller fra udlandet så er jeg nød til at spørge dig, hvor lang var deres leverings tid og var der slet ikke nogle problemer med told osv??? håber det er okay at jeg spørger??
  mange hilsner fra Josefine

 • Reply
  Louise
  16. maj 2012 at 10:44

  Hej Josefine

  tak for dine søde ord. Dejligt at høre fra jer læsere.

  Leveringstiden på stolene var super hurtig, ca. 3-4 dage tog det, og man betaler ikke noget told. Så længe man køber til privat forbrug, så er det ganske lovligt. Bor du mon i nærheden, jeg vil nemlig gerne have en hvid gyngestol, så kunne jeg måske få lov at bestille den sammen med dit 🙂

  Send mig gerne en mail hvis du har flere spørgsmål

 • Reply
  Josefine
  16. maj 2012 at 15:29

  Søde Louise:)Tak fordi du svarede så hurtigt, åh nej jeg bor i Hornslet ved djursland, så der er ret langt, ville elllers gerne bestille til dig…Mange hilsner fra Josefine

 • Reply
  Louise
  16. maj 2012 at 20:02

  Hej Josefine

  Jamen det var da så lidt…. Ærgeligt du bor så langt væk… det var en skam… Men go fornøjelse med stolene

 • Reply
  Josefine
  16. maj 2012 at 20:58

  Tak Louise og tak for din hjælp:)

 • Reply
  R. Sigfredsen
  17. maj 2012 at 11:09

  Hej 🙂

  Som en lille info kan jeg fortælle dig at det dukkehus du har set i bladet er fra Playmobil 🙂
  Jeg havde det da jeg var barn og kan huske alle mine veninder var så misundelige 🙂 haah' Så det er nok ved at være en 15 år gammelt.
  Nu er det pakket ned til når jeg engang selv får børn.
  Kan virkelig godt lide din blog! Selvom det normalt ikke er sådanne blogs jeg kigge på, bliver jeg nødt til at følge dig 🙂

 • Reply
  Louise
  18. maj 2012 at 11:58

  R.Sigfredsen

  hejsa

  Ej er det sandt… ved du hvad, jeg havde det godt på fornemmelsen, kan faktisk huske det stod højt højt på min ønskeseddel en jul for mange mange år siden… Heldige dig at have det i gemmerne.

  Og tak for de søde ord om bloggen, hyggeligt du vil følge med… hvad slags blogs plejer du at følge??

  KH Louise

 • Reply
  R. Sigfredsen
  31. maj 2012 at 10:03

  Hej igen 🙂

  Ja håber engang det kommer frem igen, når det er så fint 🙂
  Det var da så lidt! Synes din indretning er så flot og de farver du har sat sammen er jo helt perfekte, virkelig gennemført 🙂
  Jeg plejer normalt at følge bolgs som handler om mode 🙂

  KH Rikke

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar