Uncategorized

Perler på stranden…

21. maj 2012

Denne weekend har budt på en skøn mini-ferie ved vesterhavet. Og den har stået i udelivets tegn.
Den første dag bød på rusk, regn og meget koldt vejr… Men til stranden, det skulle vi….. Senere på eftermiddagen viste vejret sig fra en lidt pænere side, og afsted måtte vi igen…
Og så søndag, den sidste dag, der skal jeg love for vi fik lov at mærke det skønne sommervejr. Vi stod op til skyfri himmel og dejlig varme….
Billederne viser i den grad hvordan det bare blev bedre og bedre, og tøjet blev mindre og mindre.
Pigerne hyggede sig helt vildt, de boltrede sig rundt i sandet, og kinderne var rødere end rød… Dejlige sunde og friske udebørn. Der findes intet bedre.
Neel mærkede for første gang Vesterhavets skønne sandstrand og kolde bølgegys…. Moren var helt rørt, det at se sit barn opleve den slags for første gang, det går bare rent ind…. Den lille pige var fuldstændig betaget og lykkelig…..
Merle skulle lige se bølgerne lidt an…. Ikke fordi vi skulle bade eller noget (læs meget få grader), men hun var lidt bekymret for det der vand…. Men allerede 2 gang vi var ved vandet, der var det helt anderledes… Hun endte med at udfolde sig fuldstændig, og bare indtage det store frie rum.
Beklager billedespam…. Men det var så svært at begrænse sig… Og tro mig… Jeg har virkelig forsøgt 🙂
Håber alle i andre også har haft en skøn mine bededagsferie…..
 • Reply
  Fie
  21. maj 2012 at 9:45

  Tak for de skønne billeder, det ser rigtig hyggeligt, solrigt og børneskønt ud!

 • Reply
  KagerbagerRikke
  21. maj 2012 at 10:03

  Hvor ser det hyggeligt ud .. Hvor henne ved vesterhavet har i været ? Vi kommer meget ved henne strand super skønt område .
  God mandag

  Kh Rikke

 • Reply
  Camillaeli
  21. maj 2012 at 10:25

  Sikke herlige billeder!!

 • Reply
  freuleinmimi
  21. maj 2012 at 11:48

  I like your pictures, specially the ones with the "Windrad" (Windthing) … like the ones we had, when I was a child (in Switzerland), never seen here again.
  Greetings, mimi

 • Reply
  Pia (mum22boys)
  21. maj 2012 at 13:03

  Vi har også nydt Vesterhavet i sommerhus…dejligt! ;o)

 • Reply
  Louise
  21. maj 2012 at 14:19

  Det er bare SÅ skønt ved Vesterhavet, ville sådan ønske jeg kendte nogen med et sommerhus vi kunne låne… Min mor låner billigt igennem arbejde, så vi griber altid chancen og hopper på når de vil have os med… Men kunne være dejligt selv at kunne gøre også… Denne gang var vi ved Bjerregård, lidt udenfor Hvidesande.

 • Reply
  Mette Kathrine
  21. maj 2012 at 21:06

  Det ser skønt skønt skønt ud!! Jeg har også tilbragt min lille ferie, sammen med familien 😀 Dejligt med lidt ekstra kvalitetstid!

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar