Uncategorized

Københavneren er oppe….

23. maj 2012

Det smukke københavnerskab er kommet op. Det var det faktisk allerede samme aften jeg havde det med hjem. Jesper synes også det var rigtig fint, så det krævede kun at jeg smører hans madpakker hele ugen, og så lovede han, at hænge skabet op…. Ja Ja, her forhandles der altså…. Ellers kommer jeg altså ikke afsted med alle de æsker osv 🙂 🙂 Lovede ham at nævne det, han følte lidt han kom til at fremstå lidt svans agtigt….. Og det gad han så ikke lige 🙂 🙂 ha ha….

Men nu hænger det her, og det er kun skufferne der har fået maling. Ved nærmere eftersyn, så var det nemlig ikke teak skuffer, det var sådan en sjov slags tape der lignede teak…. Og det begyndt at opføre sig ganske sært efter rengøring…. Så det røg af, og lysblå maling kom på. Grebene har jeg beholdt, jeg synes de er så flotte…. Og når hele køkkenet nu har Anne Black greb, så behøvede skabet vidst ikke!!!

Men hvad synes i, er det ikke bare fint??? jeg var bange for det ville virke klemt, men skabet var bare helt perfekt i str. Lidt mindre end de normalt er, tror jeg, så derfor helt helt perfekt 🙂

Vi er i hvert fald glade 🙂 🙂

Og i disse dage sysler Shina for mig…. Jeg er blevet så forelsket i nogle af hendes puder, så hun er ved at sætte sidste hånd på dem for mig…..

Reportagen hos Michelle har virkelig sat inspirationskuller i mit hoved… Den store smukke pude med sommerfuglen ville jeg enormt gerne eje, en stor bøn skal lyde hvis nogen tør kaste sig ud i projektet, eller ved et sted hvor den kan erhverves.

 • Reply
  Tine Juhl Thomsen
  23. maj 2012 at 10:14

  Hold da kævlan Louise det er flot det skab – du er altså en knag til at finde sagerne og få dem til at fremstå fra sine bedste sider…!!Smukt smukt i dit køkken.
  Knus

 • Reply
  Hønsering og æblekind
  23. maj 2012 at 10:16

  Hold op hvor er det fint. Det ser jo super godt ud, lækker sommerstemning.

 • Reply
  Stine -Auvills univers
  23. maj 2012 at 10:22

  Misundelse er en grim ting, men lige nu er jeg lidt misundelig:-)
  Det er så fedt!

 • Reply
  Leizys Barslerier
  23. maj 2012 at 10:25

  Hvor er det bare fint og passer jo helt perfekt ind :o)

 • Reply
  Menageriet
  23. maj 2012 at 10:27

  Hold da op, du har fuld fart på 🙂 Er meget misundelig på hvor meget du får gjort. Jeg har selv et lignende siddende ude i carporten, nu på 4. måned, som venter på at blive fixet og komme op, men her hos os går alting meget sløvt 🙂
  Ser godt ud på din væg! Ha en dejlig dag!

 • Reply
  Malene
  23. maj 2012 at 10:47

  Det er virkelig fint, og især fordi det ikke er større. Og rigtig flot med farvede skuffer.

 • Reply
  freuleinmimi
  23. maj 2012 at 11:01

  That looks great …. I like the colours so much.
  Greetings from Switzerland, mimi

 • Reply
  Maria Benita Mary Thermann
  23. maj 2012 at 11:08

  Hold k*** det ser godt ud – passer helt perfekt ind lige dér!
  Og så hjælper det altså også på det, at du har fyldt det op med lækre sager :o)

  Abeslottet.blogspot.com

 • Reply
  Pernille
  23. maj 2012 at 12:00

  SUPER fint! Hvis du en dag skulle blive træt af det (inkl. indhold), så sender du bare hele pivetøjet til Nordsjælland, aftale ?? 😀

 • Reply
  Ninette
  23. maj 2012 at 13:43

  Sikket flot skab, dejlige farver!

 • Reply
  Siris Univers
  23. maj 2012 at 14:03

  Smukt. Ganske enkelt, det er bare smukt. Er helt vild med størrelsen. Og de skuffer ser brand godt ud, i den blå farve. Godt du beholdte grebene.
  Du kan bare det der.

 • Reply
  Louise
  23. maj 2012 at 14:11

  Taaaaaakkkkkk for jeres søde ord, det varmer at høre…. Og bekræfter at det skab vidst var noget af et kup… Jeg er stadig helt høj over det…. Går gerne en ekstra tur gennem køkkenet, bare for at kigge på det 🙂 🙂

  Jeg er virkelig glad for det, og netop også fordi det har den perfekte størrelse.

 • Reply
  Christina
  23. maj 2012 at 15:06

  Det er dylme lækkert! Jeg tror lige at jeg stjæler ideen med de farvede skuffer 🙂 og jeg kender også det der med at lave aftaler, det var den eneste måde det fungerede med eksmanden på 😉

 • Reply
  Ævlebævle
  23. maj 2012 at 23:24

  Den er blevet så fin Louise, og den har en perfekt størrelse til at hænge der.

 • Reply
  bare WUNDERBAR
  23. maj 2012 at 23:30

  Det ser SUPER ud.. og så synes jeg bare at det er SÅ cool at der lige bliver indstukket en bbemærkning omkring madpakker.. var da godt nok ved at tænke på hvad du mon gjorde ved ham.. :)))

 • Reply
  Julie fra Julies Kreahule
  24. maj 2012 at 7:51

  Hvor er det fint! Ha ha noget-for-noget sådan gør vi også meget her.

 • Reply
  Louise
  24. maj 2012 at 8:21

  Christina – Jeg er også ret begejstret for farven på skufferne, det klær virkelig skabet 🙂 og det der med aftaler, det er simpelthen nødvendigt…. Hvad gør du så ved ham du har idag???

  Jeanett – Det skab er simpelthen skabt til at hænge der, jeg er helt enig 🙂

  Rakel – Ja sys du ik?? jeg er virkelig glad for det, overvejede meget om det skulle males hvidt, men jeg venter… for jeg får aldrig den fine grå farve igen, og lige nu, der er jeg helt helt glad for den farve det har…. Og ja, den bemærkning var vidst nødvenig efterhånden 🙂

  Julie – De der mænd, de skal altså bare bestikkes lidt, men så kan man også få dem til meget 🙂 🙂

 • Reply
  Conner✩s Nest...♥
  24. maj 2012 at 9:48

  Hi hi – bytte bytte madpakke 😀

  Men ja, det passer da bare lige ind dér det skab! Og flot, at det står med den lyse grå farve med lidt slid og så de nymalede skuffer – det ser rigtig fint ud 🙂

  Nu kender jeg ikke lige til sådanne skabe, men hvordan kan det være, det hedder et københavnerskab – er det stilen eller et mærke? 😉

  Hej fra Maja

  Conner's Nest…♥
  http://connersnest.blogspot.com

 • Reply
  Louise
  24. maj 2012 at 12:39

  Hej maja

  Jeg er lidt i tvivl, men jeg tror det er noget med, at de har hængt i mange mange små køkkener i København i gamle dage…. men det er bare en teori jeg har… Måske andre ved bedre??!!

 • Reply
  Conner✩s Nest...♥
  24. maj 2012 at 12:56

  Ahh, det giver god mening 🙂 Tak for svar!

 • Reply
  Mette Kathrine
  24. maj 2012 at 15:03

  Det er simpelthen blevet så fint 😀 Jeg er jo også tosset med de lyseblå og mintgrønne farver. Brødkassen har jeg også lige købt hos Fru Hygge.

 • Reply
  Aida
  8. februar 2018 at 1:47

  Hejsa. Jeg ville bare lige høre.. den der zink-agtige beholder på væggen under københavnerskabet hvor du har dine piller.. hvor har du købt det? Eller hvad hedder de? Er nemlig på udkig efter noget lignende. Og hvor har du iøvrigt købt dit københavnerskab? Det vildt flot 🙂 Sådan et søger jeg nemlig også.

  • Reply
   Mortilmernee
   8. februar 2018 at 20:35

   Det er desværre et 4 år gammelt indlæg du er inde på, jeg har ikke nogen af delene længere, og husker ikke hvor de var fundet.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar