Uncategorized

Smukke hynder og voksdug…

30. maj 2012

Måske husker i mit indlæg, hvor jeg ønskede nye hynder til pigernes stole…. De landede idag, og sikke et smukt stykke arbejde.

Det er Mia der har syet hynderne, og de er virkelig virkelig fine. Mia sendte mig billede af noget forskelligt stof, jeg har valgte disse 2, og de er helt perfekt. Er spændt på at høre Merles reaktion… Hun var ret så misundelig da Neels stol blev malet lyserød, så jeg tror hun blir lykkelig nu hvor hendes hynde har fået den farve.

Da jeg valgte stoffet, da vidste jeg heller ikke hvad dug der ville ende med at ligge på vores bord. Men skæbnen valgte altså at begge dele skulle lande idag, og se nu lige hvor flot det hele matcher hinanden…. Det havde jeg overhovedet ikke spekuleret på…. Men altså, det er perfekt.

Jeg har idag modtaget den smukke små blomstrede dug fra Aspegren. Jeg havde fået at vide den blå var udsolgt, en gammel model, og kunne ikke findes nogen steder. Det ville jeg ikke lige finde mig i, så jeg kontaktede selv Aspegren. Og sandelig om ikke de lige havde en blå rest på lager, og endda til lidt billigere penge…. Louise var glad, som i meget glad….

Nu er dugen kommet på bordet, og jeg kunne næsten fornemme min krop sige “ahhhhhhhh”. Nu er der ro i mit hoved, det er så pænt, roligt og fint på samme tid…. Og der er fornyelse i stor stil.

Dog….. ja i fornemmer det nok…. Men nye ting har det med at skabe ideer i mit hoved…. Jeg har pludselig fået lyst til at male spisebordet lys gult… Måske kun benene i første omgang…. Men jeg tror det kunne blive rigtig pænt. Der trænger lige til at komme en farve der bryder det blå og hvide lidt….

Kunne det ikke blive fint???

 • Reply
  Maj♥
  30. maj 2012 at 16:02

  Hej Louise!
  Hvor ser det bare godt ud! Skønne hynder og SMUK dug! Det lyder til du har været heldig – det er så fantastisk når det sker:)
  Utrolig hvad en "ny dug" kan betyde for sindet…hihi! Det er vist kun indretnings-folket (eller freaks'ne) som kan være med på den:)

  Jeg har selv netop købt lysegul maling til et mindre klap-bord i fyrretræ – så jeg synes vildt godt om din idé med lidt lysegult på dit spisebord! Tror det kunne blive vildt godt!!

  God dag til dig!
  Kh Maj

 • Reply
  Line
  30. maj 2012 at 16:02

  Hvor er den fin! Havde faktisk i første omgang slet ikke kunnet forestille mig denne dug hos jer, men smukt det er det 🙂 Troede det blev for romantisk, men den passer da bare fint ind…
  Hvad så med den du måske ville sælge? Hvad har du gjort af den? Hehe.

 • Reply
  Julie Søndergaard
  30. maj 2012 at 16:04

  Hvor ser den dug bare helt perfekt ud til jeres bord. SÅ smukt!

  Og i mit hoved er den også meget pænere end den anden du først havde bestilt/købt.

  Kh Julie

  PS. Jeg har en give away kørende for tiden, hvis du har lyst 🙂

 • Reply
  Uglemors verden
  30. maj 2012 at 16:47

  Så smukt – du har virkelig sans for de små detaljer 🙂

  Om benene skal være lysegule vil jeg lade være op til dig – selv ville jeg nok holde det hvidt, men du har før ramt helt plet hvor jeg personligt har tvivlet inden 😉

  Kh Karina

 • Reply
  Conner✩s Nest...♥
  30. maj 2012 at 22:07

  Hvor fint! Dén dug rammer jo ligesom bare det hele ind, giver en ro og passer SÅ fint til de andre farver på stolene og omkring bordet – så flot 😉

  Sommerhilsener,
  Maja

  Conner's Nest…♥
  http://connersnest.blogspot.com

 • Reply
  Mona Honnens
  30. maj 2012 at 22:10

  Hold da op hvor ser det godt ud, man bliver helt glad når man ser de lækre farver.

  Hilsen Mona

 • Reply
  Ævlebævle
  30. maj 2012 at 23:23

  Super fin dug og hynderne ikke mindst, det passer perfekt ind. Jeg syntes det lyder som en god ide at male bordet gult, overvejede det selv. Men jeg strejker lidt på gult for tiden, det dækker så dårlig og jeg syntes jeg skal male over 10 gange. Glæder mig til at se resultatet, hvis du bestemmer dig for det.

 • Reply
  Louise
  31. maj 2012 at 9:41

  Jeg er også bare SÅ tilfreds med den dug…. Og benene i gul, det blir super flot sammen med… De har allerede fået første gang:-) 🙂

  Den gamle dug solgte jeg videre, den var godt nok vildt flot at have liggende til pynt… Men lidt for dyr til det synes jeg 🙂 🙂 Nu må den videre og skabe sommer hos en anden farveglad pige 🙂

 • Reply
  Christina
  18. juli 2012 at 13:34

  Hej Louise

  Jeg har allerede været forbi din blog én gang med et spørgsmål, men her er jeg igen. 🙂
  Jeg overvejer nemlig selv at lave nogle hynder til min datters trip-trap stol, men er lidt betænkelig mht. snavs – altså hvor let er den at holde ren? Er stoffet bare alm. bomuld, en anden type eller behandlet med f.eks. imprenering?

  Og så vil jeg altså gerne rose dig for en ret fin blog og lækker stil! 🙂
  Har selv lige startet en blog, der savner at få besøg, så du er velkommen til at kigge forbi.

  God dag

 • Reply
  Louise
  19. juli 2012 at 10:51

  Hej Christina

  og velkommen igen.

  Hynderne er lavet i retrostoffer, det var stof som Mia havde liggende. De er ikke behandlet med noget, men kan selvfølgelig gå i vaskemaskinen. Sikker også tørretumbler, men det tør jeg ikke, det er jo trods alt gammelt stof. De er heller ikke behandlet med noget….

  Så man skal nok passe lidt på dem, det gør jeg i hvert fald 🙂

  Ha en god sommer

  KH Louise

 • Reply
  Conner✩s Nest...♥
  19. juli 2012 at 11:09

  @ Christina

  Nu bruger jeg selv Stokke's hyndesæt, som ryger direkte i vaskemaskinen, og hvor alt går af.. Men hvis du selv vil lave nogle hyndesæt, som også kan holde til lidt af hvert, og som du ikke behøver "passe på", så ved jeg, at der er flere, der syr dem i voksdug, da hynderne så også bare kan tørres over med en våd klud.

  Jeg ville dog selv vælge et lidt mere lækkert materiale såsom de akrylbelagte bomuldsduge, som kan købes i metermål enten billigt eller lidt dyrere, hvis man kigger på print a la Susanne Schjerning, Rosenberg Cph. m.fl… Den akrylbelagte bomuldsdug har ikke den glinsende overflade ligesom voksdug har, men ligner nærmere almindeligt stof, og så er den også blødere og "klistrer" ikke, nu hvor barnet jo skal sidde på det 😉 Det er meget holdbart og kan også tørres af og ved mere genstridige pletter også vaskes i maskinen..

  Sommerhilsener,
  Maja

  Conner's Nest…♥
  http://connersnest.blogspot.com

 • Reply
  Angelina
  23. maj 2021 at 13:54

  Wow.Den dug er godt nok flot. Kan den mon stadig købes ? I så fald hvor henne ?

  🌻 Angelina

  • Reply
   Mernee
   25. maj 2021 at 8:50

   jeg tror den var fra stof og stil, men indlægget er virkelig gammelt, så tror det desværre ikke. Måske lign kan findes.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar