Uncategorized

Tak til farmand….

24. maj 2012

Tusind tak til farmand…. altså min farmand…..

Den her varme er kommet helt bag på mig, jeg havde slet slet ikke tænkt i let sommertøj til pigerne… endnu…. og vi ejede intet….. Men heldigvis har man en far som er så go så go… Så han trådte til i flyvende fart….

I vores familie er vi lidt hummel skadede…. Min far er gammel professionel fodboldspiller, og arbejder stadig i samme genre….Og min kære mand var professionel fodboldspiller indtil for et par år siden…. Og jeg har set både min far og min mand i Hummel, Hummel og atter Hummel…. Der har derfor også været mulighed for at købe det til billigere penge… Og det har min far så stadig…. Heldigvis for det….. Og Heldigvis for Christian Stadil der i den grad har givet hummel nyt liv…. Det er jo helt vildt retro…. Og passer lige ind!!!!! Her i huset der elsker vi det bare… Jeg går næsten ikke i andet…. Blandt pigernes fine garderobe anes også et lille sommersæt til moderen i familien:-)

Tøserne er nu fuldstændig sommerklar…. Solen har bare at blive hængende…..

 • Reply
  /Rikke
  24. maj 2012 at 21:28

  Jeg er også Hummelskadet fra barndom og elsker også deres retrolook nu!
  Jeg har dog ikke en fodboldfar og fodboldmand, men er flasket op med cykelsport og min far fik også hurtigt hevet min mand ind i det da han blev en del af familien 🙂

 • Reply
  betine
  24. maj 2012 at 21:32

  Hi hi… Jeg havde godt lagt mærke til at der er temmelig meget Hummel på dine billeder 🙂 Hvor fedt sådan lige at få suppleret op! Jeg synes sommerkollektionen er vildt fed – Viola har også fået den gule/pink blomstrede – den er jeg helt pjattet med…

 • Reply
  Stine -Auvills univers
  25. maj 2012 at 7:53

  Ja, Hummel gør det godt:-) Og lækre sager din far har tryllet frem til tøserne og dig!

 • Reply
  Life of Livoni
  25. maj 2012 at 8:12

  Jeg havde godt overvejet om I måske kendte en som arbejdede for Hummel, siden i havde så meget lækkert Hummel tøj 🙂
  Og hvor er det fint det nye tøj – rigtig skønne farver 🙂
  Go Pinse!

 • Reply
  Christina
  25. maj 2012 at 9:51

  Vi elsker også Hummel- tidsløst og så lækker en kvalitet… Skøn farmand, du har dig! 😉

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar